sorum özellikle candoğan 2 ye diğer arkadaşlara yeni bir ev kuruyorum.buzdolabı,çamaşı makinesi,bulaşık makinesi hakkında tavsiye edebileceğiniz en iyi markalar hangileridir.daha önce bu forumlardan okuduğuma göre sharp tavsiye edilmişti ama bu buzdolabı geniş olduğu için mutfağa sığmıyor. eni dar olan buzdolabı tavsiyenizi bekliyorum.ayrıca ankastre mini fırın,davlumbaz ve set üstü ocakta neleri tavsiye edersiniz. maksimum verebileceğim fiyatlar buzdolabı 2000 tl çamaşır makinası 1500-1600 tl bulaşık makinası 1500-1600 tl ankastre ürünler 1500-2000 tl(davlumbaz,mini fırın,ocak) şimdiden cevaplarınız için teşekkür ediyorum.
bir de bunları darty gibi marketlerden mi almamı tavsiye edersiniz, yoksa sirkecideki altın han gibi spotçulardan mı?
Çamaşır makinesi için Siemens WM12S761TR, Bosch WAS24761TR veya Arçelik 8144BJ, Beko 3018A
Bulaşık makinesinde beyaz olacaksa Bosch SMS53M02EU veya Siemens SN25M230EU, çelik olacaksa Bosch SMS53M08EU veya Siemens SN25M830EU
Ankastre set için
Midi fırın alacaksanız Kenwood MW796 modelini öneririm ankastre olarak kullanılmasa da. Normal fırın olacaksa Profilo FRMA700 olabilir.
Ocak için Profilo OCA502 iyidir. Silverline'ın cam tablalı ocakları da olabilir ama pahalılar.
Davlumbazda da Felix iş görür.
çok teşekkür ederim candoğan bey hemen söylediğiniz marka ve modelleri araştıracağım. sorumu diğer başlık altında da sormuştum. cevabını aldığım için o bölüme yazmanıza gerek yok tekrar teşekkürler