Şimdi Ara

Tarife Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tek sim kartta iki numara kullanıyorum.Hatlarım Turkcell , bir hattım bireyselde ( genç tarife ) diğeri kendi işim paketinde. Bireysele ortalama 30-35 civarlarında
    fatura ödüyorum internet ve sms'i bu hattımdan kullanıyorum.Diğer şirket hattı olan hattıma ise sabit olarak 33 TL ödüyorum.Hatlarımdan birini pasife alacağım yani sadece çağrı alacağım.Her yöne konuşacabileceğim(min 1000 Dk ) içerisinde sms ve interneti olan 60-70 civarlarında bireysel yada kurumsal öneri tarifesi olan var mı ? Hatlardan biri boşa çıkacağı için onada sabit ücret ödememeyi nasıl yapacağım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi riprap -- 30 Eylül 2012; 12:29:27 >

• iki numarayı nasıl oluyorda tek hatta kullanıyorsunuz??
  • Hocam kullandığınız numaranın bir serisi var.(hspa tarzında bir şey diyorlar yanlış telafuz ediyor olabilirim.) Benim kullandığım numaranın ki 7 serisiymiş.Yeni alacağınız hattın aynı seri olması gerekiyor.Tim'ler de yardımcı oluyorlar.Sonra aldığınız yeni numarayla birlikte size yeni sim kart veriyorlar.Birbirlerine yönlendirilmiş bir durumda oluyor bu iki hat ve yönlerdirme ücreti ödemeden tek simkart da iki numara kullanıyorsunuz.Hat1 ve Hat2 oluyor.
  • iki numarayı tek simde kullanmak iyi fikir
  • 40 kişi bakmış ama hiç öneri gelmemiş :) Evet güzel bir durum tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: riprap

40 kişi bakmış ama hiç öneri gelmemiş :) Evet güzel bir durum tavsiye ederim

önerim kamu tafileri var turkcelde onları kullanabilirsinhttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihat/Kamu-TURBO-Paket.aspx tüm ihtiyaçlarını karşılar istedigin fiyatada gayet uygun yıllık abonelikte 69
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsrimE

quote:

Orijinalden alıntı: riprap

40 kişi bakmış ama hiç öneri gelmemiş :) Evet güzel bir durum tavsiye ederim

önerim kamu tafileri var turkcelde onları kullanabilirsinhttp://www.turkcell.com.tr/bireysel/Sayfalar/konusmavemesajlasma/faturalihat/Kamu-TURBO-Paket.aspx tüm ihtiyaçlarını karşılar istedigin fiyatada gayet uygun yıllık abonelikte 69

Ben özel sektördeyim kamu'lu olmadığım için yararlanamam sanırım ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fiber Tarife Önerisi
    geçen ay açıldı
    Tarife değişikliği hakkında
    6 yıl önce açıldı
    TurkNet zam ve alternatif öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aveada var ama avea çekim kalitesi şüpheli
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.