Şimdi Ara

Tarih soruları iptal edilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.108
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce bir istihbarat geldi.Fotoğgrafı çekilen tarih soruları iptal.Şimdilik gizli tutuluyor.Yarın sabah internet sitesinden açıklama yapacak ÖSYM.

Hakkımız hayırlısı kardeşlerim...

• efbiyaydansın galiba "istihbarat geldi" ne lan? dalga mı geçiyosun milletle? iptal ederim olm seni yürü git
  • umarım trollsündür de buna inanmamışsındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O ne demek ya haksızlık yapanlara? Tamamen sınavı iptal etsin saçmalık
  • iptal durumu tüm sinav icin gecerli olur. cunku tek sayfa paylasildiysa tum kitapcigin paylasilma ihtimali var.

• Zaten bi baştaki tarih sorularını yapmaya vakit yetti o soruları da iptal edecekler hay ben böyle şansı
  • mnh M kullanıcısına yanıt
    ütopya semihi çok izliyon heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Allah aşkına yarın burada olun da göreyim sizi.Tüm sınavın iptali söz konusu olamaz.Böyle bir yükümlülüğün altına kimse girmez ama tarihteki o soruların araştırıldığı yönünde istihbarat aldım.Şuan titizlikle bir çalışma yürütülüyor.Büyük ihtimalle sorular iptal.90'larda bu tarz olaylar çok oldu.Ekstrem bir durum değil sakinliğimizi koruyalım.... hayırlısı olsun kardeşlerim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mnh

Allah aşkına yarın burada olun da göreyim sizi.Tüm sınavın iptali söz konusu olamaz.Böyle bir yükümlülüğün altına kimse girmez ama tarihteki o soruların araştırıldığı yönünde istihbarat aldım.Şuan titizlikle bir çalışma yürütülüyor.Büyük ihtimalle sorular iptal.90'larda bu tarz olaylar çok oldu.Ekstrem bir durum değil sakinliğimizi koruyalım.... hayırlısı olsun kardeşlerim...

trollüğü öğret bana :D
  • İnanmayın şu zavallıya arkadaşlar buna kalsa tarih değil bütün sınav iptal
  • ya amma abarttınız adam sınavdan cıkarken bir sayfa koparmış onun da resmini çekmiş sınavdan sonra
  • Arkadaş trollüyor veya arkadaşı trollemiş olabilirler ama doğruysa sınavın tamamının mı yoksa sadece tarih testinin mi iptal edileceğine karar vermek için yönetmeliği incelemek gerek.
  • Mevzuatta yazana göre tarih testi iptal edilmeli ancak kulislerde sadece o sayfanın iptal olacağı konusu daha çok hakim..duyumlar o yönde kardeşlerim

inşallah hayırlısı olur dua edelim bol bol.........
  • La ağır troll ya geçmiş trolololo

• adam troll ya açtığı konular ve yazdığı yazılar tamamen çelişki saçmalık..
  • Arkadaşlar bu adam zaten troll bi en son yazdığı konulara bakın sınav iptal mi edilecek vs: )

• quote:

Orijinalden alıntı: sessizsimetri

adam troll ya açtığı konular ve yazdığı yazılar tamamen çelişki saçmalık..

Hocam bence adam ygs sorusu da olabilir. Tüm özellikleri uyuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Scientist kullanıcısına yanıt
    O sınavın iptali siyasi idi.

• Ama o soruların 4/3 ünü doğru Yaptım.Fotoğrafı çekenin ben ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.