Bildirim
TATİL BANA YARAMADİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Önce bir dk kadar ellerin önde eğilmiş biçimde dur. Sonra kendi etrafında 3 kere dön ve göğsüne yırmıh at 2 kere. Başını da sağa sola yatır. En sonda pantolonu indirip kendine şapkak at sorununun geçtiğini göreceksin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ise yariyo gencler ben denedim
quote:
Orijinalden alıntı: note25s
Önce bir dk kadar ellerin önde eğilmiş biçimde dur. Sonra kendi etrafında 3 kere dön ve göğsüne yırmıh at 2 kere. Başını da sağa sola yatır. En sonda pantolonu indirip kendine şapkak at sorununun geçtiğini göreceksin.
Kendi üzerinde denemiş yaramış işe ki sana öneriyor
quote:
Orijinalden alıntı: IIVega
quote:
Orijinalden alıntı: note25s
Kendi üzerinde denemiş yaramış işe ki sana öneriyor
Bana arkadaş söyledi. Ünlü japon filozof toyotanın kriko taktiği bu.
adam doğru diyo bilmiyomudunuz dünyaca ünlü bir taktik dereceler bu şekilde giliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X