Şimdi Ara

TATİLYAYI BİLENLER VE ÖZLEYENLERİN YERİ (SS'Lİ) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
5
Favori
12.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahh Ahh su kayağı vardı bitane kayardık keşke hala dursaydı
  • İstanbulda yaşamıyoruz diye zamanında neler kaçırmışız.
  • trene bigunde 13 kere falan binmistim. cok sariyodu.
    ilk inis rampasi bide en sondaki uzun donemeç iyiydi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: g_o_k_h_a_n

quote:

Orijinalden alıntı: aykts

Bizim eve yaklaşık 600m ilersinde Vialand kuruluyor.Hemen 4-5 sokak arkamız diyebılırım.Dünyanın en buyuk oyun parkı olacak imiş.Arsayı bır gorsenız harbı harbı fena bır yer.Şimdiden ev veya dukkan almak lazım :D

sizin ev nerede

Fatih sultan mehmet iö var. onun sokagında.yeşilpınar mah içinde.
  • quote:

quote:

quote:

Bizim eve yaklaşık 600m ilersinde Vialand kuruluyor.Hemen 4-5 sokak arkamız diyebılırım.Dünyanın en buyuk oyun parkı olacak imiş.Arsayı bır gorsenız harbı harbı fena bır yer.Şimdiden ev veya dukkan almak lazım :D

sizin ev nerede

otobüs duraklarının arkasında mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

quote:

quote:

sizin ev nerede

Dünyanın en büyük oyun parkı olması imkansız. 600 Dönüm arazi üzerine kuruluyor.

Bu Florida daki World Disney world'deki Magic Kingdom parkının yarısından bile kücük.

Magic kingdom en kücük parklardan biri ve içerde 12 park war:)

Monorail denen Havada gezen tren var. Şu istanbula kurmaya çalıştıkları alet. Parklar arası (3Park) Onunla geziyorsunuz diğer parklara gitmeniz için Büyük Otobüsler var. Yaklaşık 15 dakika sürüyor 1 parktan 1 parka gitmek.

Anımal Kıngdom en büyük park hayvanat bahcesi. Ortalama 1 ilçemiz büyüklüğünde:)

Buna rağmen vialand kesinlikle Türkiye'de ihtiyac olan 1 yer ve ihtiyacı karşılayacağına inanıyorum.

Sonuç olarak Tatilya'dan sonra böyle 1 yere kesinlikle ihtiyac wardı ve yapıyorlar. Artık Lunaparktaki 1 alete bindiğinizde a

acaba acılır mı bu demir diye korkmadan rahat şekilde profesyonel ekipler tarafından denetlenen ve bakımı yapılan

aletlere gönül rahatlığıyla binebileceğiz.

• Küçükken gitmiştim, hala dün gibi hatırlarım aradan 10 sene geçti
  • quote:

Orijinalden alıntı: xCixLandx

"... hem zaten deprem sartlarina uygun yapilmis bina degil" diyor Heryerde basbas bagiriyorlardi 11 siddetindeki depreme bile dayaniklidir diye ama adamlar parayi secdiler Birde kuzey iraga gitmis aletler. Beylikduzunden ayrilmasalardi cok buyuk bir kazanci olurdu. Zaten sani her yere yayilmis. Arti olarak oralar cok gelismis, herkes para harcayacak yer ariyorken.

• Su kaydırağının resmini koymamışsın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x.InfecteD.x -- 13 Ağustos 2012; 19:41:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: x.InfecteD.x

Su kaydırağının resmini koymamışsın hocam

TATİLYAYI BİLENLER VE ÖZLEYENLERİN YERİ (SS'Lİ)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

http://www.vialand.com.tr/

Gaziosmanpaşa da disneyland kuruluyor dünyanın en büyük eglence merkezi

"dünyanın" çok iddialı bir kelime, ben şahsen bunun gibi bi roller coaster göreceğimizi sanmıyorum.

zaten sitesine girince her yeri dükkan yapmışlar gene amaç eğlence değil; alışveriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 355GTS -- 13 Ağustos 2012; 20:39:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

quote:

quote:

quote:

sizin ev nerede

okul sokağında.yeşilpınar bölge parkının sağ tarafındakı 2.sokakta.

• Valla benım ciddi anlamda param olsa tatilya gibi bir eglence merkezi yapardim.
    Hatta Avrupanın ilk 3'üne girecek şekilde kapali eglence merkezi yapardim.
    istanbulda özellikle yüksek kesimlerde bolca boş arazı var.
    tatilya gibi bir yer sürekli para basar. her dönem istanbul'un %95 okulu , Türkiyenınde bir çok şehrinden seferler düzenlendigini biliyorum.

Şimdiki zenginler neden böyle bir yatırım yapmiyorlar hala analamiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 355GTS

quote:

Orijinalden alıntı: wingtsun85

http://www.vialand.com.tr/

Gaziosmanpaşa da disneyland kuruluyor dünyanın en büyük eglence merkezi

"dünyanın" çok iddialı bir kelime, ben şahsen bunun gibi bi roller coaster göreceğimizi sanmıyorum.

zaten sitesine girince her yeri dükkan yapmışlar gene amaç eğlence değil; alışveriş

Bu Roller Coaster GOLIATH Tır.

Six Flagsın hemen hemen her şubesinde var:)

78m düşüş yüksekliği ile en yüksek düşüş olan 7. Roller Coaster'dır. (Ortalama 1 binanın 25.katına denk gelir bu)

Şu anda King Da Ka var en yüksek roller coaster ve en yüksek düşüş olan roller coaster. 139 m yüksekliğinde.

Bunların yapılması zaten şu anda mümkün değil. Çünkü ülkemizde Gökdelen yapılırken bile Askeriye den izin alınıyor.

Goliath ın yapım maliyeti sadece 45.000.000 $'dır. Ve bu isviçre de yapılıp montaja geliyorlar:)

Ayrıca goliath eski bir teknoloji artık popüler olan roller coaster daha yüksek G kuvveti sağlayarak kısa sürede çok yüksek hızlara çıkan roller coasterlar.

Kingda Ka 3,5 sn'de 208 KM/h e çıkıyor.

Ama Türkiye'de yapılmak istenen de şu anki koşullarda gayet başarılı olacak gibi gözüküyor. En azından şu ana kadar yapılan en hızlı ve en kaliteli roller coaster olacağı kesin. Daha önce Türkiye Sınırları içerisinde görmediğimiz cinsten çünkü tırmanma olmayacak sadece itiş gücü ile çok yüksek hızlara ulaşılacak.

• Ağlayasım geldi, özledim læ
  • üsteki mesajı yeni gördüm Vialand yapiliyormuş. hayırlısı olsun. Sahipleri kimse gercekten çok karlı bi sektör.
  • Çok özledim la vallahi giderdik eğlenirdik bütün gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ButtHead -- 13 Ağustos 2012; 23:02:23 >
  • Ben hıc gıtmedım beyler

• Bu tatilyanın kat kat büyügu yapılıcak diyolardı

• Çok üzüyom burası kapandı diye
    Topu topu 2 kere gidebilmiştim.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.