Şimdi Ara

TARİFEYE EK TELEFON ALINIR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
12.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G2 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT PARAM YOK TAKİSTTE TELEFONLARA KALKTI BİLİYORSUNUZ.FATURAYA EK TELEFON ALMAK MANTIKLIMI SİZCE ALINIR MI? (24 AY)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canguler -- 25 Mart 2014; 16:49:42 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Faturaya Ek Telefon Alınır mı?

Mobil cihazların yaygınlaşmasıyla birlikte birçok kişi faturalarına ek bir telefon hattı ekletme ihtiyacı duymaktadır. Bu durum, çeşitli nedenlerden kaynaklanabilir, örneğin aile üyeleri için ek bir hat kullanmak, iş ve kişisel hayatı ayırmak veya yedek bir cihaz bulundurmak gibi.

Faturaya ek telefon hattı almanın mümkün olup olmadığı, kullandığınız operatöre ve planınızın koşullarına bağlıdır. Bazı operatörler, mevcut planınıza ek olarak ek hatlar eklemenize izin verirken, bazıları ek bir plan satın almanızı gerektirebilir.

Eğer faturaya ek bir iPhone almak istiyorsanız, operatörünüzün bu hizmeti sunduğundan emin olmalısınız. Ek olarak, cihazın bedelini tek seferde ödemeniz veya aylık taksitlerle ödeme seçeneği bulunup bulunmadığını kontrol etmeniz önemlidir.

Faturaya ek telefon hattı almadan önce, aşağıdaki noktaları göz önünde bulundurmalısın:

• Ek hattın maliyeti
    • Hangi özelliklerin dahil olduğu
    • İhtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamadığı
    • Mevcut planınızla uyumluluğu

Bu faktörleri değerlendirerek, faturaya ek bir iPhone alıp almayacağınıza karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 1350 tl lerde 16 gb
    1450 tl lerde 32 gb..

bence alınabılır alınmayadabılır neredeyse 500 600 tl extra para verıyorsunuz. 600/24 ayda 25 tl fazla verıceksınız.. 24 ay ıcın degermı buna sız karar verın.. helekı ımkanınız yoksa alabılırsınız.. ama bır cok yer hala 9 taksıt yapıyor..

lg bayılerıne bakın konusup taksıt yapabılırler..9 taksıt yapabılıyor bazıları konusmak lazım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: acura07

1350 tl lerde 16 gb
    1450 tl lerde 32 gb..

bence alınabılır alınmayadabılır neredeyse 500 600 tl extra para verıyorsunuz. 600/24 ayda 25 tl fazla verıceksınız.. 24 ay ıcın degermı buna sız karar verın.. helekı ımkanınız yoksa alabılırsınız.. ama bır cok yer hala 9 taksıt yapıyor..

lg bayılerıne bakın konusup taksıt yapabılırler..9 taksıt yapabılıyor bazıları konusmak lazım...

taksit yapan bi yer var mı bildiğiniz gerçekten çok önemli benim için
  • canguler kullanıcısına yanıt
    burdan bakın bulundugunuz sehrın plaka kodunu gırın sehır kısmına tek tek hepsını arayıp sorun taksıt yapabılırmısınız dıye

http://www.lg.com/tr/products/wtb?modelName=D802
  • quote:

burdan bakın bulundugunuz sehrın plaka kodunu gırın sehır kısmına tek tek hepsını arayıp sorun taksıt yapabılırmısınız dıye

http://www.lg.com/tr/products/wtb?modelName=D802

evkurda lg g2 32 gb 92 lira 24 ay yani 2200 tl ye denk geliyo

16 gb ise 84 lira o da 2000 liraya denk geliyo çok pahalı değil mi sizce faturaya ek daha mantıklı
    evkur dolandırıcıdır acık ve net. ben verdıgım lınke bakın dıyorum lg yetkılı servıslerı var orada ve ındırım taksıt ımkanları var onların
  • Teknosa vatan gibi yerler yapıyor. Hediye kartı ile..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evkur dolandırıcıdır acık ve net. ben verdıgım lınke bakın dıyorum lg yetkılı servıslerı var orada ve ındırım taksıt ımkanları var onların

bir yeri aradım turkcell faturalıya geçicen diyo 500 dk + 1 gb internet 30 lira +lg g2 53 lira + 1 lira işlem için toplam 84 lira 24 ay çok iyi geldi bana sizce?
  • vodafone red tarifelerde uygun oluyor sanırım. diğer operatörleri bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canguler

G2 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT PARAM YOK TAKİSTTE TELEFONLARA KALKTI BİLİYORSUNUZ.FATURAYA EK TELEFON ALMAK MANTIKLIMI SİZCE ALINIR MI? (24 AY)

Bende benzer bi ikilemde kaldim. Ama 16 gb g2 ye 1800 tl vermek istemedim. Faturaya ek 38 tl ye huawei ascend p6 aldim ve cok memnunum. Daha iki gun oldu. Ha tabi bi g2 degil ama piyasada 1200-1300 e rahat bulunabilen cihaza neden 1800 tl vereyim dedim ve p6 ya dondum

cok ıyı... hatta mukemmel..

1300 tl ye gelıyor alacaksanız bunu alın ama gıdın buyuk bı TIM e sorun .. kafanız agrımasın sonra
  • quote:

cok ıyı... hatta mukemmel..

1300 tl ye gelıyor alacaksanız bunu alın ama gıdın buyuk bı TIM e sorun .. kafanız agrımasın sonra

yarın gidip yüz yüze konuşucam eğer bi sorun çıkmazsa alıcam çok sağolun
  • Ben telefonu taksitle aldım 20 gün önce bimeksten nasıl mı aldım söyleyim bimekse gidiyosun telefonu alıp kasada öderken hediye çekiyle taksitli almak istiyorum de yapıyorlar ama belli bi yüzdesini nakit ödüyosun 1500tllik telefonda 150tl civarı olması lazım yada kliksa.com da mesela hediye çekiyle satın al seçeneği var onlarda öyle taksitle satıyor aklında bulunsun
  • kliksa üzerinden 9 taksitle sıkıntısız alabilirsiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer yüklü telefon faturaları ödeyen, parayı çok dert etmeyen birisi iseniz ya da şirket için alacaksanız operatörlerden cihaz almak mantıklı. Onun dışında -benim gibi- para yokluğundan dolayı en düşük tarifelerden birisini kullanırken, üzerine binecek devasa yüke razı olup da telefon alırsanız 2 senenin sonunda pişmanlık yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. 100 veya üzeri fatura ödeyenlere zten atacakları kazıkları attıkları için uyguna veriyorlar telefonları. Zaten o insanları 2 sene daha aynı operatörde kalacak şekilde bağlamak onlar için gerçek kar.

Daha 2 gün önce bitti 2 senelik taahhütüm ve resmen oh çektim. O zaman durumum sıkışıktı ama büyük bir hevesle -biraz da ihtiyaçtan- akıllı telefon istiyordum. Bugün ikinci eli 400 lira etmeyen Sensation XE'yi toplamda 1680TL'ye gelecek şekilde aldım. Hem de tarife şartlarına giremediğim için yarısı olan 840 TL'yi kredi kartıyla ödedim. Halbuki o dönem yeni çıktığı için herkesin yüksek fiyatlardan satmaya çalıştığı o cihaz 2 ay sonra zaten 1200 civarına düşecekti. Tek yapmam gereken 1000TL'lik kartımın 840'ını harcayacağıma, 2 ay sabredip 200 küsür lira daha kenara koymaktı. Sabırsızlığın bedelini yaklaşık 500 lira fazla vererek ödedim.

Üstelik 2 sene çok uzun bir zaman. İki senelik bir sözü maddi gerekçelerle verdikten sonra, o süre içinde elinize geçecek veya geçebilecek paraları farkettikçe "keşke sabretseydim, az zaman değilmiş gerçekten" diyeceksiniz.

Kısaca tavsiye etmiyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: DeLiCe_DoLuCa

Eğer yüklü telefon faturaları ödeyen, parayı çok dert etmeyen birisi iseniz ya da şirket için alacaksanız operatörlerden cihaz almak mantıklı. Onun dışında -benim gibi- para yokluğundan dolayı en düşük tarifelerden birisini kullanırken, üzerine binecek devasa yüke razı olup da telefon alırsanız 2 senenin sonunda pişmanlık yaşayacağınızdan emin olabilirsiniz. 100 veya üzeri fatura ödeyenlere zten atacakları kazıkları attıkları için uyguna veriyorlar telefonları. Zaten o insanları 2 sene daha aynı operatörde kalacak şekilde bağlamak onlar için gerçek kar.

Daha 2 gün önce bitti 2 senelik taahhütüm ve resmen oh çektim. O zaman durumum sıkışıktı ama büyük bir hevesle -biraz da ihtiyaçtan- akıllı telefon istiyordum. Bugün ikinci eli 400 lira etmeyen Sensation XE'yi toplamda 1680TL'ye gelecek şekilde aldım. Hem de tarife şartlarına giremediğim için yarısı olan 840 TL'yi kredi kartıyla ödedim. Halbuki o dönem yeni çıktığı için herkesin yüksek fiyatlardan satmaya çalıştığı o cihaz 2 ay sonra zaten 1200 civarına düşecekti. Tek yapmam gereken 1000TL'lik kartımın 840'ını harcayacağıma, 2 ay sabredip 200 küsür lira daha kenara koymaktı. Sabırsızlığın bedelini yaklaşık 500 lira fazla vererek ödedim.

Üstelik 2 sene çok uzun bir zaman. İki senelik bir sözü maddi gerekçelerle verdikten sonra, o süre içinde elinize geçecek veya geçebilecek paraları farkettikçe "keşke sabretseydim, az zaman değilmiş gerçekten" diyeceksiniz.

Kısaca tavsiye etmiyorum..

30 lira 500dkheryöne + 1gb internet + 53 lira G2 toplam 84 lira diğer yerlerde paket + telefon 110 lira. en ucuz burda iyi gibi geldi bana zaten telefonu aldıktan sonra dk ve internet paketi yapıcaktım böyle iyi değilmi

(para yokluğundan dolayı bu şekilde alıyorum)

O zaman cihaz 1276TL ye geliyor ki fena değil.. Ama mesaj paketiniz yok sanırım?

Ben aldığımda 25 liraya 500 dk, 5000sms vardı. 2 yil boyunca 1gb internetle birlikte 83 lira gibi bir fark odedim. 14 lirasını internete saysak 69 lira cihaza verdim.. Sizinki çok daha mantıklı görünüyor. Tabi, cihazı rahat 2 sene elinizde tutacaksaniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: canguler

G2 ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM FAKAT PARAM YOK TAKİSTTE TELEFONLARA KALKTI BİLİYORSUNUZ.FATURAYA EK TELEFON ALMAK MANTIKLIMI SİZCE ALINIR MI? (24 AY)

kardeş taksit olayı hala mevcut kliksa hepsibuarada belli sitelerde hala mevcut.kontratlı cok para yazık günah alma bence ablam note 3 aldı turkcelden ALLAH turkceli bildigi gibi yapsın 3000 tl ye geldi yazık günah.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.