Şimdi Ara

Tavsiyelere bir süreliğine ara veriyorum. Lütfen Özel mesaj ile tavsiye istemeyiniz. (114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.534
Cevap
24
Favori
107.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi akşamlar.Peugeot 508 aracımın ses sistemini iyileştirmek istiyorum.Ne tavsiye edersiniz ses sistemi için acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arabacı

İyi akşamlar.Peugeot 508 aracımın ses sistemini iyileştirmek istiyorum.Ne tavsiye edersiniz ses sistemi için acaba
    Bu iş bütçe ile alakalı. Teyp orjinal kalacak, anfi dönüştürücü takılacak. Ön kapıya butçenize göre 16cm component, arka kapılar orjinal kalsın ve teypden beslenmeye devam etsin. Bagaja 30cm subwoofer. Ve 4 kanal anfili bir sistem işinizi görecektir. Siz bütçeyi yazın, parçaları önereyim.

• ecrasniann kullanıcısına yanıt
    Selamlar
    2000-3000 tl arası düşünüyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Selamlar
    2000-3000 tl arası düşünüyorum
    Ön kapılara Hertz esk 165 comp 1 takım.
    Bütçen dahilinde Anfi Qline 110.4
    Subwooferı tercihine göre sen seç.
    Yüksek seslere çıktığında dahi iç titretsin, sesi bozmasın istersen

Az yer kaplasın dersen, yüksek seslerde garanti veremem, düşük ve orta seslerde kalite odaklıdır.

Anfinin hi level input girişi mevcut. Linkteki üründen 2 adet alıp direk teyp çıkışlarından anfiye sinyal gönderiyorsun, çok daha ucuza işi çözersin.
    eBay
    Speaker High Level Input Plug 5-Pin PLANET AUDIO POWER AKOUSTIK SOUNDSTORM | eBay
    https://www.ebay.com/itm/Speaker-High-Level-Input-Plug-5-Pin-PLANET-AUDIO-POWER-AKOUSTIK-SOUNDSTORM-/272639130380

Bu kablo ile uğraşamam dersen, massive msh 01 dönüştürücü, 2 paket audison fs2550 rca kablosu.

4 metre 4 awg power kablosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecrasniann -- 29 Ocak 2019; 21:54:52 >

Çok teşekkürler

• quote:

Çok teşekkürler
    Bişey değil, mesajı güncelledim, bir daha bakmanı öneririm.

Ok zahmet oldu çok teşekkürler

• Hocam merhaba. Ben de 2013 clio 4 joy paket 1.5 dizel araç var. İcon modelinde ki multimedya ekran var üstünde orjinal aynısı. Fakat ses sistemi kötü bildiğiniz üzere. Sonlara çıkarınca seviyeyi ne bass kalıyor ne tiz kalıyor. Ben de bu sistemi geliştirmek istiyorum fakat öyle bagaja bass koyarak değil. Yine orjinal sistem üzerinden belki değişiyorsa daha iyi bir marka taktırmak istiyorum mümkün müdür bu? Yeni nesil araçlarda fabrika çıkışlı efsane ses sistemi olan araçlar gibi. Harman kardon ve ya ne bileyim bir başka marka gibi kaliteli bir şey istiyorum. Ne kadar tutar nedir nasıldır yapılabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HuoYuanJi

Hocam merhaba. Ben de 2013 clio 4 joy paket 1.5 dizel araç var. İcon modelinde ki multimedya ekran var üstünde orjinal aynısı. Fakat ses sistemi kötü bildiğiniz üzere. Sonlara çıkarınca seviyeyi ne bass kalıyor ne tiz kalıyor. Ben de bu sistemi geliştirmek istiyorum fakat öyle bagaja bass koyarak değil. Yine orjinal sistem üzerinden belki değişiyorsa daha iyi bir marka taktırmak istiyorum mümkün müdür bu? Yeni nesil araçlarda fabrika çıkışlı efsane ses sistemi olan araçlar gibi. Harman kardon ve ya ne bileyim bir başka marka gibi kaliteli bir şey istiyorum. Ne kadar tutar nedir nasıldır yapılabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.
    Merhaba, beklentiniz kalite odaklı olduğu için ana ünite değişmeli, çünkü anfi çıkışı yok, dönüştürücü takıldığında seste kayıplar oluyor. ana ünite 3 çift rca lı Alpine ya da Pioneer ın double ünitesi ile değişmesi iyi olur. Sistem olarak 3 yol aktif sisteme geçmelisin. HERTZ H8 Dsp işlemci, helix m six small 6 kanal anfi, Dls Ref 6.3 comp. derim. arka kapılar orjinal kalsın, teypden beslensin. Ön kapılara yalıtım. Bir de en önemlisi, bunları doğru montajlayacak ve ayarını yapabilecek bir usta.

Hatta bu sisteme ilerde 1 adet mono anfi eklediğinde, işlemcin 8 kanal olduğu için boşta kalan 2 kanallada subwooferı aktif sürebilirsin. Yani 4 yol aktif olur sistemin. Benim önerim bu şekildedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

Merhaba, beklentiniz kalite odaklı olduğu için ana ünite değişmeli, çünkü anfi çıkışı yok, dönüştürücü takıldığında seste kayıplar oluyor. ana ünite 3 çift rca lı Alpine ya da Pioneer ın double ünitesi ile değişmesi iyi olur. Sistem olarak 3 yol aktif sisteme geçmelisin. HERTZ H8 Dsp işlemci, helix m six small 6 kanal anfi, Dls Ref 6.3 comp. derim. arka kapılar orjinal kalsın, teypden beslensin. Ön kapılara yalıtım. Bir de en önemlisi, bunları doğru montajlayacak ve ayarını yapabilecek bir usta.

Hatta bu sisteme ilerde 1 adet mono anfi eklediğinde, işlemcin 8 kanal olduğu için boşta kalan 2 kanallada subwooferı aktif sürebilirsin. Yani 4 yol aktif olur sistemin. Benim önerim bu şekildedir.

Alıntıları Göster
    Hocam clio 4 araclara malesef double din takılamıyor.Üzerindeki orjinal ekranı sökünce görüyorsunuz ki standart double din gibi değil.En iyi çözüm tek din prof.bir teyp almak.Fiyat performans olarak 3 anfi çıkışlı JVC KD350BTS tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sayaga

Hocam clio 4 araclara malesef double din takılamıyor.Üzerindeki orjinal ekranı sökünce görüyorsunuz ki standart double din gibi değil.En iyi çözüm tek din prof.bir teyp almak.Fiyat performans olarak 3 anfi çıkışlı JVC KD350BTS tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Öyle çok daha ucuza hallolur, bir yönden iyi bişey double takılamaması.

• hocam merhaba, hyundai accent era aracıma 500 tl ye kadar 7inçlik double teyp düşünüyorum. özellikle hangi modelleri tavsiye edersiniz aracımla uyumlu olarak? bu bağlantı noktaları falan pek anlamıyorum oto elektrikçiside elinde olanı itelemeye çalışıyor bi yardım size zahmet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: jelalleser

hocam merhaba, hyundai accent era aracıma 500 tl ye kadar 7inçlik double teyp düşünüyorum. özellikle hangi modelleri tavsiye edersiniz aracımla uyumlu olarak? bu bağlantı noktaları falan pek anlamıyorum oto elektrikçiside elinde olanı itelemeye çalışıyor bi yardım size zahmet :)
    Maalesef o fiyat aralığında önerebileceğim ürün yok.

• şöyle ürünler var ama bi kaç taksicide gördüm oluyor dedi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: jelalleser

https://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/kawai-3130-modeli-universal-double-multi-medya-camera-hediyeli-oto-teyp-412370945 şöyle ürünler var ama bi kaç taksicide gördüm oluyor dedi ?
    Maalesef kullanmadığım için birşey diyemiyorum

• peki teşekkürler
  • Hocam merhaba,haftasonu sistemdeki rca kablolarını değiştirdim.Önceki kablolarım no name standart kablolardı.Yerlerine Audison rca kabloları aldım onları takayım dedim.Montajı bitirdim eskisinden daha iyi ses( net-detay )elde ettim,amacımda buydu zaten.Ama şöyle bir sorun oluştu,şarkı atlatırken,hoparlörlerden pıt pıt diye sesler gelmeye başladı.Sadece şarkı değiştirdiğim anda oluyor sonrasında herşey normal.Nezaman şarkı ileri-geri yapsam pıt pıt sesini alıyorum.Aklıma rca şase'sinden olabilir diye geldi ama sen ne dersin hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sayaga

Hocam merhaba,haftasonu sistemdeki rca kablolarını değiştirdim.Önceki kablolarım no name standart kablolardı.Yerlerine Audison rca kabloları aldım onları takayım dedim.Montajı bitirdim eskisinden daha iyi ses( net-detay )elde ettim,amacımda buydu zaten.Ama şöyle bir sorun oluştu,şarkı atlatırken,hoparlörlerden pıt pıt diye sesler gelmeye başladı.Sadece şarkı değiştirdiğim anda oluyor sonrasında herşey normal.Nezaman şarkı ileri-geri yapsam pıt pıt sesini alıyorum.Aklıma rca şase'sinden olabilir diye geldi ama sen ne dersin hocam?
    Hayırlı olsun, rca şasesi muhtemelen. Audisonlarda rcaya sase verilebiliyor, bende aynısı kullanıyorum, ama ben rca ya şase vermedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ecrasniann

Hayırlı olsun, rca şasesi muhtemelen. Audisonlarda rcaya sase verilebiliyor, bende aynısı kullanıyorum, ama ben rca ya şase vermedim.

Alıntıları Göster
    Teşekkür ederim.aynı koblo ile senin sistemde bir sorun olmadıysa benim teyp ile ilgili olabilir sonuçta teypler aynı değil.Ben bi rca lara şase verip deneyim ozaman.
  • Merhaba,

Soung magus SM-175 mid takımı buldum temiz 120 lira,
    Elimde henüz montajını yaptırmadığım Roadstar RDA 5040 amfim + Pioneer 30 cm bassım var,
    Ana ünitem Blaupunkt San Diego 530

Orta düzey bir beklenti içerisindeyim yukarıda belirtmiş olduğum 4'lü iş yapar mı
    Şimdiden teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 112113114115116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.