Şimdi Ara

'Tarla Sürme'de Somut Delil Elde Edilememiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
1.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 16 kulübün PFDK'ya sevkedilmesiyle beraber Etik Kurulu Raporları kulüplere gönderildi. Kayserispor resmi sitesinde gelen belgeyi haber olarak paylaşmış. Kayserispor - Manisaspor maçı için "3 tarlayı da sürdük" ifadelerini destekleyen bilgi ve bulguya ulaşılamamış. Resimdeki belgenin en altında bulunan sonuç bölümünde Aziz Yıldırım'ın ve İlhan Ekşioğlu'nun herhangi bir teşebbüste bulunmadığına dair oybirliği ile mütalaa vermişler.

'Tarla Sürme'de Somut Delil Elde Edilememiş

Kayserispor resmi sitesindeki haber:http://www.kayserispor.org.tr/tur/hdetay.asp?id=1314

• herkesi tatmin edecek mi?
    tabiki hayır
  • Tarlanın parasını kulübden çıkar bul, itirafa gerek kalmaz. Ama hersey bu o noktada tıkanıyor. Kulübde mali açık olmadığı için yargılayanların eli kolu bağlandı.

He şike yapan kulüblerinden para aktarır mı dersen? Hayır ozaman tespit zor...

He aziz Yıldırım Manisaspor başkanına 500bin euro vermiş, bun Özgener manisa baskani ve aziz Yıldırım icin kişisel mali sıkıntı parası size göre kılığına uydurma. Bunun hangisi oldugunu etik kurulu cevap verdi, sıra pdfkda. Ama etikten tffden çıkmış pdfk şike parası demez...
  • Şu bir gerçek ki birçok kişi için bu davada adalet demek sadece Fenerbahçe'nin suçlu bulunması ve küme düşürülmesinden ibaret.

Bu arada 4 Mayıs akşamı Çağlayan'a gelecek olan var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mandrollen

herkesi tatmin edecek mi?
    tabiki hayır

seni tatmin ettimi allah aşkına ya.ciddi soruyorum samimi cevap verebilirmisin...
  • auuuuwwwwwwwwwwwwwwwwww belgelerde ortaya çıkmaya başlamış... yalansuya selamlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: webaslan

quote:

tabiki hayır

seni tatmin ettimi allah aşkına ya.ciddi soruyorum samimi cevap verebilirmisin...

kanıt,delil,itiraf olmadığına göre?
    ilk etik kurulu raporu sizler için doğruydu,çünkü henüz savunmalar alınmamış,iddaname eksikti.bu da size yargısız infaz hakkı tanıdı.
    şimdi bu rapor neden sizi tatmin etmiyor? Cevabını vereyim;Şike ve teşvik yok,istediğinizi alamadınız.
    Ve evet,bu rapor beni tatmin etti.

• Telefonda yapılan konuşmaları kriminal delillendirilmesi ve hiç bir şüpheye yer vermeyecek ayrıca inkar edilemeyecek şekilde ispatlanması gerekir.

İki kişinin yaptığı ne idüğü belirsiz bir muhabbetini tutar delil diye dosyaya koyarsan ne ispatlayabilir ne de sonuç alırsın.. Ortalığı karıştırıp kin ve düşmanlıktan başka hiç bir şey de elde edemezsin..
  • Benim anlamadığım Manisa Kayseri macında şikemi yapmisiz. Bizle ne alakası var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

tabiki hayır

ilk etik kurulu raporu sizler için doğruydu,çünkü henüz savunmalar alınmamış,iddaname eksikti.bu da size yargısız infaz hakkı tanıdı.
    şimdi bu rapor neden sizi tatmin etmiyor? Cevabını vereyim;Şike ve teşvik yok,istediğinizi alamadınız.

yani masabaşı holdinglerde çalışan 2 yönetici birbirini arayıp tarlalar sürüldü mü , evet 3 tarla tamam diyor ve siz bu normal birşey diyorsunuz.
    kendinizi kandırmayın bence.bide olaylara empati kurup yaklaşın bakalım ne düşüneceksiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: devitos

Benim anlamadığım Manisa Kayseri macında şikemi yapmisiz. Bizle ne alakası var?

Para çok ne yapacağımızı şaşırdık tabii.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Piêr Dé Sans

quote:

Para çok ne yapacağımızı şaşırdık tabii.

Para var huzur var diyosun:)))
  • Bu iddianamenin yeri en başından beri çöp sepetidir dediğimizde herkes dalga geçiyordu.

Neymiş, Kayserispor'u tamamen ligin dışına atmak için Manisaspor'a teşvik girişiminde bulunmuşuz. Neden ? Çünkü Aziz Yıldırım daha önceden üç sene üst üste şampiyonluk sözü vermişti ve bu eylemini gerçekleştirmek için bir rakibin daha saf dışı bırakılması gerekiyordu.
  • quote:

Kayserispor-Manisaspor maçının oynanacağı hafta Kayserispor 4. sıradaymış. Fenerbahçe'yle 10 veya 13 puan fark vardı. Artık nereden saldıracaklarını şaşırmışlar. O yüzden ne eklersem kardır düşüncesiyle eklenmiş iddianameye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoNSTeR1907

quote:

Kayserispor-Manisaspor maçının oynanacağı hafta Kayserispor 4. sıradaymış. Fenerbahçe'yle 10 veya 13 puan fark vardı. Artık nereden saldıracaklarını şaşırmışlar. O yüzden ne eklersem kardır düşüncesiyle eklenmiş iddianameye.

Vay arkadas ne para varmış bizde
  • quote:

quote:

quote:

quote:

tabiki hayır

yani masabaşı holdinglerde çalışan 2 yönetici birbirini arayıp tarlalar sürüldü mü , evet 3 tarla tamam diyor ve siz bu normal birşey diyorsunuz.
    kendinizi kandırmayın bence.bide olaylara empati kurup yaklaşın bakalım ne düşüneceksiniz.

ona bakılırsa her kişinin konuşmasında delil bulunur?
    3 temmuzdan bu yana kadar kaç klasör delil var diye pompaladılar sizi,ellerinde hiçbir şey olmadığını görünce bocalamanız normal.

• Aziz beyden istesek tarlalarında yetiştirdiği organik sebzelerden bize de gönderir mi ki?
  • tarla sürmek ile ilgili mahkemede azizin ilhanın verdiği birbirini tutmayan farklı ifadeleri var..o farklı ifadelere neden bakmamışlar, verdikleri ifadelerde şifre kullanılmasına hiç gerek olmayan anlamlar, tarlayı sürmek şifresini kullanmaya hiç gerek yok...o ifadelere neden bakmamışlar, o çelişkili ifadelerden de mi hçbir şey çakmamışlar..
    yersen..

ayrıca tarla sürmek bir şifredir, sen tarla ile ilgili somut delil bulmayacaksın zaten sen orda kanaat kullanacaksın..seni oraya spor hukuku diye oturttuk, delillere mahkeme bakıyor sen neden tarla sürmek diye ucube bişi kullanmışlar ona bakacaksın.

Allah bilir inşaat işçisi kahe için de kahe diye bir inşaat işçisi bulamadık bunda da kesin delil yok diye yarın öbür gün etik kurulu raporu okursam şaşırmayacağım..

bunları fbli taraftarlara yedirsinler, biz yemiyoruz..son kararı UEFA verecek.

• Bırakın inanmazlar, suçlu deseydi konu tecavüze uğramıştı şuan
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.