Şimdi Ara

Tarattığım yazıyı düzenlemem mümkün mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • scannerde bir yazıyı taratıp masaüstüne attım.bunun üzerinde düzenleme yapmam gerek.uğraştım olmadı.picasa diye resim düzenleme programı var o devreye giriyor.çok uzun bir evrak tekrar yapmak istemiyorum.mümkün mü?nasıl
    teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Ortaşekerli

scannerde bir yazıyı taratıp masaüstüne attım.bunun üzerinde düzenleme yapmam gerek.uğraştım olmadı.picasa diye resim düzenleme programı var o devreye giriyor.çok uzun bir evrak tekrar yapmak istemiyorum.mümkün mü?nasıl
    teşekkürler...

Veridğim linkteki programlara bir göz atın, yardımı dokunur inşallah

Ücretsiz OCR Programları

• eyvallah.ama indirme linkini göremedim.orc adlı programın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

scannerde bir yazıyı taratıp masaüstüne attım.bunun üzerinde düzenleme yapmam gerek.uğraştım olmadı.picasa diye resim düzenleme programı var o devreye giriyor.çok uzun bir evrak tekrar yapmak istemiyorum.mümkün mü?nasıl
    teşekkürler...

Ücretsiz OCR Programları

Hocam bu önerdiğiniz programla resim üzerindeki yazıları düzenlemek için mi biraz anlatırsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yunus MF

quote:

Orijinalden alıntı: Zebza

quote:

teşekkürler...

Ücretsiz OCR Programları

Hocam bu önerdiğiniz programla resim üzerindeki yazıları düzenlemek için mi biraz anlatırsanız sevinirim.

OCR programları resim üzerindeki yazıları metin dosyasına aktarmaya yarıyor, düzenlemeye değil.

Alttaki linkte daha geniş açıkalama var:
    OCR yazılımı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zebza -- 18 Eylül 2012; 10:12:40 >

• Bilgilendirdiğiniz için çok teşekkür ederim..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.