Şimdi Ara

Tavsiye ettiğiniz bir web hosting firması var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler. Alan adı ve alan kiralaya bileceğim, Linux üzerinden wordpress hizmeti veren bir web hosting firması arıyordum. Bu konuda da ilk gözüme çarpan turhost oldu lakin biraz araştırdıktan sonra çoğu kişi ihs, alatron ve netro'yu önermiş. Bu noktada kararsız kaldım.

Son 1 haftadır xampp üzerinden wordpress ile uğraşıp kolaylığını gördükten sonra, asp.net, javascript gibi dillerle uğraşmaktansa hiç bir dil bilmek zorunda olmadan basitçe kendi sitemi oluşturma imkanım olan wordpress'den devam etmek istedim. Zira şimdiden Xampp ile wordpress'in mantığını kavramaya çalışıyorum ki, bu konuda hizmet alacağım firmanın panelinde yabancılık çekmeyeyim. İleride duruma göre profesyonel bir wordpress'e ihtiyaç duyduğum taktirde ona da para vermek kaçınılmaz olacak sanırım.

Birde alan adı alırken aynı zamanda alanda almak zorunda mıyım? Misal sadece tanınmak amaçlı reklam yapmak üzere "Doğalgaz Kombi Teknik Servis" sitesine 5gb aylık trafik yeter mi? Turhost'da fiyatlar bu şekilde ve bana şimdilik 2. sırada ki 1gb disk, 5gb trafik olan yeter sanırım;

Tavsiye ettiğiniz bir web hosting firması var mı?

Ayrıca başlangıçta sırf firmayı tanıtmak adına wordpress ile oluşturacağım bu site sonradan, üye olunup, online alışveriş yapılan ve gerçek zamanlı mesajlaşmanın olduğu bir siteye dönüştürülebilir mi? Yoksa o noktada işe başka diller mi giriyor? Bu konu ile alakalı da teknik bilgi verirseniz minnettar kalırım.

turhost
    ihs
    alatron
    natro

Sizce bu 4 firmadan fiyat, performans, hizmet ve destek konusunda en iyi olan hangisi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyoaktif -- 30 Aralık 2014; 19:56:58 >

• pm atıldı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 4 yıldan fazla oldu Natro kullanıyorum. 1 e-ticaret ve 2 kurumsal web sitem var bu zamana kadar bir sıkıntı yaşamadım. Benim için Natro'nun en büyük artısı 7/24 destek hizmeti olması. Bence sizde bir hosting firması seçerken bunu dikkate alın. Çünkü sonuçta kul yapısı ve illa bir sıkıntı olacaktır yada ihtiyacınız olan bir bilgi olacaktır. Karşınızda her an ulaşabildiğiniz bir muhattap olması önemli.
  • Dostum ben bu zamana kadar 2-3 hosting firması kullandım. Şu an Natro'dayım. Ben memnum ama sen ihtiyaçlarına göre kadar ver. Tek tavsiyem İHS'den uzak dur şikayetvar.com a girdiğinde yüzlerce şikayet göreceksin. Berbat bir firma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.