Şimdi Ara

Tavan için şerit led tavsiyesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
27
Cevap
3
Favori
60.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Oturma odamın karşı duvarına duvar kağıdı döşemesi yapıp üst kısmı kartonpiyer ile kapatıp alta doğru led ışık vermek istiyorum ama o duvarda elektrik hattı yok öncelik olarak nerden ve nasıl almam gerekir sizce.

1. buattan normal elektrik hattı cekebilirmiyim
    2. çektiğim elektrik hattını adaptör ile düşürmem mi gerekir.
  • herkese merhabalar led arayışı içerisindeyim 5630 ledlerin bazılarında parantez içinde aliminyum yazıyor bu neyi ifade ediyor? birde bar led in şerit ledden farkı nedir? yardımlarınızı rica ederim.

• chem06 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ledleri nerede ve ne amaçla kullanacağınızı yazarsanız daha faydalı olur. Bar ledler çeşitli boylarda, kapaklı, alüminyum kasanın içinde olur. İçinde kullanılan ledlerde sanırım 5630 oluyor..
    alüminyum yazan ledlerde alüminyum plaka üzerine monte edilen ledlerdendir.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler selamlar, stropiyer kenarına led döşemeyi planlıyorum 3,50 x 2 yaklaşık 7 metre şerit lede ve trafosuna ihtiyacım var. Tavsiye ettiğiniz marka, yer var mı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var mi marka, model onerek?
    Cata, Noas ya da Voltek marka serit ledler nasildir?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Merhaba TV ünitesi arkasına led yapmak istiyorum.5 metre 3 çipli gün ışığı şerit led, 10 amper de trafo aldım.Ledlerin tamamını kullanmak istiyorum ama en verimli bağlantı şekli nasıl olur karar veremedim.Tüm ledlerin eşit parlaklıkta yanması için ledlerin sonundan geri besleme yapıyordum fakat burda ledleri çift sıra yapacağım için geri beslemeyi kısacası tüm bağlantıları nasıl yapacağıma karar veremedim.

Şekil
    hizliresim.com
    Adsız - Hızlı Resim
    https://hizliresim.com/gfrQM8
    burada, trafonun belli bir yeri yok her yer trafo için uygundur buna göre en verimli bağlantıyı nasıl yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Edit:Sorunu çözdüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zodyaks34 -- 1 Aralık 2020; 12:48:29 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar ne alayım diye buraya girdim kafam allak bullak oldu tavanıma rastgele yapıştırcam üstüne pamukla yapıştırıp bulut gibi bir ambiyansla aydınlatma yapıcam ne serisi rgb led almalıyım kaç amper trafo almalıyım yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.