< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Taşra tıp yerine mezuna kalıp iyi mühendisliği gitmek (2. sayfa)
-
-
Elbette, iyi düşünülmesi lazım. Bir tıp adayı olarak 20li yaşları bu kadar yoğun geçirip karşılığını yaşlılıkta almak ne kadar worth emin değilim. Asıl bu yaşları yaşamamız gerekiyor da hayat iste
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bir an önce hayata atılmak lazım. bak ben daldan dala atladım, yaş kaç olmuş, mesleğimden nefret ediyorum diye tekrar üniversite okuyorum. hayata ne kadar erken atılırsan o kadar iyi. mezuna kalacak 1 sene gitti ingilizcesi kötüyse hiç uzatmasa bile 5 sene sürecek. e yine 6 sene ediyor, maddi durumu iyi değilse istanbulda martılara simit bile atamaz, ekonomi her geçen kötüleşiyor, öğrencilik süresini bir an önce atlatmanız lazım, ülkenin ne olacağı belli değil. Eğer doktor olmaya gönlü varsa gitsin direkt. Fantezi yapmayın, ulan ben de 16 binle girdiğim yeri bıraktım odtü ee kazanacağım diye ah ah salak kafam 16 binlik yeri bile mumla arıyorum şimdi.
-
Hocam şimdiki nesil keyfine inanılmaz düşkün,çocuk artık tıpı beğenmiyo mesela ama hayatın acı gerçeklerini görmüyolar ben de zaman kaybettim keşke biraz daha erken hayata atılabilseydim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batıda diş düşündün mü hocam hiç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam temmuz zamlı mı bu
Bir de prim olayı var mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam rica etsem kendinizi üni sürecinizi biraz anlatabilir misiniz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X