Şimdi Ara

Tatar Ramazan'ı unutmayanlar için replikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • * Insan bunca zulüm, bunca haksizlik görür de rahat yatabilir mi, o zaman ben de ortaya firlarim ve adama dur derim. Bu dünyanin hesabi ahirete kalmamali. - Tatar Ramazan`in hapishane müdürüyle konustugu ilk sahne.
    * Kadin kismisi adamin bagrina basar gibi topuk vurmali yere. - Abdurrahman Çavus
    * Devlet adil oldugu sürece güçlüdür. - Tatar Ramazan`in hapishane müdürüyle konustugu ilk sahne.
    * Koridorlari sevdim, ceza istedigi kadar uzun olsun, yeter ki koridorlar kisa olmasin, insan bir kere yürümeye durdu muydu her seyi unutur, nedendir bu? Çünkü volta cezanin törpüsüdür. - Ramazan`in hapishaneye ilk defa girdigi sahne.
    * Merhaba yarenler, merhaba felaket arkadaslarim! - Tatar Ramazan`in hapishane ahalisiyle selamlastigi sahne.
    * Ben köpegi bile asagilamam, Allah yaratmis, ama insanlarin köpeklesmesi beni çildirtiyor. - Abdurrahman Çavus ve Akseli ile volta atarken.
    * Kanun vardir kirbaç gibi, kanun vardir sütlaç gibi. Adamina göre. - Abdurrahman Çavus.
    * Ben hasmimi hiçbir zaman küçümsemem. - Ramazan, Kirmastili ile konusurken.
    * Senden esasli bir biçak istiyorum, hasmima sallayinca dönmeyen cinsten olmali, çünkü ben adama biçagi iki kere sallamam! - Tatar Ramazan, Kirmastili`ya söylüyor.
    * Siz beni resimlerdeki mahkumlarla karistiriyorsunuz müdür bey, benim adim Tatar Ramazan, ben bu oyunu bozarim! - Tatar Ramazan`in hapishane müdürüyle konustugu sahne
    * Osmanoglu kazan kaynatmis, Ali koca padisah askere yemek ulastirmis, isin asli lokmadir lokma. - Abdurrahman Çavus
    * Burada vurulacak birisi vardi, onu da ben vurdum! Benim adim TATAR RAMAZAN gücün varsa gelip alsana! - Son sahne.

• TATAR RAMAZAN !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.