Şimdi Ara

Taraftarlarımızdaki Vizyonsuzluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genel Tartışma bölümündeki yazılanlar olsun , sosyal medyada yazılanlar olsun , hepsi taraftarımızdaki vizyonsuzluğu gözler önüne seriyor.

    Öncelikle Ali Koç'un anlatmak istediği şey geleceğin takımını kurmak. 30+ oyuncuları kadroya katmak değil. Veya emeklilik için teknik direktörlük yapacak bunak değil. Ama biz hala yok efendim Webo gelsin ikinci yarı oyuna girer gol atar yok efendim Emre B. gelsin kaptanlık yapar vs. Beyler Aziz Yıldırım ve Aykut Kocaman yüzünden vizyon nedir vs. Bilmiyoruz ama bu kadar da olmasın.

    Teknik direktörlük içinse Blanc , Enrique vs. Gelsin diyenler var. Sadece gülüyorum cevap vermeye gerek yok. Aykut Kocaman kalsın diyenlere ise bir güzel sopa çekmek lazım da neyse.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • 20 senedir başımızdaki yüzünden normal değil mi ? Her sene aynı şeyi yaşadık. Ne isimler geçti, sonra işi bitmiş yatmaya gelen çöpleri takıma topladı. Bu nesil bu adamla büyüdü, o yüzden böyle olmaları normal. Zamanla açılırlar :)
  • Aykut Kocaman mevzusunu isimden ziyade gidiyorum, Ali KOÇ istikrarlı bir klüp olmak diyor, her sene hoca kovmak yok diyor, sen insanlar Ali KOÇ'un vizyonunu anlayamıyor diyorsun ama bir hocanın kalmasına da yanlış bakıyorsun ee bu da çelişki değil mi? (İsim olarak takıldıysan, yani taraftarları ayrıştırıcı yönü yüzünden yabancı bir isimde herkesi birleştirip istikrar o kişiyle yakalanmalı diyorsan bu paragrafa cevap vermene gerek yok)

    Onun haricinde bu dediklerini çok dedip, alayınız Aziz kafasından çıkamamışsınız, sırf ismi yüzünden Ali KOÇ'çuyum diye geçiniyorsunuz dedim, efsane küfürler yedim, o topa girme derim, ama dediğin doğru. 20 yıllık aziz iktidarı bizim taraftarın çoğunu vizyonsuz yaptı, Ali KOÇ istiyorlar ama 30 yaşında adamlar dolduralım, 10 tane oyuncu yollayalım 15 tane alalım, her sene şampiyon olmak zorundayız vs Aziz kafası yorumlar dolu, Ali KOÇ bunu demiyor derken daha lafın bitmeden saldırıya geçiyorlar.

    Bu konuya biraz daha uzun bir şekilde değindim ancak gerek 5 satırı geçmesi, gerek taraftarın hoşlanmayacağı şeyler olduğu için takılmadı tabii.https://forum.donanimhaber.com/turk-ligi-arap-ligi--132971460#132971460



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sKjaer -- 5 Haziran 2018; 10:6:29 >




  • sKjaer kullanıcısına yanıt
    İstikrar için devam edilecek isim var edilmeyecek isim var. Manchester'a bak Ferguson'la kaç sene devam etti, demek ışık gördü. Sonra David Moyes'u 1 sezon bile tutmadan şutladılar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jack Rabbit Slims

    İstikrar için devam edilecek isim var edilmeyecek isim var. Manchester'a bak Ferguson'la kaç sene devam etti, demek ışık gördü. Sonra David Moyes'u 1 sezon bile tutmadan şutladılar.
    Yok dediğim gibi Aykut devam edilecek "isim" değil, gerek Ali KOÇ'un vizyonundaki Fenerbahçe'nin, Azizbahçe'den büyük olması(Yani şimdi belki bu oyuncuları Aykut yönetebilir, ancak kaliteli bir 11'i Aykut hocadan ziyade ben daha kariyerli bir yabancı, avrupa tecrübesi olan hocaya veririm) gerek de taraftarların bazılarından kalıcı kin bırakmış olmasıyla zarar bile verecektir. İsimden ziyade diye başladım paragrafa kastettiğim buydu. Orada demek istediğim şey var olan hocayı kovmaya sıcak bakılmamalı, hata da yapsa, kötü sezon da geçirsek sabredilmeli demek istedim.




  • Taraftar gerçeklerin farkında ve kazanması gereken bir seçimi yok taraftarın neyse onu söylüyor
  • Oha webo mu ahahhah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takımın yeni teknik direktörü Alextir açıklaması yapılsa taraftarın %40 sevinçten ağlar

    işte siz tahmin edin taraftarın vizyonunu
  • august landmesser kullanıcısına yanıt
    Bu alex sevgisini bende anlamiyorum. Baskan konusma yapiyor oradakiler alex diye bagiriyor.



    Ya alexin lisansi yok daha. Ne tdsi. Tuncayla alex sportif direktor olsunmus. Tuncay kim? Kurumsallasacagiz diyoruz torpil olmayacak diyoruz taraftara bak.



    Ali koc taraftari ne kadsr az dinlerse o kadsr cok basarili olur. Ayni sey aziz icinde gecerliydi. Ama taraftari dinledi o. Ya da inatlasti.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şaka gibi bir taraftarımız var. Vizyon altında vizyonsuzluğun dibine vuruyorlar.

    Bize genç, başarıya aç, büyük değil bizimle büyüyecek, arsenalde çalışmış değil bizden sonraki hedefi arsenal olan td lazım. Ben başkanında bu tarz bir adam getireceğini düşünüyorum. 10 kişilik bir listemiz var bu isimleri 1 yıldır takip ediyoruzdan da bunu anlıyorum. Contenin, Wengerin neyini takip edeceksin.

    Bu tarz td bizde başarılı olamaz, geçmişte Türkiye'de hiç biri başarılı olamadı şimdi de olamaz. 200 milyon transfer bütçelerini yönetmiş adamların burada başarılı olabileceğini düşünmek aptallıktır. Ne zamanki Katar, Çin, Türkiye üçlüsünden çıkar Portekiz, Ukrayna, Türkiye üçlüsüne girersek biz o zaman başarılı oluruz.

    Ali Koç sürekli vizyon diyor, scouting diyor, oyuncu parlatıp satmak diyor, altyapıdan oyuncu yetiştirmek diyor. Adam bizi Porto, Benfica, Shaktar, Ajax, yapmanın derdinde bizim taraftar real madrid olmanın derdinde. Vizyon kelimesi altında vizyonsuzluklarını ortaya koyuyorlar, wengeri parayı basıp getirmekle arap şeyhinin altın klozet yaptırması aynı şey küçük kafalar hep etiket ister, büyüklüğüde bu sanırlar.

    Başkanın bizi yapmak istediği takımlara bakın. Tamamı genç, yeni nesil td ile çalışıyorlar. Oturun bir düşünün bu Porto bu işin zirvesi geri zekalı mı sürekli genç hocalarla çalışıyor wenger yerine Sérgio Conceição geliyor , Shaktar geri zekalısı Blanc yerine Braganın gelecek vaadeden hocası Paulo Fonseca'yı getiriyor, Benfica Rui Vitória ile çalışıyor.

    Dünya değişiyor genç vizyoner milyarderler gibi genç vizyoner td çıkıyor avrupa bunların beşinden koşuyor. Bugün 30 yaşındaki nagelsman real madridi reddediyor, Braga'ya tarihinin en yüksek puanı olan 75 puanı toplatmış 39 yaşında Abel Ferreira paylaşılamıyor.

    Maalesef büyük düşündüğünü sanan küçük kafalı Türk taraftarı bunu çözemiyor. İsim isim isim o isimlerde gelip burda parasını alıp, Türk topçusu taç atmayı bilmiyor, istediğim oyuncular alınmadı deyip ilk senenin sonunda kovulup iki yıllıkta tazminatını alıp gidiyor.

    Ali Koç ile bunlar değişecek ve bence Ali Koç gerçek vizyonuda bu taraftarın kafasına vura vura öğretecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi edgar1899 -- 7 Haziran 2018; 10:4:50 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.