Şimdi Ara

Tarayıcı üzerinden telefon numarasına erişme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bugün internette gezerken bir Google reklamına tıkladım. Reklam sağlık hakkında Jet Counsel adlı bir siteydi. Siteye girdim, bir forma yazı yazıp gönderdim ve anında o siteden bana SMS geldi. Onay numarası göndermiş 56 TL abonelik için. Benim anlamadığım numarama nasıl ulaştı?
    sikayetvar.com'da ise bazıların sormadan 56 TL para çekmişler.

    Site bu arkadaşlar dikkatli olun sizde:https://tr.jetcounsel.com/

    https://www.sikayetvar.com/jet-counsel



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MemberOfDH -- 28 Mayıs 2017; 18:37:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Şikayet var adlı sitesinden anladığım kadarıyla bu konuda mağdur olan oldukça fazla insan var..Bu arkadaş Mayısta bu durumu yaşamış ve bugüne kadar hala varlığını gözlemlediğim bu site yasal bir site olmalı ki; şimdiye dek kapatılmamış halen devam ediyorlar..
    Yapacağınız tek şey var arkadaşlar bu durumu yaşamamak için..Bugün bende aynı şeyi yaşadım ama bir tarihte gerçekleştirdiğim bir durumla para çekme işlemini gerçekleştiremediler.. ( Bir soru sormak için ulaşmıştım aynı siteye,, saf saf yazdım.. Neyse sonuç olarak paramı çekemediler allahtan..Önerim şu arkadaşlar bu yazımı okuyacak olan kişiler hiç vakit kaybetmeden bu işlemi yapın..Bir bilgisayar teknisyeni olarak bende yuttum bu durumu ama allahtan bir tarihlerde "ne olur ne olmaz" düşüncemle gerçekleştirdiğim durumda onlara "YEM" olmaktan kurtuldum...Hemen MOBİL ŞİRKETİNİZİ arayın ve MOBİL ÖDEMELERİNİZİ kapattırın yada operatörünüzün web sayfasına üyeliğinizle giriş gerçekleştirebiliyorsanız oradan MOBİL ÖDEMELER kısmını KAPATIN..




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.