Şimdi Ara

Tarife değiştiremiyorum ! [Acil Yardım]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Aktif Paket'im : SON SURAT YAZ FIRSATI %12 INDIRIM + Hızını 2'ye katla (2 mbit 4 gb kotalı = 32 Tl )

Ben bu kampanyalardan çıkıp 1 mbit sınırsıza geçmek istiyorum . TTnet online işlem merkezinden yapmak istediğimde "Kampanya kapsaminda indirimli aylarda tarife degisiklik islemi yapilamamaktadir" hatasını alıyorum

Şimdi sorularıma gelicek olursam ;

1) Bu indirim olayından nasıl çıkabilirim ?
    2) Çıkarsam ne kadar ücret ödemem gerekir ?
    3) Bu işlemi Call Center'ı mı aramalıyım yoksa Telekom'a giderek mi yapmalıyım ?

Teşekkürler

Ekleme ;

* Kampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler geri alınacaktır.

Yapılan indirim 30 Tl'den 27 Tl'ye düşürüyordu . Bu da demektir ki her ay 3 tl indirim . 8 ay geçmiş ==> 8 * 3 = 24 Tl ödesem bu kampanyadan çıkabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaNgOsEr -- 11 Ekim 2009; 20:25:17 >

• Kampanya kaç aysa o süre içersinde tarifeni değiştiremezsin.Benim başımada geldi ilk 3 ay tarife değiştiremedim

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Kampanya kaç aysa o süre içersinde tarifeni değiştiremezsin.Benim başımada geldi ilk 3 ay tarife değiştiremedim

Annem gidip 24 aylık yapmış Yalnız iptal etmek isteyenler için :

* Kampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler geri alınacaktır. yazıyor ?

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

quote:

Orijinalden alıntı: t3ntativ3

Kampanya kaç aysa o süre içersinde tarifeni değiştiremezsin.Benim başımada geldi ilk 3 ay tarife değiştiremedim

Annem gidip 24 aylık yapmış Yalnız iptal etmek isteyenler için :

* Kampanyadan yararlanan müşterilerin ADSL hattını 24 aylık taahhüt süresi dolmadan iptal etmeyi istemesi durumunda, abonelik iptaline kadar geçen süre boyunca yapılan indirimler geri alınacaktır. yazıyor ?

Aynen bizim valide de 24 yaptirmiş allahtan 1mb sınırsız iptal ettirmicem 2010 da bittio o zaman a kadar fiber gelcek 3g mi olcak altyapı oturur ondan sonra yolumuza bakarız.
    İşlemci: Intel i7 4770K@[4.5GHZ] | Anakart: ASUS Maximus VI Extreme Z87 | İşlemci Soğutucu : Corsair Hydro H110 | Ekran Kartı : EVGA GeForce GTX 980 Superclocked ACX 2.0 | Ram : GSKILL 32GB (4x8GB) RipjawsX DDR3 2133MHz Dual Kit Ram | SSD : Corsair 120GB Force 3 GT | Kasa Güç Kaynağı : Corsair C70 | SILENT PRO GOLD 80PLUS 1000W | Klavye Mouse : Logitech S510 | İşletim Sistemi : Windows 10 Pro (Orjinal)

• taahhüt işi sakat yaaww

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.