< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Üstadım paylaştığın bilgiler çok değerli, çok teşekkür ederim. Benim de bir sorum olacak, müsait olduğunda yanıtlarsan minnettar olurum. Kullanım ve taşıma pratikliği açısından çıkış değeri işimi görecek aşağıdaki linkte bulunan gibi bir taşınabilir güç istasyonu almak istiyorum, ancak kapasitesini arttırmak için yanına yaygın araba aküsü bağlamam mümkün olur mu? Örneğin 12v 60 a bir akü alsam yedek pil niyetine kullanılır mı? Şimdiden teşekkürler, saygılar TommaTech 500W Taşınabilir Güç Kaynağı Power Station R Serisi https://www.yapibahce.com/urun/tommatech-500w-tasinabilir-guc-kaynagi-power-station-r-serisi-13875?srsltid=AfmBOorfJQoYlht_uCYIDrVOpNOBton4U6HHb_1N_aLoZM5q-O4uBLgKUMQ< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Hemen de dönüş yapmışsınız, konu dışı ama bu forum sizin gibi üstatlar sayesinde sayısız bilgiye eriştiğim forum. Hakkınız ödenmez, teşekkür ederim 🙏🏻 Asıl amacım zor zamanlarda telefon şarj etmek, temel bir kaç ihtiyacı minimum düzeyde görebilmek, bir de elektrikli battaniye vs gibi birşeyleri çalıştırabilmek. Bu cihazların 600wh ve 1000wh gibi kapasitesi olanları da var ama fiyatlar 20-30 bin civarlarına fırlıyor hemen. Temelde 300 veya 600 wh kapasite yeter diye düşünüyordum ama sizin cevaplarınız beni bu soruyu sormaya itti 🙏🏻 Yedek akü niyetine lifepo4 daha küçük bişey iş görecek o zaman, doğru anladım dimi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Solar panel de aklımd, özellikle 100w civarı olanlar çok ideal, katlanınca az yer kaplıyor ve hızlı şarj edebiliyor epey. Ama zor durumda sizin bir aküyü bahsettiğim gibi bağlayıp kullanabilecek fonksiyonel bilginizi gördüm, açıkcası kıskanarak bende yapabilmek istedim 🙃 yapabilirsem iyi bir artı olur < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Yakınlarda olsanız ve bu işi yapıyor iseniz bir kaç gün gönüllü çırak olurdum size, ama bu verdiğiniz bilgiler de çok değerliydi. Tekrar teşekkürler 🙏🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Umarım siz de bilgiye sizin gibiler sayesinde kolayca erişirsiniz. Chatgpt gibi yapay zeka ürünleri çok popüler artık, her ne kadar sevmesem de bir kaç kez girip çıktım 🙃 ama buranın tadı ayrı, insanın insana uzaktan dokunup elindeki derde el attığı yardım ettiği çok güzel bir forum. Tekrar teşekkür ederim, tüm üstadlara selam olsun 🙏🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|