Şimdi Ara

Tate no Yuusha no Nariagari 2019 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
4.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Giriş

elinde 20den 25 e kadar Türkçe altyazısı bulunan var mı. Araştırdım sadece 20e kadar bulabildim
  • Pek beklentim yoktu ancak ilk 4 bölümünü oldukça beğendim. Diğer Isekai animelerinden farklı bir tarafı var gibi sanki. Fazla isekai animesi izlemedim gerçi :) Bitirince editlerim.

edit: Bitti. İlk 10-12 bölümünde yukarıda da değindiğim farklı bir hava vardı ancak daha sonra o farklı havası yerini klişelere bırakıyor. Buna rağmen izlediğim isekai animeleri arasında 1.sıraya yerleşti diyebilirim. İzlemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-05471E679 -- 25 Haziran 2020; 20:33:46 >
  • 2021

• Traileri Trend'e girdi ve benim aklımda tek bir soru var?

Bu kadar kötü bir anime nasıl bu kadar kitle toplayıp, trende girebiliyo.

Re:Zero okumuş biri için Naofumi draması ufacık kalıyo ve seride başka bir şey yok zaten.

Isekai olarak Overlord, Re:Zero, Youjo Senki vs. tercih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okeanix -- 6 Eylül 2020; 1:42:54 >
  • Okeanix kullanıcısına yanıt
    Edgy ana karakter ve güzel ilk birkaç bölüm.

Overlordda, Re:zeroda ana karakter edgy değil, youjo senki de "ıyy çocuk karakter s*byancı mısın???"

Gerçekten merak ediyorum Jobless Reincarnation'a tepkiler ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingocd

Edgy ana karakter ve güzel ilk birkaç bölüm.

Overlordda, Re:zeroda ana karakter edgy değil, youjo senki de "ıyy çocuk karakter s*byancı mısın???"

Gerçekten merak ediyorum Jobless Reincarnation'a tepkiler ne olacak.
    No homo olduğu için anime ararken dikkat ettiğim şey edgy karakter olup olması değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: D.

Gereksiz bir erteleme olmuş.

• Can sıkıntısından bu aralar ilk sezonu bitirdim. Başlarken baktım ana karakter çocuk değil; yetişkin biri izlemeye başladım (çocuk görünümlü karakterleri hiç sevmem). İlk bölümler çok güzelken, hareme kayınca animenin kalitesi düştükçe düştü. Yahu bizim kahraman haricinde diğer 3 kahramanın olayı nedir; biri söyleyebilir mi ?. Bildiğin taşak geçiyor anime bunlarla, ve hiçbir işe yaramıyorlar. Bunlar sözde bizim ana kahraman kadar güçlü ve ön planda olması gerekirken, vasıfsız eleman konumundalar. Birde harem sevmiyorum arkadaş ya.... lolicon mu ne diyorlar nefret ettiriyor beni. Ana kahramanın takımına erkek lazım yeter bu kadar fantezi kastığınız diyeceğim de.... japon animesi bu, ne bekliyordum ki  

• Mangası zaten nereye gidiyor belli değil.

İlk başlarda fena değildi ama yarısından sonra loli haremine bağladı.

• Bir bölüm çıkmış, hiç de izleyiciyi kendine çeken bir yanı kalmamış.

• Rindaman kullanıcısına yanıt

Aynen katılıyorum neden böyle potansiyeli olan bir animeyi hiç etmeye çalışıyorlar anlamış değilim. Yorumlardan okuduğum kadarıyla çoğu yer atlanmış. Grafiklerler de ilk sezondan iyi değil.

• Üçüncü bölüm itibari ile 2. sezon vasat gidiyor bunun için mi bu kadar beklettiler gerçekten...

• Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt

Shield Hero potansiyeli zaten 1. Sezon 1. Bölümdü, her bölüm daha kötüye giderek kendini bitirmişti.

O yüzden 2. Sezonda potansiyel görmek bana tuhaf geliyor çünkü bu potansiyel zaten yıllar önce mahvedildi. Spoiler sayılmaz ama seri buradan sonra daha bile kötüye gidecek.

• Okeanix kullanıcısına yanıt

Söylediklerinize tamamen katılıyorum. 3. sezon son sezon olacaktı diye hatırlıyorum zamanında buna üzülmüştüm ama şuan gayet yerinde bir karar olduğunu anladım.

• İkinci sezon kesinlikle leş arkadaşlar. İzlemenizi asla önermiyorum. İlk sezonu izleyip final vermiş gibi düşünürseniz sizin için daha iyi olur.

• AnimeTV チェーン @ CRX2022twitter
    “【Key Visual】 The Rising of the Shield Hero Season 3 ✨More: https://t.co/q8KQfu4J3Q”
    https://twitter.com/animetv_jp/status/1556060044856360961
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.