Şimdi Ara

taşınabilir harddisk te yeniyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu forumda yeniyim.doğru yere mi konu açtım bilemicem.14 yaşındayım ve pcler hakkında fazla bi bilgim yok.pc min içindeki tüm dosyaları videoları resimleri vs hepsini depolamak istiyorum ve bunu içinde 1 tb lık taşınablir harddisk aldırmak istiyorum.ama bu harddisk i nasıl kullanacağımı bilmiyorum.Kıdemli yarbay adlı bi kullanıcının '' Harici HDD kullanımı Anlatım '' yazısını okudum amma ve lakin NTFS miş FAT32 ymiş bölüm oluşturmaymış pek bişiy anlamadım çünkü bilgim yok.bi yardımcı olursanız çok müteşşekkir olurum....

• Harici hdd ler tak kullan özelliklidir yani Flaş ları nasıl kullanıyorsan bu da öyle tek farkı çıkarırken Güvenli kaldır dan kaldırmalısın yoksa hdd hasar görüyor.
    NTFS ve fat32 dosya sistemidir hdd ler de genelde NTFS kullanılır bazı cihazlar(TV Fln ) fat32 destekler sadece ,bu durumlarda uygulama ile hdd nin dosya sistemini değiştirebiliyorsunuz aşırı kolay ve kısa bir işlemdir.

Ayrıca alırsanız iyi bir hdd alın 2 gün sonra verileriniz ÇÖP olmasın. (Samsung dan uzak durun )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okanhh -- 6 Ağustos 2015; 15:17:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanımında hiç bir zorluk yok. Cep telefonu kullanıyorsanız ve onu usbden bilgisayara bağlıyorsanız. Bu da aynı şekilde..

Harici hddnizi bilgisayara usb kablo ile takacaksınız. Sonrasında bilgisayarıma kısa yolu gelir. Onun üzerinden kopyalayacağınız her ne ise kopyalama yapacaksınız.
    Silicon power, wd ve samsung'un harici hddlerinden birini ya da bir kaçını bütçenize uygun olarak seçebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okanhh

Harici hdd ler tak kullan özelliklidir yani Flaş ları nasıl kullanıyorsan bu da öyle tek farkı çıkarırken Güvenli kaldır dan kaldırmalısın yoksa hdd hasar görüyor.
    NTFS ve fat32 dosya sistemidir hdd ler de genelde NTFS kullanılır bazı cihazlar(TV Fln ) fat32 destekler sadece ,bu durumlarda uygulama ile hdd nin dosya sistemini değiştirebiliyorsunuz aşırı kolay ve kısa bir işlemdir.

Ayrıca alırsanız iyi bir hdd alın 2 gün sonra verileriniz ÇÖP olmasın. (Samsung dan uzak durun )
    hımmm anladım çok teşekkür ederim yani flaştan bi farkı yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BDE94D0DB -- 8 Ağustos 2015; 15:04:12 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.