Şimdi Ara

Tasinabilir monitör önerisi. Kullananlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Leptop bozulunca evli barkli olduk artik diye slim kasa neredeyse mini itx ayarinda bir kasa toplayacagim ama hanim pc masasi işine karşı. Yeri gelince toplayip kurabileceğim bir monitör tavsiyeniz var mi?

Bir ara kontrolcusunu bulursam leptobun ekranini bu silim kasanin kapagina monte etmeyi bile düşündüm.

Wifi monitor gibi bisi olsa oda guzel olur ama cok paha cozumler bana hitap etmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyun oynamıyorsaniz laptop almanız daha mantıklı. Laptop rahat değil diyorsanız all in one modellere bakın. Slim mini itx olarak Silverstone un güzel kasaları var sfx psu falan gerekiyor sadece kasa psu 1000 i geçer.

• Leptoplar yerine pc dusunme nedenim gelecek olarak parca degisimine izin vermesi ve daha az paraya fazla performans sunmasi.

Ryzen 3400g islemci ve 450m anakart m2 ssd alarak sistemi tamamlamayi dusunuyorum.

Aradigim monitör aslinda ince tablet gibi bişi ayaklari arkadan cikan turden. Bunun mumkunati var ayni fiyata ama piyasada neden yok bilemedim. Yenileme hızı önemli degil benim için

• www.vatanbilgisayar.com
    AOC 17" E1759FWU TAŞINABİLİR USB MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/aoc-17-e1759fwu-tasinabilir-usb-monitor.html

Aslinda aradigim urun bu ancak şuan bunlardan piyasada sadece asus unkini buldum oda 1.500 tl

Var mi etrafta biyle urun bilen.
    Aslinda slim bir led monitör un ayagi editlenebilse istedigim olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop önerisi
    12 ay önce açıldı
    Laptop Önerisi
    4 hafta önce açıldı
    Laptop önerisi
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.