Şimdi Ara

tata indica dizel arac olarak nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
8.151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tata indica kullananlar varmı veya bilenler .Dizel araç ve standart ekipman olarak cok iyi hele fiyatını hiç sormayın 18,750 sıfırı.klima jvc muzik sistemi sis farları sürücü hava yastığı hidrolik direksiyon standart.

• ben az kaldı alıyordum o araçtan sonra koca izmirde 1 tane servisi olduğunu duyunca amann dedim....
  • o fiyattaki araba yanılmıyorsam 49 bg falan olması gerekiyor. bir ikinci problem bu aracların hiç birinin teknik verilerinde yakıt tüketimi yok
    benim tahminim aracın yüksek devirlerde bile düşük tork üretmesi bu nedenle ayağınızın diğer dizel araçlarda daha fazla gaz pedalına gidecek olması dolayısı ile de artmış yakıt tüketimi
    ben daha ilk çıktığında baya bi inceledim hatta üşenmeyip gidip arabayıda gördüm. alınabilir modeli 23 civarında o paraya daha iyi bişeyler alınabilir
  • tata alma bence motor mercedes benz motoru ama parça kalitesi düşük
  • Tata alma abi harbiden 2. el bişi bulamzmıyız ki? İi bişi olsun...
  • Boşwer tatayı sen başka bişey bulalaım
  • Yanılıyorsunuz ,

Tata indicaların motorunun Mercedesle hiç bir bağlantısı yok kesinlikle satıcılar böyle satmaya çalışıyorlarsa sizi kandırıyorlardır. Güvenmeyin

quote:

Orjinalden alıntı: mono352

tata alma bence motor mercedes benz motoru ama parça kalitesi düşük

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CHEVROLE CRUZE NASIL BİR ARAÇ ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • motor 70bg ama tork 135.. çok düşük turbodizel için. En az 160-170 olması lazımdı
  • bende bugün gittim gördüm şase yi rover yapıyo ama stoplardan biri daha içte benim kaportacı yapsa daha iyi yapar sanki kaza gormuş araba dersiniz.o araba olduğuna kimse inanmaz.
  • En azından takla atmıyo
  • Kardeş, tata alacağına git bir elarabası al daha iyi..tata'daki işçilik kalitesi sıfır...
  • Arkadaşım sen diyenlere inanma.Ben eşime aldım Tata İndiac TDİ Comfort olanını.Şu ana kadar 6.000KM yaptık ve hiç öyle denildiği gibi değil.Şehirlerarası 106 lira yakıyor.Şehiriçi 150 lira.75 Beygirlik motoruyla sollamalarda hiç zorlanmadım.Ayrıca bakımı çok kolay.Diğer dizel araçlarda yakıt pompası değişimi gerekiyorken bunda temizleniyor.Konyada yan sanayi olarak yedek parçaları üretileye başladı bile.2007 de Bursada fabrikası açılıyor.Şimdiye kadar Hindistanda 350.000 adet üretilmiş.Kötüleyen arkadaşlara şunu hatırlatmak isterim.Acaba Şahin ve doğandan ne eksiği var bu arabanın?
  • puah tata mı
    saolun akşam akşam kopardınız beni yaa...tata getz den bile dandik
    quote:

75 Beygirlik motoruyla sollamalarda hiç zorlanmadım

ewet kesinlikle öledir..ben de at arabasıyla bmw 520 ile kapıştım geçtim
  • Bizim işyerimizde TATA pickup var.Dökülüyor araba.Sanki bütün parçalar,uhuyla birleştirilmiş ve her an dağılıverecekmiş gibi.Otomobilini görmedim ama marka güven vermiyor.
  • Tata araba filan değildir bilgisayara değişmem
  • abi o TATA pickup nası bişidir önden bakınca motoru görüon komple....Ama sesi manyaq...
  • bakabileceğimiz bi link varmı sabah babam da diyodu duydunmu diye yok dedim bi bak dedi ok dedim beenmiş herhaldede şu imzadakini bi satamadım kemiklerimi kırsa yeridir
  • http://www.sahibinden.com
    quote:

Orijinalden alıntı: PNR05

bakabileceğimiz bi link varmı sabah babam da diyodu duydunmu diye yok dedim bi bak dedi ok dedim beenmiş herhaldede şu imzadakini bi satamadım kemiklerimi kırsa yeridir

Buyrun.bu arada ben hort.

• Konuya bak 2005 -2011-2014 çok sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acr -- 28 Mayıs 2014; 14:23:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.