Şimdi Ara

tarih öncesi tarım ve hayvancılık ipuçları..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
6.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    bir bölge tarım yapıldığına kanıt nedir? bildiğim bunlar, hepimiz paylaşım yapsak ?
    sulama kanalları
    su bentleri
    orak saban

tas kap kanıt değilmiş, buğday taneleri bulunması kanıtmıdır?

birde tarih öncesinde bir bölgede hayvancılık yapıldığının kesin kanıtları, kesin olmayan caydırıcı durumlar
    bilgisi olan varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: petek118

Arkadaşlar Tarih öncesi
    bir bölge tarım yapıldığına kanıt nedir? bildiğim bunlar, hepimiz paylaşım yapsak ?
    sulama kanalları
    su bentleri
    orak saban

birde tarih öncesinde bir bölgede hayvancılık yapıldığının kesin kanıtları, kesin olmayan caydırıcı durumlar
    bilgisi olan varmı?

Daha önce paylaştıgım pratik bilgileri ve 2012 ygs tarih sorularını indirip incele hepsi var.

Sulama kanalları, su bentleri , orak ve saban kullanmak tarımla uğrasıldıgının kanıtıdır.Sana bugday taneleri bulunmustur derse tarımla ugrastıklarını kanıtlayamazsın cunku dışardan da almıs olabilirler bugdayı.

Hayvancılık zaten cilalı taş devrinde başladı.Dokumacılık yapılması , göçebe yaşam, hayvanların evcilleştirilmesi ws. hayvancılıga kanıttır.

• teşekkürler, indirip okumuştum 2012 ygs tarih dosyanı
    hatta notlar çıkardım, su bentleri falan ordan aklımda kaldı çok teşekkür ederim
    peki el değirmenleri öğütme taşları kanıtmıdır tarım yapıldığına
  • quote:

teşekkürler, indirip okumuştum 2012 ygs tarih dosyanı
    hatta notlar çıkardım, su bentleri falan ordan aklımda kaldı çok teşekkür ederim
    peki el değirmenleri öğütme taşları kanıtmıdır tarım yapıldığına

Değildir.Dışardan alınan bugdaylar öğütülüyor olabilirler.Yanı kesinlikle kanıtlamaz bu tarımla uğrasıldıgını.
  • Rashta inkılab tarihi ile ilgili notlar çıkarıp paylaşıcaktın
    hazırlama imkanın olabildimi
  • quote:

Rashta inkılab tarihi ile ilgili notlar çıkarıp paylaşıcaktın
    hazırlama imkanın olabildimi

Inkılap Tarihine geçmedim.

Rahatsızdım 1 hafta calısamadım.Bu hafta genel tarih bitecek muhtemelen haftaya baslıcam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rashta

quote:

Arkadaşlar Tarih öncesi
    sulama kanalları
    su bentleri
    orak saban

bilgisi olan varmı?

Daha önce paylaştıgım pratik bilgileri ve 2012 ygs tarih sorularını indirip incele hepsi var.

Sulama kanalları, su bentleri , orak ve saban kullanmak tarımla uğrasıldıgının kanıtıdır.Sana bugday taneleri bulunmustur derse tarımla ugrastıklarını kanıtlayamazsın cunku dışardan da almıs olabilirler bugdayı.

Hayvancılık zaten cilalı taş devrinde başladı.Dokumacılık yapılması , göçebe yaşam, hayvanların evcilleştirilmesi ws. hayvancılıga kanıttır.

nerde paylaştın burayada paylaşırmisin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Rashta link atabilir misn pratik bilgileri ?
  • Arkadaşlar Tarih öncesi
    sulama kanalları
    su bentleri
    orak saban

bilgisi olan varmı?
  • quote:

Arkadaşlar Tarih öncesi
    sulama kanalları
    su bentleri
    orak saban

bilgisi olan varmı?

Bunlar yeterlı ezber yapma ve bu konu üzerinde cok oyalanma bence.Soru çöze çöze bunları pekiştirirsin ezberci davranmak iyi dildir.Bir iki tane öğrenip soru çözmek senin yararına olur.

Sonucta ileride daha önemli konular var onlara yogunlasman gerekebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rashta -- 12 Ocak 2012; 3:16:29 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.