Şimdi Ara

Tatil oyuncağım : Toyota Land Cruiser Prado 3.0 D-4D incelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
47
Cevap
2
Favori
14.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Guzel inceleme emeginize saglik :) ikinci el felan birgun alicam bundan ama ne zaman sirf arazi degil yalitim ve konfor konusunda ciddi basarili bir arac. Binmeden konforsuz vs diyenler konuyu okumuslardir diye umuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler arkadaslar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Hocam işin içine arazi kavramı girince RAV4'ün iş görürlülüğünü tartışabilirim.

Yaylaya gittmeye falan iş görür de Off-Road'du,karda macera aramaydı diyince en en en kötü subaru olmalı diyorum.

Eğer benzinli otomatik SUV gibi bir düşünceniz varsa subaru modellerine bakmanızı tavsiye ederim.

Subaruyu bilen,tadına bakan kolay kolay bırakamaz

valla subarı sıkıntı tokattan ankaraya bakıma götüremem toyota hafif arazi şartları bizim toros bile mucizeler yaratıyor rav4 yolda bırakmaz heralde

Tokat'ta ,caddede sürekli gördüğüm beyaz bir Prado var. Gerçeten çirkin...Ama arazide tam bir canavardır eminim.
    Ben Almus'tan ,çalıştığım dağ köyüne gidiş geliş için Niva aldım. İnadına da bu sene kış az oldu. Ama 1 hafta ekemeğini iyi yedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

quote:

Orijinalden alıntı: ensnksr

quote:

Orijinalden alıntı: V.K.

Hocam işin içine arazi kavramı girince RAV4'ün iş görürlülüğünü tartışabilirim.

Yaylaya gittmeye falan iş görür de Off-Road'du,karda macera aramaydı diyince en en en kötü subaru olmalı diyorum.

Eğer benzinli otomatik SUV gibi bir düşünceniz varsa subaru modellerine bakmanızı tavsiye ederim.

Subaruyu bilen,tadına bakan kolay kolay bırakamaz

valla subarı sıkıntı tokattan ankaraya bakıma götüremem toyota hafif arazi şartları bizim toros bile mucizeler yaratıyor rav4 yolda bırakmaz heralde

Tokat'ta ,caddede sürekli gördüğüm beyaz bir Prado var. Gerçeten çirkin...Ama arazide tam bir canavardır eminim.
    Ben Almus'tan ,çalıştığım dağ köyüne gidiş geliş için Niva aldım. İnadına da bu sene kış az oldu. Ama 1 hafta ekemeğini iyi yedim.

şansınıza kış gerçekten az oldu bu arada toyotanın suvları çok güzel tasarıma sahip değil ama hayran olmaktan kendimi alamıyorum o beyaz dolaşıyor devamlı bu arada niva konforsuzdur 4 tekeri kış lastikli bir toros alsaydınız aynı görevi görürdü niksarı bilrsniz ben niksarlıyım malum Tokat niksar yolu kötü o yola yeni aracımla kışın gitmem pek

• ensnksr kullanıcısına yanıt
    Almus, Niksar'dan yüksek. Çalıştığım köyün yolunun son 4-5 km'si oldukça dik. Tam köyün altında çok enteresan bir viraj var. Çoğu araç tam orada kalır. Ben kış lastikli Corolla ile çok ağır şartlarda bile hiç zincir takmamıştım. Fakat köyün içindeki parke döşeli yolda bir önceki günün kar suyu donar. Gece de çocuklar kızakla kayarlar. Sabah gelir gelirsin, tam orada yolda bir inek veya yaya denk gelir, kalırsın...
    Hanımla yollarda perişan olmamak için Niva aldım. Tabi Corolla'nın da hurdası çıkardı, eğer 2007'deki gibi bir kış olsaydı. Ama sorunlarına rağmen Niva'yı çok sevdim. Çarşıya falan onunla iniyorum.

Niksar'da Murat ERDEM adında bir usta var. Bazen bakım için ona gidiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: bende345

Almus, Niksar'dan yüksek. Çalıştığım köyün yolunun son 4-5 km'si oldukça dik. Tam köyün altında çok enteresan bir viraj var. Çoğu araç tam orada kalır. Ben kış lastikli Corolla ile çok ağır şartlarda bile hiç zincir takmamıştım. Fakat köyün içindeki parke döşeli yolda bir önceki günün kar suyu donar. Gece de çocuklar kızakla kayarlar. Sabah gelir gelirsin, tam orada yolda bir inek veya yaya denk gelir, kalırsın...
    Hanımla yollarda perişan olmamak için Niva aldım. Tabi Corolla'nın da hurdası çıkardı, eğer 2007'deki gibi bir kış olsaydı. Ama sorunlarına rağmen Niva'yı çok sevdim. Çarşıya falan onunla iniyorum.

Niksar'da Murat ERDEM adında bir usta var. Bazen bakım için ona gidiyorum.

tanıyorum hocam benim torosa da bakmışlığı vardı niksarda nivalar niksardada çok o kadar dik olduğu bilmiyordum sadece baraja kadar gittim

• Bize gelmez böyle araç

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.