Şimdi Ara

Tavsiye lütfen acil detaylar içerikte!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba yeni telefon almayı düşünüyorum en yüksek çıkabileceğim fiyat 2200 tl civarı aklımdakiler mi8 lite-p20 lite-mate20 lite-honor play-p smart 2019. Benim için kamera kalitesi ve telefon kasası vb.çok önemli değil sosyal medya için ortalama bir kalitede kamera yeterli olur ve kılıf ile kullanacağım için görünüş olayı da pek önemli değil.Oyun neredeyse hiç oynamam daha çok sosyal medya twitter,instagram,youtube,whatsapp vb.yoğun kullanırım.Telefondan beklentim 2 senede donma,yavaşlama olmasın ve pili 2 senede çöp duruma gelmesin benim için en önemlisi pil ömrü.Yukarıda yazdığım modeller arasından beklentilerime göre tavsiyelerinizi bekliyorum,teşekkürler.Beni 3 seneye yakın sorunsuz götürecek bir model istiyorum.

• Redmi note 7 veya gm9 pro olabilir. Biraz daha bütçe artırıp marka olsun diye mate 20 lite alınabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşlemci olarak iyi modeller seçmeniz sizin için uzun süre performanslı kullanım sağlayacaktır.
    Lite modelleri ve P smartı eleyin bence.

İşlemci olarak bütçenize göre öne çıkan modeller;

2200 TL Honor Play
    2450 TL LG V30+ (ön kamera cok vasat)

Bana işlemci olarak Mate 20 lite - P smart 2019 yeter derseniz bunların yerine 1500 TLye Honor 10 Lite almanızı öneririm.

Ayrıca Mate 20 Lite-P Smart 2019 ve Honor 10 Lite modelinden daha performanslı Meizu x8 modeli de iyi bir seçim olabilir.
    Bulabilirseniz 1800 TLye alabilirsiniz, fakat güncelleme desteği biraz zayıf.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musti35 -- 13 Nisan 2019; 19:32:0 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tavsiye lütfen (acil)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.