Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.534
Cevap
24
Favori
107.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam size yolladıklarım içinde 9550bt modeli aklıma yattı satıcıyla da konuştum. Siz ne diyorsunuz ilana bakarak bir yorumda bulunabilir misiniz?

3rca(4v) ve Bluetooth özelliği olması tercih sebebim oldu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

quote:

Orijinalden alıntı: Galle

Kardeşim midleri sahibinden de o fiyata bulamadım, sen nerede görmüştün link atabilirmisin?

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-infinity-6500cx-amerikan-patentli-16cm-komponent-kapinda-ode-318741717/detay

Sağolasın kardeşim son olarak montajı nerede yaptırayım İstanbul'da önerdiğin biri veya biryer var mı?

• ilginiz için öncelikle teşekkür ederim.
    2017 model honda civi sedan için teyp hariç hoparlör tavsiyesi alabilir miyim?(cyclone 12" navigasyonlu multimedya düşünüyorum)
    bütçe 1000 tl maximum.
    sıfır olacak şekilde sadece araba içi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SP4RCO

Cevaplarınız için gerçekten teşekkür ederim hocam.

Orjinal teyp ile devam etmem de bir sıkıntı yok o zaman. Anfinin özelliği ile onu da halletmiş oluyoruz ?

hocam bazı modeller hariç orta sınıf araçların orjinal teypleri profesyonel kalitede ses çıkışı sağlamıyor malesef. gördüğüm kadarı ile 2010 fiestanın teyp yuvası double din uyumlu. kaliteli ses verecek double din bir teyp şimdi 3.000tl civarında. 1.000tl ye de double var sizin araca uygun, ama masraf yapmışken dediğim modellerden almakta yarar var. eğer şuan bu şekilde bir masrafa giremem diyorsanız orjinal ana ünite ile devam edin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musaulker

Hocam benim de bir teyp önerisine ihtiyacım var. Hatta yalnızca öneri degil mümkünse montaj tavsiyesine de. Beklentim radyo dinlemek, USB mp3 dinlemek belki çok fark olmayacaksa cd mp3 dinlemek. Bu kadar. Ses sistemi hoparlör Vs araçta yer alan orjinali kullanmayı planlıyorum. Belki az iyilestirilebilir. Radyosu iyi çeksin mp3 çalsın yeter.

İkinci el de olur. Ne önerirsiniz?

bluetooth özelliği tercih eder misiniz? 2. el bile olsa max bütçeniz nedir? 200tl vs. gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raul_meireles

Hocam size yolladıklarım içinde 9550bt modeli aklıma yattı satıcıyla da konuştum. Siz ne diyorsunuz ilana bakarak bir yorumda bulunabilir misiniz?

3rca(4v) ve Bluetooth özelliği olması tercih sebebim oldu

hocam ürün güzel, fiyatıda iyi belki biraz daha düşürür fiyatı, çerçeve yok diyor, bununla ilgili bir çözüm gerekiyor mu acaba?
  • ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Çerçeve işini halledeceğim hocam. Genel olarak teybi çok beğendim bende.

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim midleri sahibinden de o fiyata bulamadım, sen nerede görmüştün link atabilirmisin?

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-ses-sistemleri-hoparlor-infinity-6500cx-amerikan-patentli-16cm-komponent-kapinda-ode-318741717/detay

Sağolasın kardeşim son olarak montajı nerede yaptırayım İstanbul'da önerdiğin biri veya biryer var mı?

özel mesajla cevap verildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: adige13

ilginiz için öncelikle teşekkür ederim.
    2017 model honda civi sedan için teyp hariç hoparlör tavsiyesi alabilir miyim?(cyclone 12" navigasyonlu multimedya düşünüyorum)
    bütçe 1000 tl maximum.
    sıfır olacak şekilde sadece araba içi

hocam 2017 civic in ses sistemini hiç dinlemedim ama fiyatı 90bin bandında olan bir aracın ses sistemi iyidir diye düşünüyorum. ama illa ben memnun değilim daha iyi olsun diyorsanız 1.000tl ye 4 kapı hoparlörünü değiştirmeniz moral bozukluğu ile sonuçlanabilir. bu tür araçlarda daha profesyonel çözümler öneriyorum. yani 1.000tl bütçe ile bu işe hiç girişmeyin. tabi araç elektronik aksamı oldukça çok ve halen en az 5 yıl garantili olmasıda işleri değiştiriyor. herşeyi göze alıp illa ben sistem yaptıracağım derseniz önerim;
    5 kanal Alpine pdr v75 anfi 1.600tl
    2017 civic in hoparlörleri 4 kapıda mı onu da bilmiyorum, eğer öyleyse 4 kapıya Hertz Esk 165 1200tl
    bagaja slim kabin profesyonel subwoofer Hertz Es F25 olabilir, kabinli 750tl civarıdır
    kaliteli audisof kablo ve rca lar 350tl
    kaliteli montaj, 500tl

bu yazdıklarım bu arabaya yapılacak tavsiye sistemdir.

eğer size sadece bass ses gerekiyorsa orjinal kolonlara hiç dokunmadan Alpine SWE 815 tarzı kendinden anfili bir ürünle orta şiddete seslerde bass ses ihtiyacını oldukça güzel karşılayabilirsiniz.
    https://www.ozenhifi.com/alpine/subwooferlar/type-e-serisi/271-alpine-e-serisi-swe-815.html

• Merhaba.

Benim Rockford t1 30 cm 600 rms sub var. Xetec marka mono anfi var. Şuan ki aracım hb o yüzden sub u kullanmıyorum. Bagaj ihtiyacı oluyor. Yakın zamanda sedan araca geçme planım var. Şuan ki sub çok yer kapladığı için değiştirmek istiyorum. Düşündüğüm araçların bagajında sağ ve sol yan kısımlarda küçük girintiler var. Benim merak ettiğim nokta ben bu sağ ve sol taraftaki boşluklara fiberglas malzemeden portsuz küçük kabin yapıp 25 cm lik iki tane sub koysam ses kalitesi derinliği tokluğu t1 imi çok aratır mı sizce? Her sub için özel litrelik kabinler yapılması gerektiğini, mdf nin kabin konusunda iyi olduğunu vs vs biliyorum ama şartlar gereği böyle birşey yapsam çok mu verimsiz olur bunu bilmiyorum. Ne dersiniz?

• quote:

quote:

Hocam benim de bir teyp önerisine ihtiyacım var. Hatta yalnızca öneri degil mümkünse montaj tavsiyesine de. Beklentim radyo dinlemek, USB mp3 dinlemek belki çok fark olmayacaksa cd mp3 dinlemek. Bu kadar. Ses sistemi hoparlör Vs araçta yer alan orjinali kullanmayı planlıyorum. Belki az iyilestirilebilir. Radyosu iyi çeksin mp3 çalsın yeter.

bluetooth özelliği tercih eder misiniz? 2. el bile olsa max bütçeniz nedir? 200tl vs. gibi.

Hocam bluetooth şart değil. Özellikle aradığım bir özellik değil.

İşin açıkcası bu tarz işlerin ortalama ne nasıl bir bütçe gerektirdiğini de pek bilmiyorum.

Örnek verdiğiniz rakam üzerinden gidecek olursak, 200 TL montaj dahil midir? Yoksa 200 + X tl montaj mı olur? Montajını da yaptırmaya ihtiyacım var.

O rakamlarda birşeyler olabilir hocam. Bir de Ankara'da önereceğiniz bir yer var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa-3838

Merhaba.

Benim Rockford t1 30 cm 600 rms sub var. Xetec marka mono anfi var. Şuan ki aracım hb o yüzden sub u kullanmıyorum. Bagaj ihtiyacı oluyor. Yakın zamanda sedan araca geçme planım var. Şuan ki sub çok yer kapladığı için değiştirmek istiyorum. Düşündüğüm araçların bagajında sağ ve sol yan kısımlarda küçük girintiler var. Benim merak ettiğim nokta ben bu sağ ve sol taraftaki boşluklara fiberglas malzemeden portsuz küçük kabin yapıp 25 cm lik iki tane sub koysam ses kalitesi derinliği tokluğu t1 imi çok aratır mı sizce? Her sub için özel litrelik kabinler yapılması gerektiğini, mdf nin kabin konusunda iyi olduğunu vs vs biliyorum ama şartlar gereği böyle birşey yapsam çok mu verimsiz olur bunu bilmiyorum. Ne dersiniz?

hocam bu soru daha profesyonel birinin cevap vereceği türden, deneyen birine sormak lazım. rocford t1 çok güzel bir ürün. onda yaşadığınız hissi 2 tane 25cm özel dizayn kabinli sub verir derim, vermezse ne olacak? bu durumları deneyen arkadaşlar vardır piyasada mutlaka, ama bu forumda malesef bu soruya sağlıklı cevap gelmeyebilir bilginiz olsun.

• quote:

quote:

quote:

Hocam bluetooth şart değil. Özellikle aradığım bir özellik değil.

İşin açıkcası bu tarz işlerin ortalama ne nasıl bir bütçe gerektirdiğini de pek bilmiyorum.

Örnek verdiğiniz rakam üzerinden gidecek olursak, 200 TL montaj dahil midir? Yoksa 200 + X tl montaj mı olur? Montajını da yaptırmaya ihtiyacım var.

O rakamlarda birşeyler olabilir hocam. Bir de Ankara'da önereceğiniz bir yer var mı?

http://www.hepsiburada.com/pioneer-mvh-85ub-usb-mp3-calar-oto-teyp-p-OTBLCMVH085

bu ürün işinizi görecektir. bu bütçede 2. el ürüne çokta gerek yok. hocam ankara da montaj konusunda bildiğim yer yok malesef. sadece teyp takılacağı için çok ta zor bir işlem değil, 30tl-50tl arası bir ücreti vardır.

Hım anlıyorum. Kabinler konusunda bilginiz varsa az çok fikir verebilirsiniz belki diye düşünerek sorayım ondan sonra bu işe kalkışayım diye düşünmüştüm ama siz de haklısınız. Yine de teşekkür ederim. :)

• merhabalar

hocam benim araç 2001 model fiesta. üzerinde orijinal kendi teybi olan olan 6000 CD RDS EON model bir cd çalar var. ben müzikleri telefonumdan dinliyorum bunun içinde bluetooth bir fm transmiter kullanıyorum ama çok verim alamıyorum kullanımı da çok pratik değil.

bluetooth destekli ve bluetooth bağlantısı sorun çıkarmayan kullanımı pratik olan yeni bir cihaz almak istiyorum. fakat benim teyp biraz büyük olduğu için piyasada ki teypler tuvaya küçük gelecektir. 500 tl ye kadar bütçem var acaba tavsiyeniz ne olurdu.

bir de hocam youtube şunun gibi videolara rastladım.https://www.youtube.com/watch?v=T2Fx7IXFFwE

benim teyple aynı model adamlar teybe direk bluetooth aparatı eklemişler. acaba bu tür ekipmanları bulma şansımız ve bunun montajını yapacak yer var mıdır. çünkü eğer mümkün olursa aracın orijinalliğini bozmamayı tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynet -- 8 Mayıs 2017; 13:57:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: skynet

merhabalar

hocam benim araç 2001 model fiesta. üzerinde orijinal kendi teybi olan olan 6000 CD RDS EON model bir cd çalar var. ben müzikleri telefonumdan dinliyorum bunun içinde bluetooth bir fm transmiter kullanıyorum ama çok verim alamıyorum kullanımı da çok pratik değil.

bluetooth destekli ve bluetooth bağlantısı sorun çıkarmayan kullanımı pratik olan yeni bir cihaz almak istiyorum. fakat benim teyp biraz büyük olduğu için piyasada ki teypler tuvaya küçük gelecektir. 500 tl ye kadar bütçem var acaba tavsiyeniz ne olurdu.

bir de hocam youtube şunun gibi videolara rastladım.https://www.youtube.com/watch?v=T2Fx7IXFFwE

benim teyple aynı model adamlar teybe direk bluetooth aparatı eklemişler. acaba bu tür ekipmanları bulma şansımız ve bunun montajını yapacak yer var mıdır. çünkü eğer mümkün olursa aracın orijinalliğini bozmamayı tercih ederim.

sonradan takılan bluetoothlar ile ilgili bilgim yok.

hocam bu teyp çerçevesi takılacak. 10tl

http://www.otomert.com.tr/focus-teyp-cercevesi-1998-2005-pmu3142?gclid=CPi-1Kyv4NMCFceoGAodW3UMJQ

pioneer 4950bt alıncak. 430tl

http://www.hepsiburada.com/pioneer-deh-x4950bt-oto-teyp-p-HBV000002F69L?magaza=Pioneerotoshop&wt_gl=cpc.tum.genel-mobil.pla&gclid=CL6Y1NWv4NMCFctDGAodrKENiw

şöyle bir görüntü olacak.

teşekkürler bilgilendirmeniz için.

hocam tavsiye ettiğiniz modelde menü karmaşası yoktur değil mi ? yani rahat bir şekilde bluetooth dan telefonu hemen görür
  • quote:

Orijinalden alıntı: skynet

teşekkürler bilgilendirmeniz için.

hocam tavsiye ettiğiniz modelde menü karmaşası yoktur değil mi ? yani rahat bir şekilde bluetooth dan telefonu hemen görür

sorun yaşamazsınız, telefonu hemen görür, ses açma düğmesinin yanındaki telefon işaretli tuşa basıyorsun, telefon menüsüne giriyor, yine gelen aramayı cevaplamak için o tuşa basıyosun cevaplıyorsun, o tuşa basınca rehber menüde gözüküyor. bu modelde bluetooth ile aynı anda 2 telefon eşleştirilebiliyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Kardeşim verdiğin tavsiyeler üzerine 2 el ürünler buldum uygun fiyatlı. Pioneer deh 5150 teyp. Arkaya 1 tk infinity 6500 ve pioneer TS 307f sub. Bu bass ile teyp nasıl? Ön kapıyada soundmagus. yine 2. El jbl 6 kanal, edisson 5 kanal, q line var 5 kanal, MA var 5 kanal yakınımda olanlar. Senin tavsiyen cadence 5 kanal 500 lira gibi fiyatı var. Ürünleri alma aşamasındayım. Bunlarla öyle çok aşırı olmasada güzel net ses alırız dimi?

• quote:

Orijinalden alıntı: fiore82

Kardeşim verdiğin tavsiyeler üzerine 2 el ürünler buldum uygun fiyatlı. Pioneer deh 5150 teyp. Arkaya 1 tk infinity 6500 ve pioneer TS 307f sub. Bu bass ile teyp nasıl? Ön kapıyada soundmagus. yine 2. El jbl 6 kanal, edisson 5 kanal, q line var 5 kanal, MA var 5 kanal yakınımda olanlar. Senin tavsiyen cadence 5 kanal 500 lira gibi fiyatı var. Ürünleri alma aşamasındayım. Bunlarla öyle çok aşırı olmasada güzel net ses alırız dimi?

ben yine anfi olarak cadence f100.5 öneriyorum. teyp ve bass iyi, diğer ürünler de güzel, güzel bir işçilikle montaj yapılırsa iyi ses alırsınız.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.