Bildirim
[TAVSİYE BEKLİYORUM]Yarın spor+Derse başlıyorum
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
hocam spordan sonra bedenen yorulman ders calismani etkiiyorsa sporu dersten sonra yapmaya calis boylesi daha verimli olur 2. benim beceremedigim ama yapildigi takdirde yararini gorebilecegin sey disiplinli calismak erteleme yapmamak konu ve sorulari biriktirmemek dersane araciligiyla halletmek -
aynı kaderi paylasıyorz. bende spor yapıyorm ama aksama alırsan iyi olur tabi ne sporu yapıyosun futbol klubu flan mı . -
quote:
Orijinalden alıntı: djoy
Arkadaşlar geçen sene öss sınavında bir şey yapamadım.Bu sene dershane ile beraber hazırlanıyorum.Yarın sabahtan itibaren düzenli ders ve spor yapacağım.Bir tavsiyeniz var mı?
KONU CİDDİ
ALAYA ALICI MESAJLAR İTİNA İLE ŞİKAYET EDİLİR
Hafta içi olucaksın zaten. Okul gibi olacak senin için. Sabah git oglen eve gel. Aksama kadar dersini çalış aksam uzeri sporunu yap 1.5-2 saat. Sonra kitap oku veya tekrar ders calıs. Öneriliecek birşey yok aslında -
Bakın güzel tavsiyeler var ben yorlma işini düşünmemiştim mesela -
quote:
Orijinalden alıntı: djoy
Bakın güzel tavsiyeler var ben yorlma işini düşünmemiştim mesela
-
Bu sene de sınavı kazanamayacaksın bence. Bu mesajımı seneye hortlatırım bak gör. Sınav ile spor birarada olmaz! -
quote:
Orijinalden alıntı: BurkayT
Bu sene de sınavı kazanamayacaksın bence. Bu mesajımı seneye hortlatırım bak gör. Sınav ile spor birarada olmaz!
ne alakası var.1.30 2 saatten ne cıkar .hatta daha iyi olur. sağlam kafa sağlam vücutta bulunur dememişler boşuna bence -
yok ya öyle fazla değil 30 dakika falan basit hareketler işte.zamanlar artar günde 1 saat falan olur.
sağlam kafa sağlam vücutta bulunur
bu yüzden başladım zaten
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X