Şimdi Ara

Taraftarda Fener farkı... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
4.908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EN BÜYÜK FENER siz kendi halinizde takılın kusura bakmayın beyler. Valla bu tartışmanın sonu kötü bitecek. Ben bişeyleri anlatmaya çalışsamda siz kendi bildiğinizi okuyacaksınız, çünkü anlamak istemiyosunuz. Saygı duyuyorum şampiyon klübün taraftarına. Siz zenginliklerinizle övünüyorsunuz yanlış anlamayın bu şekilde oganize olmak da marifet. Sizde bize saygı gösterin hiçbir iddamız yokken nasıl destek veriyoruz sadece bunu bilin. Eşkiya demek çok yanlış. Kusura bakmayın hadi bye.
  • ne diyorsunuz siz anlamadım
    önce aranızda karar kılın sonra tartışalım .
    biriniz diyor biz paralı asker değiliz
    biri diyor bi koltukta 3 kişi.
    40 bin bilet satılıp nasıl 70-80 bin kişi izlersin
    biletlerde neden 0 ytl yazıyor.
    paralı askerler fenerli değil mi ?
    ben mi beleş girdim o maçlara
  • Ya onu bunu geçin de Fb yönetiminin acısı mı var ki böyle bi duyuru yapıyor.Ne gerek var durup dururken böyle bi sataşmaya!! Yani her yerde her ortamda kendinizi ve yapınızı belli etmeseniz olmayacak sanki. Yazık ya valla, sportif ezilmişliği lafla örtmeye çalışmaya çok yazık...

Aslında bu terbiyesizliği Fb Gs maçından önce de yapmıştı Fb site yöneticileri. Fb nin resmi sitesinde 11 Mayıs 2005 Çarşamba günü saat 17:10 da Cimboma Koymaya Az Kaldı diye haber yapan bir zihniyetten daha fazlası da beklenemezdi zaten!!! İnanmayanlar Galatasaray Dergisi Haziran-Temmuz 2005 sayısı sayfa 28'e bakabilirler. Resimleriyle görebilirsiniz gerçekleri ve rezilliği.

Yani özetle bi Galatasaray, Bjk ve Ts de rekabet içinde.Ama bu klüpler rekabet sınırı nedir bilirler. Kimse resmi sitesinden bir diğerine terbiyesizlik yapmaz. Kendi kombine satış başarısında bile başka camialara laf atma psikolojisine girmez.Güzel olan taraf bu belki de!! Bizi tararftar kulübü kulüp yapan şeyler de saygı içinde yapılan rekabetlerdir. Saygısızlık ve çekememezliğin yarattığı ezilmişlik duygusu var olduğu sürece Türk futbolu da bir arpa boyu yol alamaz... Ve sonra bunun adı Fbye karşı kutsal ittifak olurr.Yazık çok yazık....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GS_1905 -- 11 Temmuz 2005, 12:46:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: grammesin

Fenerde öglen 2 de kuyruk mu olur? eskilerden bahsediyorsan fener taraftarı 11 de içerde olur. neden dışarda gezemez ise.
    sabahlamak dersen . maçka parkında sabahlamayan mı vardı o zamanlarda. gelseydin görürdün. yaşın kaç bilemem tabi.
    kadıköyde fenerli arkadaşların sabah sabah polislerce durdurulup. Beşiktaşlılar orda nereye gidiyorsunuz sözleri :)

benim yaşım o dönemleri hızlı yaşayacağım bir yaş anllatığım mevzu inönünde sabaha kadar bir tane bjk li piyasaya çıktıysa namerdim ne maçkası ne taksim öğlen 2 de kuyruğa daldılar optik bilmiyorum ne kadar ilgin varda tanırsın heralde yere yatıp secde yaptı ilk defa fenere icrrat yaptıkları için alemde adınız neyse burda ayıp olur çıkmıştı.

maçka ,kalamış işte beşiktaş fenerbahçe geliyor karakola kaç
    bu tezahurat boşa çıkmadı bilader karakol taşmıştı bjk lilerden hepsi ben johnson gibi rekor kırmıştı nasıl kaçıyorlardı vay be ihtiyarlamışız kaç sene oldu..

• 10 kişiyi kovalamışsınızdır anlatırsın
    ben 150 kişi ile kadıköyde fener tribunune girdim.
    bayrakları çıkardığımızda en yakınımdaki fenerli ile aramızda 3 metre vardı nasıl oldu o sıkışıklıkta o kadar uzağa gittiler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Hala cevap yok...
    Çıt yok dediğin maç sonunda üçlü çekti sizde alkışladınız. 100.yılımızda rekor bizdeydi yavrum 34 puan fark yediğiniz zaman stadınız bomboştu. Kadıköyde şampiyonluk turu atanda biziz. emrefb delikanlımısn sen boş buldun konuşuyosun.

vala bilemem artık ne kadar delikanlıyım şöyle antalayım....senin de umarımki kız kardeşin anan halan teyzen yaşlı bir deden ,baban yakın bir dostun vardır yani yalnız yaşamıyorsundur...bi gün onlarda perişan bir şekilde eve gelirse sende benim gibi düşünür gözün bir şey görmez benim kadar delikanlı olursun...ben etrafımda o gün gs lide gördüm bjk li de gördüm fb lide gördüm buna taraftarlıkmı diyorsunuz siz?yada artık acımasızmı diyim yada çarşı ya genç fb lilere ultraslana karşı mı olursun onu bilememm...karakter meselesi sonuçta EŞKİYA EŞKİYADIR....yada bazıları istiklal marşını söylerken tüyleri diken diken olur bilirmisin bu hissi bazılarıda o marşta küfür yağdırır saygısız seviyesiz ahlaksız bir topluluk çarşı gibi...okulda öğretilirdi benim bildiğim bu sesi duyunca hazırola geçicen trafik durcak hayat durcakkk....ne demek istedğimi anlıyorsundur....

• Son yazımı oku.
    Evet Bjkli ve gsli arkadaşlar lütfen cevap yazmayalım ben bu yuzden çok kez ceza aldım. Sonu kötü olucak küfürleşme ve hakaretleşmeye gidebilir. Ben yine saygı duyarak çekiliyorum ve şamp.liginde başarılar diliyorum fbye. emrefb sendebirkaç kişinin yaptığı terbiyesizliği herkeze mal etme şimdi bendemi eşkiyayım, çerkezdemi, ilkerinanç, grammesin demi forumdan tanıdığın kadarıyla.
  • quote:

10 kişiyi kovalamışsınızdır anlatırsın
    ben 150 kişi ile kadıköyde fener tribunune girdim.
    bayrakları çıkardığımızda en yakınımdaki fenerli ile aramızda 3 metre vardı nasıl oldu o sıkışıklıkta o kadar uzağa gittiler.

benim kadıköyde gitmediğim bjk maçı yok askerlik hariç öyle bir şey hatırlamıyorum bambamları kollarsınız yaparsınız benim 3 veya 33 metre civarımda öyle bir şey olmadı yapacak adamda.
    Güç
    Özgüven
    Tecrübe lazım

dediğim gibi çarşının en büyük icraatı kuyruktaki bam bam lara

o günler bardak oldu bilader ne anlatsak boş böylesi daha iyi kavga iyi şey değil ama anılar geldi aklıma hoş olmasada hareketli günlerdi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfysayk -- 11 Temmuz 2005, 15:57:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Serdarer

Son yazımı oku.
    Evet Bjkli ve gsli arkadaşlar lütfen cevap yazmayalım ben bu yuzden çok kez ceza aldım. Sonu kötü olucak küfürleşme ve hakaretleşmeye gidebilir. Ben yine saygı duyarak çekiliyorum ve şamp.liginde başarılar diliyorum fbye. emrefb sendebirkaç kişinin yaptığı terbiyesizliği herkeze mal etme şimdi bendemi eşkiyayım, çerkezdemi, ilkerinanç, grammesin demi forumdan tanıdığın kadarıyla.

+1

SON EK . UCHE'NİN AYAĞININ KIRILDIĞI MAÇ 0-1
    Bundan sonra yazılı cevabım olmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHBeşiktaş -- 11 Temmuz 2005, 16:08:07 >
  • yok bilader benim çevremde olmadı maratondaydım o maçta 1/2 bitmişti ..

inönüde pepenin yarı yarıyaydı o zaman üst kattan üzerinize uçtuğunu biliyorum çil yavrusu gibi dağılmıştınız..
  • Ne tartışılıyor anlayabilmiş değilim Türkiye liglerinde en fazla seyirciye oynayan takım Fenerbahçe trübün gelirlerinden en çok kazanan takım Fenerbahçe.neyin vıdı vıdısını yapıyorsunuz.
  • quote:

yenilince futbolcularını döven.
    gecen sene kupa maçına gitmeyen taraftar kim ?

Taraftarda Fener farkı...

ne güzeL , en azından bazıLarı gibi İstiklal Marşı'mızda küfür etmedik!
  • ben bu beşiktaşlıların ve galatasaraylıların fener komplekslerini anlamadım gitti.kabul edin devir fener devri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tüberkül -- 12 Temmuz 2005, 3:09:42 >
  • nie anlamıyosun ikisini toplasan hatta 2yle çarpsan yine bizim taraftara eşit olmuyo anlamıcak bişey yok
  •  Taraftarda Fener farkı...

• quote:

Orjinalden alıntı: kfysayk

Her Zaman Her Yerde En Büyük...
    Taraftarımızın yoğun isteği üzerine bu sezon Kombine olarak satışa sunulan Telsim Kale Arkası Tribün biletleri tükenmek üzere. Dün sabah saatlerinde satışa sunulan Kombine kartlara yoğun ilgi gösteren Taraftarlarımız, oluşan yüzlerce metre kuyruğa aldırış etmeden sırasını bekleyerek Kombine Kartına kavuştu. Taraftarlarımızın yoğun ilgisi ile Fenerium önünde çift sıra araç park�ı yapıldı. Trafik E-5 karayolunun Hasanpaşa çıkışından itibaren tıkanmaya başladı. Kuyrukta bekleyen taraftarlarımızın bir an önce kartlarını satın alabilmeleri için Kombine Kart Merkezimiz ek çalışanlar ile çok hızlı hizmet veriyor.

Büyüklüğünü her fırsatta gösteren Taraftarlarımızın Takımımıza olan sevdası ezeli rakiplerimiz tarafından kimi zaman gıpta ile izlenirken kimi zamanda kıskançlık krizleri yaratıyor. Kimisi 190 milyon liraya kombine biletlerini satmakta zorlanırken kimisinin kombine biletini satacağı bir stadyumu bile yok...Her alanda rakiplerine fark atmaya devam eden Fenerbahçemiz adeta gözleri kamaştırıyor. Hayali gündemlerle vakit geçirmeyerek ciddi çalışmaları ile camiamızın Kurumsallaşmasında büyük özveride bulunan Yönetim Kurulumuz ve onların bu özverisine maddi manevi her türlü desteği veren Taraftarlarımız "Büyük Yürüyüş"te adeta koşar adımlarla hedeflerine ilerliyor.

Bu yürüyüşü seyreden ezeli rakiplerimize söyleyeceğimiz tek cümle var. "Nazar etmeyin ne olur, çalışın Sizinde olur !!!"

10.07.2005 14:43

İyi aferin sana...Eee ne oldu bunu buraya yazınca?Birileri takım mı değiştirdi?Hayır ben ne olduğunu söyleyeyim:Egonu tatmin ettin,milleti birbirine düşürdün.

• buarada bi arkadaş nedense!!! artarda resimler koymuş, içlerinde SİVASSPOR'un TEKNİK DİREKTORUNUN resmide var
  • Gerçek taraftarın hangisi olduğunu siz de biliyorsunuz? Hani sürekli benzemeye çalıştığınız ama bir türlü yapamadığınız, tezahüratlarını çaldığınız ama asla onlar gibi söyleyemediğiniz. Hani İtalyan medyasının bir Avr. maçından sonra takımı yenilmesine rağmen 90 dk. yeri göğü inleten taraftar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyip manşetlerden verdiği "Dünyanın hiçbir yerinde böyle coşkulu ve takımına bağlı taraftar topluluğu olamaz" dediği taraftar.

Siz biliyorsunuz canım, hadi hadi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çerkez -- 12 Temmuz 2005, 16:04:54 >
  • Yine bi ezik damlamış hihi konuya renk katmış hiç güleceğim yoktu.Tribun şovlarına derseneiz her kulübün taraftarı ayrı güzel yapıyor.Beceremeyenlerde var ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: çerkez

Gerçek taraftarın hangisi olduğunu siz de biliyorsunuz? Hani sürekli benzemeye çalıştığınız ama bir türlü yapamadığınız, tezahüratlarını çaldığınız ama asla onlar gibi söyleyemediğiniz. Hani İtalyan medyasının bir Avr. maçından sonra takımı yenilmesine rağmen 90 dk. yeri göğü inleten taraftar karşısında şaşkınlığını gizleyemeyip manşetlerden verdiği "Dünyanın hiçbir yerinde böyle coşkulu ve takımına bağlı taraftar topluluğu olamaz" dediği taraftar.

Siz biliyorsunuz canım, hadi hadi...

Aynı lafı lippi juventus maçından sonra fener taraftarı için söylemişti neyin mevzuunu yapıyorsun takımını desteklemeyen taraftarmı var .Özellikle avrupa maçlarında kıçını yırtıyor millet avrupaya bir şeyler kanıtlamak için .Yani bir italya lı dedi diye en iyi olamazsın kuzey avrupa ülkelerinde yayınlanan bir dergide dünyanın en iyisi fener taraftarı seçildi o dergi yazdı diye en iyi olamazsın. bu forumdaki taraftardan kasıt takıma sağladığı maçın dışındaki destek biraz algıla ondan sonra yorum yap..
    Sizin taraftar olarak büyük icraatlarınız arasında bayan basketçilerin başına sandalye atmakta var yani utanılacak bir sürü icraatlarınızda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kfysayk -- 13 Temmuz 2005, 10:34:55 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.