Şimdi Ara

tasarım nasıl olmuş?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • www.******tr arkadaşlar tasarımını kendim yaptım yorumlarınızı alabilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 20 Şubat 2008; 0:17:36 >

• Kendin yapmış olman çok güzel.
    css le menüleri biraz daha estetik hale getirebilirsin.

defaultta ki yazılar neredeyse gözüme kaçacaktı

güzel sade hoş bir tasarım eline sağlık.
  • Tasarımlarda en büyük sıkıntı ana sayfayı doldurmak sendede bunu fazlasıyla görüyorum :)

Ana sayfadaki Temel değerleirmiz kısmında kullandığın fontlar bence site , Site sahibi firmanın profili ile pek uymamış kanatımca.

Site sahibi firmanın konusu NAKLİYE VE KÖMÜR TİCARETİ ise bunlarla ilgi görseller koyman lazım ama ana sayfada hiç göremedim.

Bana sorarsan Güncel haber kısmını kaldır . Çünkü Bu tarz kurum siteleri için bence gereksiz.

Aklıma gelenler bunlar. menüler daha görsel olabilir.
    Birde şu var site şu haliyle itici gelmiyor bence doğru yoldasın
  • yorumlarınız için teşekkür ederim. aklıma pek fazla birşey gelmediğinden böyle yaptım çok fazlada tasarım bilgim yok menüler değiştirilirse güzel olacak, dediğiniz gibi kömürle ilgili resimler koysam güzel olacak. bunları biraz araştırayım ve siteyi biraz daha hoş hale getireyim zamanla inşallah :)
  • AKBULUT
    NAKLİYE VE KÖMÜR TİCARETİ
    yazısı ve adresin dışında anasayfadan işin neyle ilgili olduğu belli olmuyor ona yönelik yapabilirsin
  • ok arkadaşlar dikkate alacağım sağolsun
  • bence hoş olmuş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    nasıl olmuş.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sade ve temiz gozukmesi acisindan basarili.

Benim tavsiyelerim:

- Linklerin altinda bulununan " Firmamız; kaliteli ve yüksek kalorili kömür çeşitleri ile 15 yılı aşan bir süre ile Türkiye pazarında yer almaktadır." yazisinin diger paragrafi yarim kalmis. Bence bu yaziyi her sayfaya eklemene gerek yok.

- Sayfa icerigin asagida kalmis. Yukarida bahsettigim paragrafi cikartarak sayfa icerigini yukariya cekebilirsin.

- Neredeyse her sayfadaki yazilar farkli yazi tipiyla yazilmis. Her sayfada ayni yazi tipini uygulamani tavsiye ederim.

- Her sayfaya saat ve tarihi eklemen bana gore gereksiz gozukuyor (sadece anasayfada tutabilirsin)
  • arkadaşım, hazır programlarla yapacağınıza, kendi tasarımlarınızı yapıp da koyun, Web Page Maker'da yapılan tasarımı kendim yaptım diye birşeyler yedirtmeye çalışmayın, Programın orasından burasından iki ipucu alıp site yapılmıyor, açıp okuyacaksın kitabını, öğreneceksin ilmini.
  • evet katiliyorum bunu sil en azindan>>><meta name="generator" content="Web Page Maker V2">
  • Ewet tasarım güsel eğer sana ait ise menu linklerini csslersen daha süper olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: girnatacimarangoz

evet katiliyorum bunu sil en azindan>>><meta name="generator" content="Web Page Maker V2">

halbuki kendin birşeyler yapmaya çalışsan senin için daha faydalı
  • güzel.
  • fena olmamış, bende buna benzer bi iş yapmıştımhttp://www.istanbulagirnakliyat.com burda tek sorunum bannerin geç yüklenmesi :)
  • sade olmus iyi fena deyil
  • quote:

Orjinalden alıntı: gitaristanbull

fena olmamış, bende buna benzer bi iş yapmıştımhttp://www.istanbulagirnakliyat.com burda tek sorunum bannerin geç yüklenmesi :)

seninkide sade ve hoş olmuş.. ya ben senin galeri gibi galeri yapacam ama bi tek orası kaldı nasıl yaptın bana yardımcı olarabilirmisin msn adresim ******** bi zahmet bana yardımcı olursan şu tasarımıda bitireyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GLOCK-19 -- 4 Eylül 2008; 21:04:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Carizma500

quote:

Orjinalden alıntı: gitaristanbull

fena olmamış, bende buna benzer bi iş yapmıştımhttp://www.istanbulagirnakliyat.com burda tek sorunum bannerin geç yüklenmesi :)

seninkide sade ve hoş olmuş.. ya ben senin galeri gibi galeri yapacam ama bi tek orası kaldı nasıl yaptın bana yardımcı olarabilirmisin msn adresim blacktims@gmail.com bi zahmet bana yardımcı olursan şu tasarımıda bitireyim :)

Sana galerinin nasıl olduğuna dair kodlarını vereyim sen yap..Ayrıca msn ekledim..

<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-transitional.dtd">
    <html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
    <head>
    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
    <title>Untitled Document</title>
    </head>

<body>
    <table width="827" align="center">
    <tr>
    <td width="819" height="444" valign="top"><table width="817">
    <tr>
    <td width="213" height="73" valign="top"> </td>
    <td width="191" height="190" valign="top"> </td>
    <td width="210" height="190" valign="top"> </td>
    <td width="183" height="190" valign="top"> </td>
    </tr>
    <tr>
    <td width="213" height="190" valign="top"> </td>
    <td valign="top"> </td>
    </tr>
    <tr>
    <td valign="top"> </td>
    </tr>
    <tr>
    <td valign="top"> </td>
    <td valign="top"> </td>
    </tr>
    </table></td>
    </tr>
    </table>
    </body>
    </html>

• klasik bir index...

ama görünüş güzel... ellerine sağlık...

diğer arkadaşlarada katılıyorum ....kendin yapmaya çalışırsan daha zevk alacaksın buna emin ol...

tavsiye: yazıları biraz küçült bence bir işletmeye hiç uymuyor.. yazılar normal boyutlarda ve sade bir yazıyla olursa daha güzel ve resmi bir işletmeye yakışır şekilde olcaktır. biraz resim eklersen site hoş olurayrıca ordaki haberleri haldırıp oraya ne bilim küçük bir işletme hakkında esim yada yazı koyabilirsin ...
  • arkadaşlar dikkate alacağım hepinizin dediklerinizi hepinize teşekkür ederim. kodlarıda bir inceleyip deneyeceğim ayrıca bu konudada teşekkürler :P
  • hoş görünüyor... yakında bende başlayacam html de site yapmayaaaa şu css i de bi öğreniim hele
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.