Şimdi Ara

Targus AWE55EU Soğutucu Destek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dartyden notebook soğutucu aldım Targus AWE55EU marka oradaki yetkililerin tavsiyesi ile hem görünüşü hemde standlı olması ve çift fanlı olması ilgimi çekti ve aldım.notebookum yeni olduğundan fazla bi ısınma sorunum yok onun içinde anlayamıyorum ne kadar yararlı olduğunu bu ürünü kullanan yada özelliklerini detaylıca bilen arkadaşlar konuma yorum yazarlarsa sevinirim internetten araştırmama rağmen detaylı bir bilgi bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diablo_king -- 11 Aralık 2011; 0:48:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo_king

Arkadaşlar dartyden notebook soğutucu aldım Targus AWE55EU marka oradaki yetkililerin tavsiyesi ile hem görünüşü hemde standlı olması ve çift fanlı olması ilgimi çekti ve aldım.notebookum yeni olduğundan fazla bi ısınma sorunum yok onun içinde anlayamıyorum ne kadar yararlı olduğunu bu ürünü kullanan yada özelliklerini detaylıca bilen arkadaşlar konuma yorum yazarlarsa sevinirim internetten araştırmama rağmen detaylı bir bilgi bulamadım.

Notebook'u sogutucusuz olarak kendi hava üfledigi yer'i kapatarak biraz kullan aynı şekil sogutucu ile birlikte kullan aradaki fark belli olur azda olsa.
    Denerken 3 5 tane program çalıştır yada oyun aç

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.