Şimdi Ara

Tatilden döndüm: Neler oldu neler olacak??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tatilden döndüm tatil boyunca internet yok ,gazete yok herşeyden uzak kaldım. son 10 gün içinde olan ;

duyumlar
    transferler
    fb ile adı geçenler
    vb.

olan herşeyi yazabilir misiniz?

volkan ve selçuk yeniledi. ferrari imzaladı onları biliyorum.

şimdiden teşekkürler.

• -Hosiko'nun sözleşmesi fesh edildi.
    -Burak Yılmaz Eskişehir'e gitti.
  • ronaldinho %90...
  • -Josico ve Maldonado gitti.
    -Burak Yılmaz Eskişehir'e gitti.
    -Ronaldinho haberi çıktı ardından yönetim tarafından yalanlandı.
    -Lugano istabula gelicekmiş tekrar görüşmek için.
  • aykut 2 gun once brezilyadan oyuncu bakmaya gitti 1-2 takımın macını izledi... dun donmus galiba.. millet transferi bitirdi kampa girdi.. biz hala mac izliyip oyuncu beğeniyoruz hey yarabbim... dedim o kadar azizle olmuyo para var herşey var ama transfer YAPAMIYOR
  • yani hala hiç birşey olmamış
  • google diye birşey icat edildi aradığını hemen buluyorsun

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu sene Godzilla ya ne oldu?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • M.Topuz doğmadan bi kaç yıl öncesinden itibaren Fenerbahçeli olduğunu açıkladı
  • quote:

Orjinalden alıntı: wandy

yani hala hiç birşey olmamış

Lugano ile anlaşamayan yönetim bana yıllık 2 milyon övro teklif yaptı. Beni cepte tutuyorlar. Eğer lugano ile anlaşılmazsa benimle anlaşacaklar. Ama ben de kıllık yapma niyetindeyim
  • quote:

olmasını bırak bişey olması ihtimalide yok... bugun transfer sezonu bitecek olsa hiçbir oyuncu alamayacağız konusup anlaşılmış 1 tane bile insan evladı yok elimizde ve guizanında büyük ihtimal gitmesi durumu var...

adamd aha takıma katılmadı ve daum basın toplantısında nerde olduğunu bilmiyorum bile ulaşmak istiyorum diye açıklamada bulundu.. bu saatten sonra gelmesin zaten şerefsiz..

josico+maldonado+guiza+büyük ihtimal edu bi ihtimal daivid gidecek bunların yanında 10 tane kadar daha adam gonderildi ... durum bu takım su anda mahalle takımı görünümünde belli posizyonlara adam şart ama aykut brezilyadan adam begendiyse oda gelirmi klubu satarmı vs.. trasnfer sezonunun sonuna dogru siz 1tane colsaya hazırlıklı olun.. silah stoğu yağın... yönetimi düşüren ilk traftar topluluğu geliyor

• quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

quote:

olmasını bırak bişey olması ihtimalide yok... bugun transfer sezonu bitecek olsa hiçbir oyuncu alamayacağız konusup anlaşılmış 1 tane bile insan evladı yok elimizde ve guizanında büyük ihtimal gitmesi durumu var...

adamd aha takıma katılmadı ve daum basın toplantısında nerde olduğunu bilmiyorum bile ulaşmak istiyorum diye açıklamada bulundu.. bu saatten sonra gelmesin zaten şerefsiz..

josico+maldonado+guiza+büyük ihtimal edu bi ihtimal daivid gidecek bunların yanında 10 tane kadar daha adam gonderildi ... durum bu takım su anda mahalle takımı görünümünde belli posizyonlara adam şart ama aykut brezilyadan adam begendiyse oda gelirmi klubu satarmı vs.. trasnfer sezonunun sonuna dogru siz 1tane colsaya hazırlıklı olun.. silah stoğu yağın... yönetimi düşüren ilk traftar topluluğu geliyor

Tatilden döndüm: Neler oldu neler olacak??

• quote:

Orjinalden alıntı: LAVMAN

quote:

sonda dediğin colsa ya katılmıyorum bence daum öyle bi adam aldırmaz yani dönem bitti alelacele birini alalım demez elindekilerle yetiinir o yönden kormuyorum.

• Hiç bir şey olmadı kayda değer,bazıları sallamaya başladı geçen senenin aynısı diye,bir kaç hafta sonra da o kişilerin özür topicleri gelcek falan fıstık
  • ya antu da şöyle kayus falan ya da başka bi duyumcu yok mu şu sıralar?
  • gitmişte 10 gün gazete yokmuş tv yokmuş internet yokmuş

hangi dağa çıktın acaba???

bizde bunu yedik
  • quote:

Orjinalden alıntı: EmreFB1907

gitmişte 10 gün gazete yokmuş tv yokmuş internet yokmuş

bizde bunu yedik

arkadaşım acıktıysan git ne yiyosan ye bana ne?(ortaya daha güzel bir laf yapardımda sizin gibiler yüzünden bi 4 gün daha ban yiyemem.)

hem napıyım yani internetin olmaması ve tvnin olup sadece rus ve alman kanallarını göstermesi ve gazeteninde otelden çıkıp yürü paşam yürü bi yoldan sonra sadece bild ve çeşitli rus gazeteleriyle takvim , akşam falan olması benim suçum mu

• ben de 15 gündür tatildeydim...aynen ne tv, ne internet...gazeteleri zaten okumam...hepsi uyduruk.

dün geldim hayalkırıklığı ya...nerde revizyon...nerde transferler...çıldıracağız ya...
  • Askere Sivil mahkeme yolu açıldı

• quote:

quote:

bizde bunu yedik

arkadaşım acıktıysan git ne yiyosan ye bana ne?(ortaya daha güzel bir laf yapardımda sizin gibiler yüzünden bi 4 gün daha ban yiyemem.)

hem napıyım yani internetin olmaması ve tvnin olup sadece rus ve alman kanallarını göstermesi ve gazeteninde otelden çıkıp yürü paşam yürü bi yoldan sonra sadece bild ve çeşitli rus gazeteleriyle takvim , akşam falan olması benim suçum mu

ortaya laf yapmasını iyi bilirim ben de merak etme ban almaktanda korkmam! haddini bil otur yerine

• quote:

quote:

quote:

bizde bunu yedik

ortaya laf yapmasını iyi bilirim ben de merak etme ban almaktanda korkmam! haddini bil otur yerine

ben zaten oturarak bilgisayarın başında duruyorum sen istersen amuda kalkarak dur beni ilgilendirmez.
    bi yere yorum yazarken bilmeden yazmıcaksın oturan kim oldu belli oluyor.
    gören seni kuyruğum sanacak zaten ancak kuyruğum olsan sen benim internetsiz ve gazetesiz biyerde olduğumu bilirsin.
    yoksa anca böyle atarsın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.