Şimdi Ara

TARIK AKAN VEFAT ETTİ. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
4
Favori
11.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamın dininden size ne kardeşim hepiniz süper müslümansınız sanki. Ölmüşün arkasından konusuyorsunuz yazık
  • Bulent Ersoy oldugunde goreceksiniz buyuk yaslar tutulacak. Normalde escinsel dusmani olan bu akpliler Ersoy'u bagrina basacaklar. Neden? Cunku Sarayli.

Tarik Akan da sarayli olmus olsaydi bugun onun dinsizligine dair kimse tek laf etmeyecekti.

Bu tip laflar sirf sov yapmak, sahibine sevimli gorunmek icin. Bu kitle omurgasizdir. Din filan hikaye. Esas sorun Tayyipci mi degil mi!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın merhumun filmlerini çok severdim genelde hep denk gelip izlemek için vaktim olursa izlerdim.
  • Aktör Tarık Akan, film çekimi için gittiği Kars'ta öğrencilerin durumunu görünce "Botun İçinde Çorap" ve "Köy Okullarına Kitap" projesi başlattı

İstanbul Bakırköy Özel Taş İlköğretim Okulu'nun sahibi ünlü sanatçı Tarık Akan, Karslı öğrenciler için "Botun İçinde Çorap" ve "Köy Okullarına Kitap" adlı 2 yardım projesi başlattı. Ünlü oyuncu, "Amaç, ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ulaşmak" dedi. Film çekimi için gittiği Kars'taki bir köyde çocuklarının büyük bir bölümünün yokluk içinde eğitim gördüğüne şahit olan Tarık Akan, miniklere destek için bir proje başlatma kararı aldı. Akan'a ilk destek de Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Özcan'dan geldi. Ardından da 'Botun İçinde Çorap' ve 'Köy Okullarına Kitap' adlı projeler 14 Aralık'ta start aldı. Öğrencileri ayakkabı, çorap ve kitapla buluşturacak kampanya, 25 Aralık Cuma günü sona erecek.

Proje öncesi elindeki imkânları seferber eden Tarık Akan, geçen yıl 319 çift bot ve yaklaşık 5 bin 278 adet kitap gönderdi. Anlamlı projenin lokomotifi ise Taş İlköğretim Okulu öğrencileri oldu. Minikler, hiç görmedikleri kardeşleriyle paylaşımda bulunacak, onlardan kendilerini anlatan mektuplar göndermelerini isteyecek. Kampanyayla ilgili görüşlerini açıklayan sanatçı Tarık Akan şunları anlattı: "Ben ilkokula Kars-Erzurum sınırında başladım. Kars'la olan ilişkimi yıllar boyu hiç koparmadım. Geçen yıl Kars, Van ve Mardin'e 8 bin civarında kitap ve 450 bot gönderdik. Eğitim ne kadarsa ülkemiz de o kadardır."

• Desenize Akan'da gamali haclara geldi

• Tarık akan gibi adam yoktur. Siz böyle adamların anca arkasından konuşursunuz. Nihat doğan tuğçe kazaz gibiler ölünce umarım arkalarından ağlamazsınız

• Allah rahmet eylesin,günahı varsada kendine,çok iyi oyuncuydu üzüldüm

• Müslüman : Dini ne olursa olsun kimsenin arkasindan hele ki merhum birinin arkasindan kötü söz söylemez..

• Angelica kullanıcısına yanıt
    sen düşünmüyorsan o senin sorunun kendi adına konuş , ondan sonrada inanmadıklarınla karşılaşınca sevap pointleri toplayamadım dersin , konu ateisleri turnusol kağıdı gibi açığa çıkardı buda iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi axelfoly -- 16 Eylül 2016; 23:16:53 >
  • Birer birer kayıp gidiyor yıldızlar
  • Allah rahmet eylesin mekanı cennetin en üstü olsun. Çok değerli bir sanatçı, işinin ehli ve Cumhuriyet değerlerine sahip çıkan bir insandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Genius_11

Öcalan için "Sayın" diyen Tayyip amcaniza da terorist desenize o zaman ?????

Nerden duyduysan linkini gönder bakalım adamsan

• quote:

Orijinalden alıntı: hasantopuz.9

quote:

Orijinalden alıntı: Genius_11

Öcalan için "Sayın" diyen Tayyip amcaniza da terorist desenize o zaman ?????

Nerden duyduysan linkini gönder bakalım adamsan

yaz google a bak bakalim onla ugrasamam simdi

• quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

sen düşünmüyorsan o senin sorunun kendi adına konuş , ondan sonrada inanmadıklarınlada karşılaşınca sevap pointleri toplayamadım dersin , konu ateisleri turnusol kağıdı gibi açığa çıkardı buda iyi

Emin ol bir çok sevap point toplamak için kasan insandan daha çok sevap işlemişimdir. Ama bunu sevap için değil, içimden geldiği için yapıyorum. Benim gibi içinden gelmeyenler için de çok güzel bir şey icat edilmiş. Din

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 16 Eylül 2016; 23:17:00 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yargilamak icin soylemiyorum yanlis anlamayinda ulkede ne kadar cok ateist deist agnostik varmis bu forumda gorunce cok sasirdim.

• Allah rahmet eylesin. Üzücü.
    niyet yoksa zaten karşılığı yok sen kendin için yapabilirsin ama yaptığının karşılığı yoksa boşa çabalamadan başka bişey değil , zaten sevap pointse gerisi teferruat
  • Elhamdülillah..

• quote:

Orijinalden alıntı: axelfoly

niyet yoksa zaten karşılığı yok sen kendin için yapabilirsin ama yaptığının karşılığı yoksa boşa çabalamadan başka bişey değil , zaten sevap pointse gerisi teferruat

Yaptığımın karşılığı olmasına ne gerek var ki? Siz karşılık için sevap işliyorsunuz. Öbür tarafta yerinizi ayarlamak için. İşte fark tam burda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    dünyaya geliş amacımız için ve buda belli , sen buna ne diyorsun kendim için geldim kendime uyanı yaparımsa senin bileceğin göründüğü gibi bir kural var ve bu herkes için geçerli istisnası yok
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.