Şimdi Ara

TASİŞ'te Sony HDR CX105E 550 tl !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.671
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün yolum sirkeci tarafına düştü, varlığını sıcak fırsatlardan öğrendiğim tasiş'e uğradım. burası genelde gümrüğe takılmış malların vs. satıldığı başbakanlığa bağlı bir yer.

gözüme çarpan bu kameralar oldu. 25-30 tane vardı. kutuları biraz hırpalanmış ama ürünler sıfır jelatinleri üstünde kutu içeriği tamdı. satıcı memurun anlattığına göre dün 650 ye sattıklarını hatta doğubanktan gelip 10 tane aldıklarını, bugün (yani dün) 550tl ye indirdiklerini... ayrıca piyasasının 1050tl olduğunu söyledi. ben oradayken de bir tane satıldı.

küçük, güzel, youtube tan videorına baktım bayağı güzel birşeye benziyor. ihtiyacım olsa bir tane alırdım... artık teknik bilgisi olan arkadaşlar yorumlar.

not: başlığı biraz geç açtım, işler dolayı vaktim olmadı. umarım ihtiyacı olanlar faydalanır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ONURTO -- 10 Aralık 2010; 15:56:53 >

• hocam nerde bu tasiş tam olarak;?
  • Güzelmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagataybas

hocam nerde bu tasiş tam olarak;?

Hocapaşa Mah., Ebusuud Cad No:21 Sirkeci Tel : 0 212 514 68 22

bu da bir incelemesi;

Kameraları ile yıllardır piyasanın en gözde isimlerinden biri olan Sony’nin, artık giderek küçülen boyutları ile flaş bellekli kameraları, boyutları ile ters orantılı olarak gelişen görüntü kalitesi ile dikkatleri üzerine topluyor. HDR-CX105E model kamera, boyutları ile cebinize ya da çantanıza kolayca sığabilecek yapıda… Yeni neslin kameraları artık kullanıcıları için birer yük unsuru olmaktan çıktılar.
    Hafifliği ile sizi hiç yormayan bu kamera, 1920x1080i Full HD kalitesinde görüntüler kaydeden bir cihaz. 8 gb dahili flaş belleğine 3 saate kadar HD video kaydetme imkanı veren bu kamera için harici Memory Stick kullanarak hafızayı genişletmek mümkün kılınmış. 10x optik zum değerli Carl Zeiss objektif ile HD video dışında 4 megapiksel çözünürlüğe sahip fotoğraflar çekebilirsiniz. Çok hafif olan bu kamerayı incelemenizi öneririz.

• Tasiş te kutudaki aleti acip deneyemessin. Odemeyi yaptirirlar ondan sonra kutuyla teslim ederler. Acarsin alet calismiyor olur ondan sonra, 600 TL lik kafanizi duvarlara vurursunuz. Zira tasiş sattigi urunun calisip calismadiginin garantisini vermez.
  • evet tasişin satışları 4077 ye tabi değil. ama denedikten sonra sorun varsa ellerinde stok varsa değiştiriyorlar. aldığınız eşyayı "alırken kontrol edin" diyor vitrinlerde kocaman. bir de tabak çanak gibi şeyleri zaten seçip görevliye teslim ediyorsun adını vererek paketliyor, ödeme makbuzu ile gelince eşyayı teslim ediyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.