Şimdi Ara

Tarkan tarkan olmasaydı kim tarkan olurdu? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kenan41

arkadaşlar lütfen bana o asker kacagından bahset meyin nasıl olursa olsun o benim için hep bir asker kaçagı olarak kalacak

Tarkan askerliğini yaptı arkadaşım

• Her insan özeldir kimse kimsenin yerini tutamaz,herkesin farklı bir kişiliği vardır bu Tarkan içinde geçerli tabi ki.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

Her insan özeldir kimse kimsenin yerini tutamaz,herkesin farklı bir kişiliği vardır bu Tarkan içinde geçerli tabi ki.

onun kişiliği de mi varmış alla alla
  • quote:

Orjinalden alıntı: pandacuum

quote:

Orjinalden alıntı: Greenleaf

Her insan özeldir kimse kimsenin yerini tutamaz,herkesin farklı bir kişiliği vardır bu Tarkan içinde geçerli tabi ki.

onun kişiliği de mi varmış alla alla

Her ne kadar ülkesini satmış biri olsada onun da değersiz bir kişiliği var tabi ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Greenleaf -- 21 Mayıs 2005, 21:43:37 >

• Tarkan ülkesini nereye ne zaman nasıl satmış??????
  • quote:

Orjinalden alıntı: 57.ALAY

Tarkan ülkesini nereye ne zaman nasıl satmış??????

Ülkesini terk edip Abd de yaşamaya başladığı gün!
  • Bence şu anki şarkıcıların hiçbirinde Tarkan'ın karizması yok. Adam seyircisini etkiliyor hakikaten.
    Kenan Doğulu'ya gelince, sahnede izlemediyseniz kesin yorum yapmayın derim. Bence çok kaliteli müzik yapıyor. Özellikle konserlerinde şarkıları resmen baştan yaratıyorlar ekibiyle. Kenan Doğulu'da Tarkan'daki karizma olsaydı çok daha üstün biri çıkardı ortaya.
  • sanırım mustafa sandal belkide mirkelam(ama yok mirkelam kaldıramazdı)
  • tarkan a bir ara vatan haini diyorlardı sonra göklere çıkardılar bende tarkandan hicbisey olmaz adamda ne ses var ne sarkı yazma kabiliyeti. bakmayın bu türkiyede....
  • uppp
  • quote:

Orjinalden alıntı: helloween

tarkan a bir ara vatan haini diyorlardı sonra göklere çıkardılar bende tarkandan hicbisey olmaz adamda ne ses var ne sarkı yazma kabiliyeti. bakmayın bu türkiyede....

Peki Türkiye nin truzim tanıtımında neden Tarkan ın şarkısını koyuyorlar.....

yuuuhhhh artık yaniii TARKAN bu megastar....Almanya da konser verdiğinde Türklerden çok yabancılar gidiyor bu kişinin konserine daha ne olsun kardeşimmm.......

• Valla Tarkan, Tarkan olmasaydı kim Tarkan olurdu onu bilmem.Ama şimdiki Tarkan olsa olsa şey olurdu
  • Mesajınız flood koruması tarafından engellenmiştir. Sebebi; 75'ten fazla smile kullanılamaz. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız forum destekten geri bildirimde bulununuz
  • tarkan olmasaydı demeyelimde , tarkan star olmasaydı diyelim,

böyle olsaydı, bence şu anda türkiyedeki erkek pop söyleyen sanatçıların tarzı daha farklı olurdu. ya şu ankiler daha farklı bir tarz belirlerlerdi kendilerine , yada onlar yerine başkaları olurdu.
    şunu kabul edelim arkadaşlar , tarkan ile farklı bir erkek pop şarkıcısı tarzı geldi bu türkiyeye...
    takran star oluncada herkez ona özendi...
    bu tarz ne diyemi soruyorsunuz? farkedemediniz mi hala ?
    arto'lar, kuşum aydın'lar , şakşuka'lar , daha adı aklıma gelmeyen bir sürü şarkıcı...
    evet hepsini aynı kefeye koymak yanlış ama , hepsinin kumaşı aynı...
    bu şarkıcıların hiçbirisi tarkandan önce yoktu... sonradan çıktılar ve prim yaptılar.. neden acaba?

bu arada kenan doğulu , mustafa sandal gibi gerçek star'ları bu grup'tan ayırmak gerekiyor.

tarkan 'da iyi şarkıcı.. ama keşke bu kadar hit olmasaydı , toplumu bu kadar etkilemeseydide, başkalarıda onu örnek almasaydılar.. şarkıcılığını örnek almadılar , başka şeylerini örnek aldılar....

bir örnek ,
    hakan peker: tarkan patlamadan önceki şarkılarınıda , nasıl dans ettiğinide biliyoruz. son kliplerinin birine denk geldim, gitmiş delikan'lı hakan peker , gelmiş saçları röfleli , kırıtarak garip hareketler yaparak dans eden , garip ve bayağı kelimeler içeren bir şarkı söylüyor.
    dedimki oda bu furyaya uydurmuş kendini... kaset satmak uğruna....

tarkan olmasaydı , yerine bu şekilde biri olmasında kim olursa olsun...
    mustafa sandal olsun , kenan doğulu olsun. adam gibi adam olsun...

saygılar

yuran

• kenan dogulu cok sevimli biri.. süper star kapasitesi göremiyorum..
    şarkıları güzel aslında....

mustafa sandal tarkanın yerine gecebilirdi.
    tarkan fazla abartılıyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: jJj

Tarkan tarkan olmasaydı kim tarkan olurdu?

Tarkan popişko starişko olmasaydı acaba ne olurdu?
    Tipine eğitimine gore tahmin yurutebilirmisiniz?

Ayrıcada ülkede Tarkan varolmasaydı elimizde mevcut bulunanlardan hangisi o boşluğu doldururdu?

Ben yanıtlayacak olursam
    Tarkandan bence cok iyi ilaçsatıcısı olur.
    Tarkan olmasaydı da Kenan Doğlu o boşluğu doldururdu.

ben olurdum heralde

tam bi metrosexuel
  • YA HERNEYSE BIRAKIN KİM TARKAN OLURDU FİLAN DA, BU HERİFİN (PARDON ŞEYİN) İNGİLİZCE ALBÜMÜ ÇIKACAKTI İKİ SENEDİR NOLDU YA ÇIKTI MI?

• quote:

Orjinalden alıntı: msemihs

YA HERNEYSE BIRAKIN KİM TARKAN OLURDU FİLAN DA, BU HERİFİN (PARDON ŞEYİN) İNGİLİZCE ALBÜMÜ ÇIKACAKTI İKİ SENEDİR NOLDU YA ÇIKTI MI?
  • Belki de tarkan olmasaydı diyosun da su an gelecek ama henüz tanımadığımız bir star da olabilir yani tarkan olmadığı gibi o X kişiside yok şu an...Garip bi düşünce bu tarkan olmasa başkası bir numara olurdu..bu dediğini kavrayabilmek için tarkanın şu anda yok olması falan gerek...(ne dedim ben yaaa neyse)
  • bnce tarkanın yerini kimse dolduramazzzzz
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.