Şimdi Ara

(Tavsiye)Gamepad analoğuna alışamamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardımınıza ihtiyacım var :/ Şu yaşıma kadar hiç gamepad kullanmadım ve nereden estiyse gamepad alma kararı verdim ve xbox360 kontrolcüsü aldım. Çok da memnun kaldım çok daha zevkli gamepad ile oyun oynamak. Normalde mouse ile kamerayı kontrol ederiz ve bu genelde sağ analoğa denk geliyor kontrolcüde ve benim sorunumda bu, kontrol edemiyorum mouse daki o rahatlığa bir türlü erişemedim. FPS hiç oynayamıyorum nişan alamıyorum çünkü anca nişan alırken zamanı yavaşlatma özelliği varsa ölmeden ateş edebiliyorum bir kaç kere :D Şimdi shadow of mordoru aldım ve etrafa bakabilmem için ya duruyor yada koşmuyor olmam lazım yoksa kamera fırıl fırıl dönüyor. Benim ne yapmam lazım buna alışabilmem için diyorum oynaya oynaya alışırsın zamanında sadece klavye ile tomb raider oynarken ilk defa vice city de mouse kullanmıştın zordu ama alıştın ama bilemiyorum bu seferde oyun işkenceye dönüyor. Bu yoldan geçmiş arkadaşlar her türlü tavsiyenize açığım.

• Ben de şahsen bir mouse+klavye kullanıcısıyım. Ama zaten fps oyunlarını gamepad ile mouse kadar rahat oynayamazsın. Daha çok platform,spor,tps tarzı oyunlar oynanır gamepad ile.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece sıkılmadan akışına bırakın iki üç haftaya iyi olursunuz da xbox 360 gamepadi ağır diye biliyorum elinizi yorar belli saatten sonra

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojist_44 kullanıcısına yanıt
    Biraz alıştım gibi ama FPS için kesinlikle mouse. :) Ağırlık nedense rahatsız etmedi beni aksine hoşumada gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.