Şimdi Ara

Tavsiyeleri duymak isterim.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim elimde şuanda Samsung S3 var. Yani artık 4-4.5 sene civarı bir kullanımdan sonra hakkını doldurduğunu düşünerek yeni bir telefon alma kararına vardım.

Öncelikle yeni telefonda aradığım öncelikli şeylerden birisi tabiki performans ve güncellemelerden sonra kayıp yaşamayacağım bir performans keza S3 kullananlar bilir aldığımız güncellemeden sonra bir telefonun nasıl mahvedilebileceğini bundan dolayı aslında Samsung hakkında bende aşırı bir ön yargı oluştu diyebilirim.

İkinci bir husus kamera konusu yani aslında bütçem 2500 TL'nin üstünden 3000-3100 dolaylarına kadar çıkabildiğimden iyi bir kamerası olsun da istemiyor değilim ki bu fiyata çıkmamın sebebi ben telefon değiştirmeyi seven biri değilim yani aldım mı bir 3-4 sene kullanırım hakkını vermeliyim o telefonun :)

Şimdi zaten herkesin yorumlayacağı gibi iki taraf var Android ve iOS
    Bu iki cepheye baktığımda yeni model Android telefonları övenler olduğu kadar performansın eskimeyeceği yönünde bana tavsiyede bulunan iPhone kullanan arkadaşlarımda mevcut.

Android tarafında tavsiyeleri duymak isterim özellikle.
    iPhone cephesinde de zaten eylül ayında yeni bir iPhone duyurulacak tamam ancak kulaklık girişinin olmadığı bir telefonda kullanmak istemediğimde aşikar. Batarya performansını da göz önüne alırsak iOS tarafında tercihim iPhone 6S+ tan olacaktır bu cepheden de buna göre tavsiyeler duymak beni memnun edecektir.

Teşekkürler, iyi günler.

• Eğer biraz daha idare edebilirsen 7 yi bekle derim ama yok illa alıcam dersen İphone 6s plus mantıklı olabilir senin için +batarya performansıda iyi
  • 1000tl ye gm5 al
    2000tl de cebinde kalsin

3000tl bir telefona vermek cokta akillica degil.Bir kaza sonucu elinden duşse tuzbuz

gm5 e bir bak derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leo Messi

1000tl ye gm5 al
    2000tl de cebinde kalsin

3000tl bir telefona vermek cokta akillica degil.Bir kaza sonucu elinden duşse tuzbuz

gm5 e bir bak derim

• quote:

Orijinalden alıntı: ar1kan

quote:

1000tl ye gm5 al
    2000tl de cebinde kalsin

gm5 e bir bak derim

neden sinirlendin koçum

• PithyGhost kullanıcısına yanıt
    Hocam ciddiyim hiç düşünüp aklını karıştırma note 7 çok yakında çıkacak. Vallahi gözün kapalı al. Hiiiiiiç düşünme hocam. Note serileri her zaman uzun ömürlüdür de. Note 7 alın hocam.
  • sakın note 7 alma sürekli yeni telefon çıkarıp duruyolar önerilerim :

LG G4 :FİYAT 1.800

GM5 PLUS :FİYAT 1000

BU İKİSİNDEN BİRİSİ SEN KARAR VER BABAMDA LG G4 BENDE GM5 PLUS VAR VE ÇOK MEMNUNUZ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi ki GM5 alıp paramın cebimde kalma konusunda haklısınız ancak yaklaşık 4 sene civarı daha telefon kullanacağımı düşünürsek telefonun şuan günümüzün en iyilerinden biri olma konusu öncelikle gelmekte benim açımdan.

Note 7 benimde aklımda 2 Ağustos'ta ki sunumu beklemekteyim eğer makul bir fiyattan Türkiye pazarına koyarsa Iphone'dan daha öncelikli olur benim açımdan çünkü Note serileri özellikle 4 ve 5 hala günümüz için iyi cihazlar.

Bir başka konuda yeni çıkacak Nexus telefonlar açıkca Apple'ın politakalarını hiç sevmem tek sevidği yanı stabilitesi ki bu stabilite Nexus telefonlarda mevcut eğer yeni çıkacak Nexus telefon ülkemizde satılırsa ve iyi bir noktaya kendini konumlarsa oda tercih listem arasında HTC üretim yapacağı için ülkemizde satılmasını muhtemel olarak görüyorum.

Teşekkürler.

• Önemli degil note 7 makûl bir fiyatta olursa bence almalisin cok buyuk olmamak kaydiyla 5.7 inch + BEN TEŞEKKÜR EDERIM IYI FORUMLAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

1000tl ye gm5 al
    2000tl de cebinde kalsin

gm5 e bir bak derim

neden sinirlendin koçum

Neden olabilir adamın zevkine neden karışıyorsun 3000 lik almak istiyor her konuda şu fanboyluğunuzu yapmasanız keşke

• quote:

quote:

quote:

quote:

1000tl ye gm5 al
    2000tl de cebinde kalsin

gm5 e bir bak derim

neden sinirlendin koçum

Neden olabilir adamın zevkine neden karışıyorsun 3000 lik almak istiyor her konuda şu fanboyluğunuzu yapmasanız keşke

beni nerden taniyorsun ki neyin fanboyu oldugumu dusunuyorsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1000tl ye gm5 al
    2000tl de cebinde kalsin

gm5 e bir bak derim

neden sinirlendin koçum

tanımıyorum tanımakta istemem ama bir mesajınıza bakarak fanboy olduğunuzu görmek çok da zor değil

• Adam sadece iyilikte bulunmak istiyor sen hala fanboy diyorsun yaziklar olsun bu konuda boyle konusuyorsunuz ya vallaha yaziklar olsun sana

• Bende gm5 plus var cok memnunum 3 bin lira bi zamzunga verecegime buna veririm hatta 2 tane daha alirim zamzungun yoneticisne hediye ederim ornek olsun diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ProfesörX

Adam sadece iyilikte bulunmak istiyor sen hala fanboy diyorsun yaziklar olsun bu konuda boyle konusuyorsunuz ya vallaha yaziklar olsun sana
    quote:

Orijinalden alynty: KomanDoEmiR

Adam sadece iyilikte bulunmak istiyor sen hala fanboy diyorsun yaziklar olsun bu konuda boyle konusuyorsunuz ya vallaha yaziklar olsun sana

sakin ol komando
  • Tamam kardesde boyle deme adam onun butcesini bile dusunmus 2 bin lira az birsey degil 2 asgari ucret maasi bos konusmuyor yani

• Tartışmaya gerçekten gerek yok 3000 TL'lık telefon gerçekten istemem almak bende sonuçta 3000 TL az para değil ancak 4-5 sene beni götürebilecek bir telefon almak istediğimden dolayı zırt bırt telefon değiştirmek istemediğimden dolayı bu parayı vermek istiyorum yani uzun vadeli bir yatırım yapmak amacındayım :)

Yani eğer 1000-2000 TL arasında böyle bir telefon olduğunu bilsem oraya yöneliriim paramda cebimde kalır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PithyGhost

Tartışmaya gerçekten gerek yok 3000 TL'lık telefon gerçekten istemem almak bende sonuçta 3000 TL az para değil ancak 4-5 sene beni götürebilecek bir telefon almak istediğimden dolayı zırt bırt telefon değiştirmek istemediğimden dolayı bu parayı vermek istiyorum yani uzun vadeli bir yatırım yapmak amacındayım :)

Yani eğer 1000-2000 TL arasında böyle bir telefon olduğunu bilsem oraya yöneliriim paramda cebimde kalır.

Iphone SE al 4 sene garantin olsun
  • Iphone se alirsan max 4 6s alirsan max 5 plus alirsan max 4-5

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1000tl ye gm5 al
    2000tl de cebinde kalsin

gm5 e bir bak derim

neden sinirlendin koçum

tanımıyorum tanımakta istemem ama bir mesajınıza bakarak fanboy olduğunuzu görmek çok da zor değil

O zaman daha fazla konuşup birbirimizi daha fazla tanimayalim.

Blok

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.