Bildirim
Tavsiye En Uygun 3GS
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Telefonu çok kullanan, konuşan biri değilseniz tarifeliler avantajlı olmuyor.
Normal alacaksan ise ilk sayfada bir arkadaş konu açmış kangurum'da baya uygun gibi...
http://www.kangurum.com.tr/kangurum3-web/showProductDetail.do?psi=22799069&categoryId=13518&name=APPLE+IPHONE+3GS+8GB+CEP+TELEFONU
Medimarketlerde de 999 tl.
Benim bildiklerim içinde en uygun fiyatlar bunlar... -
peki media markt hediye ceki veriyormu 500 tl yi gecen alısverislerde verdigi bu fiyata birde vadofone hattımız var medimarkt tan almak mi iyidir yoksa vadofone kampanyasından mı -
vodafone hattın faturalı ve 6 ay süredir açık mı ? -
evet 7 aydır kullanıyorum kamu 1000 tarifesindeyim -
yurtdışından alabilirsin ucuza gelebilir -
Yılsonu kampanyaları başlar yakında biraz beklemeni öneririm -
maalesef yurtdısı baglantım yok hic dusunmem -
3gs alacagına 1000tl ye iphone 4 16gb yurt dısı al daha iyi -
quote:
Orijinalden alıntı: i Am Not Dead
3gs alacagına 1000tl ye iphone 4 16gb yurt dısı al daha iyi
ona bakarsan yurtdışında 3gs yine daha ucuzdur -
quote:
Orijinalden alıntı: tolgatunalı99
quote:
ona bakarsan yurtdışında 3gs yine daha ucuzdur
adama yurt dışına git 4 al demiyorum piyasada bolca iphone 4 yurt dışından gelme var onlardan bulabilir anlamışko? -
quote:
quote:
quote:
adama yurt dışına git 4 al demiyorum piyasada bolca iphone 4 yurt dışından gelme var onlardan bulabilir anlamışko?
anladım benim dediğim de ip4 yurtdışında ucuzsa 3gs daha ucuz.imkanı varsa tabiki ip4 alsın -
quote:
quote:
quote:
quote:
adama yurt dışına git 4 al demiyorum piyasada bolca iphone 4 yurt dışından gelme var onlardan bulabilir anlamışko?
anladım benim dediğim de ip4 yurtdışında ucuzsa 3gs daha ucuz.imkanı varsa tabiki ip4 alsın
yahu guzel kardesım hangi zekayla adam 3GS getirsin yurt dısında suan yurt dısı sıfır 3GS bulma ihtimali çok dusuk ama 4 bulabilir bizde biliyoruz 3gs yazmayıda bulması zor neyse bidaha benım mesajı alıntı yapma ban yıyecegım sımdı az kaldı
-
su anda iphone 3gs elimde kangurumdan aldım hiç bir sıkıntı yok kardeşim bilgin olsun. Bayra ucuz 950 al 12 taksit yaptır vade farksız mis gibi kullan. Uğraşma tarifeyle falan. Ha dersen ki sen niye iphone 3gs aldın diye: Bu sene sonunda amerikaya arkadasım gidiyor o 4s getircek o sebepten bunu alıp babama hediye ettim çünkü çok ucuza buldum kaçırmak istemedim. -
acıkcası yurtdısı baglantım yok o yuzden alamıyorum ama sitelerde satılan yurtdısı bazlı telefonlardan da hangisine guvenerek alacagım bir suru dolandırılan var gelde isin ciinden cık kangurm iyi ama su anada o kadar meblaa da odeyememe :( -
quote:
Gene Başladılar iPhone 4 Al Diye Arızalımısınız Adam 3GS Alcam Diyor 4 Al Diyorsun -
quote:
Orijinalden alıntı: hanedantr
acıkcası yurtdısı baglantım yok o yuzden alamıyorum ama sitelerde satılan yurtdısı bazlı telefonlardan da hangisine guvenerek alacagım bir suru dolandırılan var gelde isin ciinden cık kangurm iyi ama su anada o kadar meblaa da odeyememe :(
Malesef sıfır 3gs olarak piyasada en uygun bulabileceğiniz fiyat budur. Bu sitenin 2. el kısmına bakarsanız garantisi devam eden tertemiz cihazlar var eminim bütçenize uygun temiz bir ürün bulabilirsiniz.. Referansı bol olan eski üyeliklere güvenebilirsiniz.. En kötü ihtimalle sanalpazar üzerinden ilan açmasını talep edersiniz satıcıdan , böylece % 5 farkla 12 taksit şeklinde kredi kartınızla satın alırsınız cihazı ve güven sorununuda aşmış olursunuz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 9 Aralık 2011; 13:32:25 >
-
cok tesekkur edeirm arkadaslar kangurumdan aldım pazartesi teslim edecekler 949 tl %10 teb worldcardıma para iadesi kampanyası varmıs 95 Tl geri odenecek money kompanyasındanda 15 tl gelecek 850 tl nin altına gelecek baya ii sayılır herhalde tavsiyeleriniz icin cok tesekkur edeirm -
hayırlısı olsun -
cok sagol
Benzer içerikler
- yurtdışı telefon 3 yıl sonra ne olur
- iphone 12 mi 13 mü
- iphone ses hoparlörden değil ahizeden çıkıyor
- hey siri çalışmıyor
- iphone 12 mini batarya
- e sim nedir
- ıphone 17 pro
- iphone 16 pro şarj süresi
- iphone 16 ekran
- iphone uygulama indirme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X