Şimdi Ara

Tarattığım Resimleri Nasıl .jpg Yaparım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
10.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benq cm 3000s modelli yazıcı fotokopi tarayıcı özelliki cihazım var.

Tarattığım resimlerin formatlarını .jpg yapamıyorum.

kendi driver cd si içinde mira scan diye bir program var resimleri taratıyorum pc de görüyor fakat kaydetme şekli olarak. .jp olarak kaydettirmiyor farklı bir biçimi var ve hiç resim görüntüleyici program ile açamadım Acdsee gibi programlar lada açamadım.

farklı bi program önerebilirmisiniz yada nasıl .jpg olarak kayıt edebilirim. beliritoyurm o programla olmuyor farklı bir yöntemle nasıl yapabilirim.

• Buraya yazana kadar google a yazsanız sorununuz çözülmüş olacaktı..nyse başkalarının da işine yarayabilir..
    http://www.reasoft.com/rea-tiff-convert-jpeg.shtml
  • tarattığın resimleri paint ile aç sonra hiç bir işlem yapmadan farklı kaydeti tıkla aşağıda doya uzantılarını göreceksin oradan jpeg,jpg formatını seçersen problem çözülür
  • eyvallah arkadaşım googleye değil bir çok yere yazdım merak etme ;)

denicem inşallah olur :)

paintle olmuyor arkadaşım çok program denedim ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcdostu

tarattığın resimleri paint ile aç sonra hiç bir işlem yapmadan farklı kaydeti tıkla aşağıda doya uzantılarını göreceksin oradan jpeg,jpg formatını seçersen problem çözülür

+1
  • Taratılan resimler genelde bir .tiff uzantılı dosya içerisinde birden çok oluyor o yuzden paintte yapmak biraz sabır işi
  • google a xnwiew die aratr buradan boyut format vs şeyleri ayarlayabilirsin bende tarattığım resimler jpg oli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.