yazı biraz uzun ama okuyup yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer:
merhabalar, ben telefonla çok uğraşmadığım için tarifeler hakkında pek bilgim yok. annem haydi küçük paket diye faturalı paket kullanıyor. 300dk (her yöne) ve çarşamba-cumartesi sabah 6dan akşam 6 ya kadar turkcellilerle bedava konuşabiliyor. mesaj+internet yok, ama zaten kullanmıyorda. 3 senedir felan bu tarifeyi kullanıyormuş, hepte 36tl alıyorlarmış. şimdiki fatura 45tl gelince çok rahatsız oldu. bu konuda faturanız 45 tl oldu diye ne bir mesaj, ne de bir mail geldi. dakika sınırını da aşmadı. şimdi ben bu paketi araştırınca http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/diger-kampanyalarimiz/yillik-abonelik-kampanyasi-haydi-gel-kucuk-paket bu linkten kdv+ötv dahil 32tl olduğunu görüyorum. 1)acaba btk ya şikayet etsem bir sonuç alabilir miyim? 2)bana faturalı/faturasız sadece konuşması olan veya konuşmaya ağırlık veren uygun bir paket önerebilir misiniz? annem başka operatöre geçmek istemiyor.
şimdiden teşekkür ederim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme