Şimdi Ara

tarifeler hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar 1 mbps sınırsız ttnet uyeligim var ve aylik 49 ytl gibi bir miktar ödüyoruz. interneti download amacli kullanacagim icin limitsiz ve download hizi yuksek bir tarifee gecmek istiyorum ama sorum sunlar olucak:

    1) Smile ,biri ,uydunet gibi firmalarda kampanyali fiyat olarak 4mbps 32 lira gibi ornekler goruyorum ama bunlar ne kadar sure ile bu fiyattan verilicek bunu bilmemiz lazim . çünkü 24 aylik sozleşme imzaliyoruz ve tarife ve fiyat degistirme haklari kendilerine ait sonucta. bu tur tarifeler insanlari kendi şirketlerine gecirip 2 ay ucuz internet kullandirip sonra tekrar yuksek fiyatlardan devam etme amaçlimidir yoksa 24 ay boyunce kampanyadan yararlanabilirmiyiz?
    2)bu firmalarda kopmalar ve yurtdışı çıkışlarinda sorun yaşanir mi?
    3) sizin tavsiye ettiginiz şuan geçilebilecek bu şartlara çok uygun bi tarife var mi? sinirsiz ve 60 liraya kadar olabilir.



  • Seni 24 aylık sözleşme yapmaya mahkum kılan tüm şirketlerin tüm kampanyalarından uzak dur.Adamlar göstermelik en fazla 2-3 ay o fiyattan imkan sunuyorlar,ondan sonra çattt kitliyorlar normal tarifeyi senin de belirttiğin gibi ,bi de bunun üzerine 20 ay daha eşşek gibi onların faturasını ödemeye mahkum bırakıyorlar.

    O yüzden işin aslında hepsi aynı teranenin yan ürünleri,sadece göz boyamaya bakıyorlar,adam akıllı sundukları bir kampanya yok,bu iş TEK-EL olduğu sürece bu düzen böyle devam eder.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TURAN 07 -- 16 Haziran 2009; 15:57:23 >
  • yani kamanyasiz fiyata bakip secimimizi yapicaz sonra kampanyasi varsada bu bize SÖZDE kar kalicak ... Bu böyle gidicek anlaşilan kac yilda hicbise degismedi kurulan firmalarda çok bi yenilik getirmedi
  • En fazla 12 aylık bir sözleşme yap o makul bir süre 12 ayda en çok indirim sağlayan firma smile adsl daha indirimlisini görmedim ben.
  • bende bugün telefon bağlatcam eve başvuru yaptım.yarın da smile 1 mb sınırsız yapcam.en mantıklı bu ay için smile..hem 12 ay hemde 7 ay sınırlı fiyatına sınırısz...kötünün iyisi şu an smile.tek el bitmeden daha iyisi olmayack
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.