Bildirim
Tatlı yiyorum [ SS'li ]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
:( _____________________________ -
tuvaletten yazıyorum birazdan yaptıgımı çekip koyucam ve [SS'li] diyicem 
Peki.
_____________________________ -
napak tatlı yiyorsan _____________________________ -
görüntüsü bile midemi yakıyor şunun ya , o nasıl bir şekerdir nasıl bukadar yenir bir oturmaya.. _____________________________ -
tel kadayıfı hiç sevmiyorum. önüme koysalar tadına bakar bırakırım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: mertokan11
Aynen bi onu yapmadıkları kaldı
_____________________________ “There are no secrets in life; just hidden truths that lie beneath the surface”

-
quote:
Orijinalden alıntı: Alkolog
görüntüsü bile midemi yakıyor şunun ya , o nasıl bir şekerdir nasıl bukadar yenir bir oturmaya..
Yok bende o kadar yemeyeceğim zaten, fotoğraf için doldurdum. En fazla 2 parça yerim.
Pek sevmem ama şuan fotoda acayip bir çekicilik var. Gidip bişeyler yiyeyim en iyisi.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
![Tatlı yiyorum [ SS'li ]](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=http%3a%2f%2ff1204.hizliresim.com%2fw%2fx%2f51sd2.jpg&t=60286760&width=480&text=1)