Şimdi Ara

Tavsiyeler (Altın 2 oyuncusu) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Az oynamadik dun kayle adc botlane

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozieekus

    Solo Shyvana deniyim dedim geçen hastası oldum bırakamıyorsun çok güzel damage var tanky olduğun halde tavsiye ederim.

  • Kayle mid veya topta kullansanıza abi adc mi kalmadı :D q su 15124123412 damage atıyor zaten, bir veya 2 tane as + ap itemi çıkarsanız herkesi tekliyosunuz adc oynamak ne ? Zac fazlaca güçlü özellikle jungle baya güçlü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jeremus

    Az oynamadik dun kayle adc botlane

    Bu adam benim kefilim olabilir. Tereddüt etmeden duo girdi. 3 de 3 yaptık ADC Kayle oynuyodum. Ve gelen takımların hepsi kötüydü bana.
  • Puv0 P kullanıcısına yanıt
    Sonraki liglerde ne olur bilemiyorum ama Draven Vayne Caitlyn Twitch Ezreal ve Graves bana pek birşey yapamadı. Hepsi lane i çatır çatır kaybetti.
  • vala arkadaş oynadı 2 hafta sanırım sıfırdan noc oynuyarak çıktı challenger a
  • Gören sancak çelıncırsın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BiRDY36

    Elmas bir arkadaşımla sürekli konuşuyorum. Low diyip geçiyo. Sonra bide pick söylüyo bunlarla çıkabilirsin diye.

    Biraz biraz denedim. %70 win ratio verebileceğim pickler söyleyeceğim şimdi. Tabi bu sizede bağlı. Şampiyona hızlı alışırsanız 3 oyun sonra etkisini ve ne kadar kolay elo kazandırabildiğini sizde görürsünüz.


    Udyr : Oyun başı 2 gank atarsanız başarılı snowball durumu başlıyor. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 2 (jungle)

    Elise : Top lanedeki adamı çileden çıkartıyor. Jungle oynayan kişide azcık beyin varsa rakip jungler size geldiğinide diğer lanelerde baskı kurabilir rahatlıkla. Diğer türlü pek işe yaramaz. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 4 (top)

    Kayle (ADC) : Belkide bende en çok işe yarayan pick. 2 oyun sonra çözdüm diyebilirim ve ciddi anlamda çok güçlü. Lvl 4 - 5 den sonra çok rahat zoneluyor (gelirse kafasına q + e ile 2 aa yapın geri gidiyor zaten) Alıcağınız eşyalar ucuz ve çok yararlı. İlk levellarda harass yemekten kaçının. Bi süre sonra durdurulamaz oluyorsunuz zaten. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 4 (adc)

    Zac (Jungle) : 3 4 oyun sonra tamamiyle çözüyorsunuz. Takıma bağlı biraz çünkü fightları düzgün başlatsanız bile takım reaksiyon göstermezse orda ölür gidersiniz. Bu tek başımıza ölüp gitme durumu ilk 3 4 oyun oluyor sonra soloqda gelen tiplerle Zac oynamaya alışıyorsunuz. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 2 (jungle)

    Zac (Top) : Oldukça basit. Q spam. Adam yanına gelirse E ile kaçıyorsun. Lane kaybetme gibi bir durum söz konusu değil sustaini çok iyi. Sürekli farm. 6'da çok rahat kill alıyorsun. Dive atarlarsa ultini aç öldür adamları. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 1 (top)

    Kassadin : Lanede 6 ya kadar sıkıntılısınız. 6'dan sonra gelsin skorlar. Gank atmanız gerekir. Atmak zorundasınız. Lane'i artık boşverin gezin etrafda. Bütün laneler oyundan düşerse ve TF'lerde hödüklük etmezseniz oyun sizin. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 3 (mid)

    Blitzcrank : Support olarak sadece bunu yazabilirim çünkü roam özelliğine sahip. Rahat kill çıkarıyor. Düzgün hooklarla takımınızı taşırsınız. 6'dan sonra roam yapabilirsiniz yanınızdaki adcye bağlı ki yaparsanız çok daha iyi olacaktır. Zorluk seviyesi 5 üzerinden 5 (support)

    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


    Buna ek olarak birde almamanız gereken şampiyonları yazacağım.



    Poppy : Nereye giderseniz gidin çok güçsüz bir pick. Oyun başı 3 4 kill almadan hiçbirşey yapamıyorsunuz.

    Soraka : Thresh varken Nami varken Soraka niye?

    Heimer : Gank atmak istese atamaz. Farm yapmak istese yapamaz. Adamı kesmek istese bunu hiç yapamaz.

    Ashe : Çok tereddütte kaldım. Cidden kendinize güveniyorsanız almalısınız.

    Fiora : CC yok. Oyun başı kill almadan iş yapamıyor. Kaçamıyor. Çöp.

    Caitlyn : Tamam basit bir adc ama E yi yanlış kullanma durumunda pozisyon dışı kalabilir ve takımınızı savaşın ortasında 4v5 bırakabilirsiniz. Kendinize güvenmiyorsanız almayın.

    Urgot (adc) : Yanınızdaki support napması gerektiğini bilmiyor olur büyük ihtimal Urgot ile oynarken. Çok riskli bir pick. Top olarak viable.




    NOT : Benim statlarımdan '' kandırıyon mu sen bizi zacle %40 '' demeyin boşa. Lane kazanıyorsunuz. Ve Zac ile oynadığım hiçbir oyunda hata yaptığımı düşünmüyorum. Oynadığım ilk 4 oyun lose'du zaten çünkü alışma sürecindeydim. Onun dışında Udyr'ı çözmemde uzun sürdü. Özellikle fightlarda nasıl oynamam gerektiğini biraz geç öğrendim. Elise'e kolay adapte oldum gibi. 1 maç 1 win. Kayle adc ise OP !. Zac top oynadığım her oyunu kaybettim ancak her birinde takımın hatasıydı. En kısa zamanda bu listeyi genişleticem ve replayler koyucam.



    Bu da ben :http://www.lolking.net/summoner/tr/466112



    ahahahahhaahahahahhaahahahahha




  • BiRDY36 kullanıcısına yanıt
    Senden beklemezdim açıkçası,

    Hemier farm yapmak istese yapamaz nasıl ya ? aksine kimse farmını engelleyemez bile kimse lanede çok güçlü. Heimer çok iyi bir lane savunucusu.
  • Fioraya çöp dedi adam ben kaçar
  • hastayım şu araya yabancı kelimeler koyup pro oyuncu havasında yazan insanlara
  • Adaniellium kullanıcısına yanıt
    Hepsi senin yüzünden :(
  • Vayne - TF - Fizz - J4 - Shyvana bunlar beni westte golda çıkarmıştı. Shyvana özellikle solotopta çok etkili , vayne zaten botrk çıktıktan sonra oyun bitiyor düzgün mekaniği kullanılabilirse. TF kart tutturma olayını çözdükten sonra %80 win , fizz en kolay snowball olabilen champ herhalde , j4 etkili gang hatrı sayılır damage ve initiate.
  • yapmaniz gereken tek sey split push bu kadar ner soyluyorum.low eloda split push yapilinca ne yapmalari gerektiini bilmiyorlar ha olduda adamlar 5 kisi mi pushkamaya geldi takiminiz hoduk degilse onkari oyalayana kadar siz lanedeki towerlari alirsiniz.
    ad carry support jungler midde kalacak , mid yukari solo oynayanda bot laneyi pushlayacak.olay budur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.