< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TAŞRALI TIPÇILARIN OKUDUĞUNU DAHİ ANLAYAMAMASI (2. sayfa)
-
-
Aynen kanka öle mi olmuş PŞGAWÇRĞPOARJKAWOÜĞ uza lan buradan
-
Orhan bu sensin dimi doğruyu söyle.
x (formerly twitter)Orhan Erdonmez (@orhanerdonmez) on Xhttps://x.com/orhanerdonmez/status/285090917793288192 -
Orhan neden "burakak*****@****.com" adresiyle kayıt oldun siteye? Burak AK kim? İstanbul barosunda kaydı gözüküyor. Gerçek ismin orhan değil de Burak AK mı? Avukat mısın? Avukat değilsen neden mail adresin İstanbul Barosuna kayıtlı diye avukatofisleri.com adlı bir sitede çıkıyor? Yoksa sen avukatsın ve tıpçılara sallayıp sana hakaret edebilme olasılıklarına karşılık onlara dava mı açacaksın? Veya abinin mail hesabıyla mı kayıt oldun? Woaw. Bu soruların cevaplandırılması lazım orhan buraya bak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xetherian -- 10 Eylül 2024; 17:1:52 > -
Forumda hakaret yasak zaten. Eğer kendisi Burak isimli bir avukat olarak bize dava açmayı düşünseydi bile açamazdı. Sonuçta sahte bir isimle foruma girmiş.
-
Slash isimli kullanıcının hesabında da aynı isim var, vay be forum çok tuhaf yer rp yeri.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Derin BurAK çalışıyor.
-
slash la orhanın aynı kişi olma ihtimali yok.. dün instagram da bir gönderinin yorumlarında bir kişi arkadaşım 29.190 ile tıpa gitti söylediğine göre son kişiymiş giren kısmet valla diyerek bi yorum yapmıştı slash hocamdan bahsettiği belliydi kişinin profiline girince de çoğu elle tutulur veriyi bulmak mümkündü ama detay bakmadım banane diye
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu arada orhanı cok takmayın graphler hocam bir ara “özelden bana tıp gelir mi gelmez diye çok korkuyorum” tarzı bişi yazdığını söylemişti keşke ss atsa biter bu muhabbet artık
LANA DEL REY CARMEN
Orhanı salın artık çok yüklendiniz çocuğa
Senin niye isim Slashle aynı Ankara tıptayım dememiş miydiniz hocam.Bu nasıl iş la
Fark eden biri olur mu diye yorum atmıştım helal olsun pdpoxpcodoxpx
Hepimiz Burak Ak olabiliriz gayet olası -_-
Hocam siz tercih döneminde konuştuğum kişi misiniz
Aynen Manisa'ya yerleşmişsinn galiba hayırlı olsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FB04B6B00 -- 10 Eylül 2024; 22:26:25 >
Sağolun Hocam
hayırlı olsun iyidir izmire yakın olma avantajı muazzam bildiğim kadarıyla çok da kasmıyorlar
Aynen biraz idealist olunursa (rehavete kapılmadan )ordan gayet donanımlı ,iyi bir doktor olarak çıkılabilir
Her gün İzmir'e gidip takılan arkadaş grupları da oluyor zaten genelde
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X