Şimdi Ara

TATLI ERKEK VS. YAKIŞIKLI ERKEK (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
1.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • uzun boylu erkekler,zengin erkekler,özgüveni olan erkekler,bunlardan biriysen şanslısın yoksa yakışıklı olsan bile kızlar bakmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmæn

hocam senin meslek ne üzerine

Lise son sınıfım 8 ayda 3 kere reddedildim. Bayaa bir kötü tecrübe var bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

herşey tipdemi bitiyor ya kızların kafası bu kadar basitmi çalışıyor

Evet basit çalışıyor yoksa öyle değilmi
    Toplum, farklı olanı dışladığını sanarken,
    Aslında farklı olan dışlamıştır toplumu
  • quote:

sence herşey tiptemi bitiyor

Kızlar dövülmeyi sövülmeyi seviyor bu dediğimi yanlış anlayacaklar çıkacak ama bakın bir etrafınıza nerde keko nerde apaçi varsa yanı kız dolu yani kızlara göre yakışıklılıkla bize göre yakışıklı olma arasında fark var bu kızların son derece mal bir düşünce yapısı olduğundan kaynaklı bir durum düzgün oğlanlar seviyorlar görüyoruz açılan konuları utana sıkıla kıza açılıyorlar kezbanlar da kendilerini bişey sanıyor çok uzattım sonuç şu kızların tip diye gördükleri şey aslında ahlaki olarak bozukluk ne kadar tuhafsan psikopatsan o oranda kız sana bağlanıyor her yerde böyleler mi bilmiyorum ama benim gördüğüm çoğu kız böyle kardeşim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mermi8 -- 17 Nisan 2015; 18:40:53 >

tatlılık daha cok feminen tip masmavi büyük gözler kusursuz ten falan
     TATLI ERKEK VS. YAKIŞIKLI ERKEK

• Aynısını güzel dediğin ve tatlı dediğin kız için düşün. Buna mukabil yakışıklı erkek vardır, tatlı erkek vardır.
    Fuck your Spice Girls and your fucking Pearl Jam. Its all a bunch a shit, I say, fuck it!
    Fuck your Dave Matthews and your fucking R.E.M. You god damned bitch, fucking clueless.
  • ZabooMafoo kullanıcısına yanıt
    Yaşınız kaç bilmiyorum ama kızlarla kanka olmak sevgili olmaktan daha iyidir. Müsait bir ortam oluştuğunda kaşla göz arasında işini görebilirsin yani sevgili olmadan ''aaa biz naaptık neyse canım oldu bikere ama çok iyisin'' deyip geçiştiriverirsin sıkıntı olmaz gene kanka olarak dursun sen diğer bir kız kankaya yapışırsın onlada ''aaa biz naptık kendiliğinden gelişti herşey neyse canım arkadaşım'' deyip sıradakine geçebilirsin. Bunları çok rahatça yaparsın yolunu yordsamını bilirsen.

TV: Sony 55W815B / AVR: Pio VSX-921 / Media Player: Pioneer BDP-150K / Front: NS-555 / Center: NS-444 / Surround: NS-333 / Subwoofer: YST-SW315 / Sattelite: Dsmart HD ---- PC: Zalman Z11 Plus, CPU:3570K, GPU: Asus 7870DirectCU II T , Corsair. 16GB Ram, Macho HR02
  • Tatlilik kavrami genellikle kizlarin hoslandigi ama tipini pek begenmedigi erkekler icin kullanilan bir soz.

Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.