Şimdi Ara

Tarantiada güneş batarken Zeus :D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Güneşe dikkatlice bakarsanız sani Mitolojide Zeus olarak bilinen o tipin silüetini gökyüzünde görebilrsinz? ben mi hayal perestim yoksa var mı? sanki elleriyle uzanıyor bir yerlere? grafik ayarlarım kaliteli olsa belki daha net gözükebilirdi..Genede paylaşıym dedim..Yakında lvl 40 atların tipleri ve resimleri ni paylaşıcam...herkese kolay gelsin
     Tarantiada güneş batarken Zeus :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mccknightt -- 29 Haziran 2008; 1:12:15 >

• bu tarz detaylar oyunları daha güzel yapıyor..
  • Bunun mitra'nın eli olması lazım. Ayrıca bildiğim kadarıyla oyunda Zeus diye bir tanrı yok. Tamamen Conan dünyasının tanrıları var.
  • Acheron'un eli o. Adamımızın üzerinde de var aynı el izinden. Destiniy quest bu işaretin arkasındaki gizemi çözme üzerine zaten. Questleri okumuyormusunuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ULYSES

Acheron'un eli o. Adamımızın üzerinde de var aynı el izinden. Destiniy quest bu işaretin arkasındaki gizemi çözme üzerine zaten. Questleri okumuyormusunuz?

Acheron mu Hani Mitra'nın eliydi bir karar ver sende
  • Oyunda biri sormuştu galiba ve Mitra demiştim. Dikkat etmemişim ne olduğuna, o yüzden yanlış cevap vermişim.
  • evet benim elim o itirazı olan var mı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: acheron

evet benim elim o itirazı olan var mı

Abi iyi el atmışın oyuna Screen güzelmiş Ama arkadaşlar Quest leri okuyun, hard-levelling yapacağım diye hikayeden mahrum kalmayın. Sonuçta oyun oynuyorsunuz
  • khemi baskent'ini hiç sevmiyorum gittigin her an 60 level stigyalı bir buyucu grubu spawn point'te ben öldürüyor
  • 1.khemi başkentinin konuyla ne alakası var:D
    2.Ana kentlerde combat yok nası ölmeyi başarıyosun?
  • bence tarantia sokaklarındaki at pislikleri ve üzerinde uçuşan sinekler dha güzel bir detay
  • quote:

Orjinalden alıntı: razz_raziel

bence tarantia sokaklarındaki at pislikleri ve üzerinde uçuşan sinekler dha güzel bir detay

hehe oyuna girebildin mi :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: jungle35

quote:

Orjinalden alıntı: razz_raziel

bence tarantia sokaklarındaki at pislikleri ve üzerinde uçuşan sinekler dha güzel bir detay

hehe oyuna girebildin mi :D

yok ya giremedim, adamların sitesi bile bugli ya pfff.. kredi kartında da sorun var sanırım para yatırcam sonra tekrar denicem.. madem para çekemiosun niye Success - Reactivate Subscription dersin be fc.. 2-3gün giremicem heralde parada yok o diil de guildin raid calendarinda butun raidlere eklenmiştim, şimdi giremiyince dkp penalty falan yemesem bari.. gitti bi dünya black ring citadel raidi

• quote:

Acheron'un eli o. Adamımızın üzerinde de var aynı el izinden. Destiniy quest bu işaretin arkasındaki gizemi çözme üzerine zaten. Questleri okumuyormusunuz?

bana link verde okiyim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mishentorphe

quote:

bana link verde okiyim :)

Link mi? Oyunda quest dialoglarını okuyacaksınız, ne linki?
  • hayır ben wow daki gibi hikayeyi anlatan gorevleri anlatan bi site var sandım o yuzden link istedim oyun hakkında bilgi verebilen ve ingilizcem zayıf benim iyi degil....eger tukceye cevrilmiş bir site varsa bildigin yada ne bilim hikayeyi bastan sona anlatan beni havaya sokabilicek bi site varsa die demiştim :D link işini
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mishentorphe

hayır ben wow daki gibi hikayeyi anlatan gorevleri anlatan bi site var sandım o yuzden link istedim oyun hakkında bilgi verebilen ve ingilizcem zayıf benim iyi degil....eger tukceye cevrilmiş bir site varsa bildigin yada ne bilim hikayeyi bastan sona anlatan beni havaya sokabilicek bi site varsa die demiştim :D link işini

Şimdilik yok malesef. Ben okuyarak gidiyorum. 80 olunca yazarım buraya özetini olmazsa.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.