Şimdi Ara

Taotronics 79 Pro Kullanıcı Deneyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 7 Günlük Kullanıcı Deneyimim:


    Malesef son kullanıcının dikkat etmeyeceği, gözünden rahatça kaçabileceği ciddi sorunları var bu kulaklığın. Meraklısına söylüyorum. Direk anlamazsınız kullanınca. 


    Kaliteli formatta veya normal farketmez bir süre sonra stereo dengesi bozuluyor. Düzeltmek için bir kere veya bir kaç kere bağlantıyı kesip yeniden eşleştirmek gerekiyor. Nedir bu dengesizlik peki; Mesela sağ sol stereo testlerinde, örneğin sağ sesi kulaklıktan tam vermesi gerekirken, sesi hem sağ hem solda (solda 3 tık daha az) vermesi gibi. 


    Aramalarda tek kulaklık bağlantısı kopabiliyor. Tam arama yapıyorsunuz karşı taraf açıyor kulaklıkların biri hemen disconnected oluyor. Sürekli olmasa da bu, en kritik anda olunca sinir bozuyor. 


    Ayrıca müzik dinlerken kulaklıkların birinde bir süre sonra frekans kaybı oluyor. Müzik kulağınız varsa ayar olursunuz. Yani mesela sağ kulaklıkta birden kalite kaybı oluşuyor gibi. Yine bunu düzeltmek için yeniden eşleştirmek veya sıfırlayıp eşleştirmek gerekebiliyor


    Şarj süreleri kulaklığın ve kabın yazıldığı gibi kesinlikle değil. Kutunun şarjı da kulaklığın şarjı da olması gerektiği gibi değil. 


    Şimdi gelelim diğer özelliklere;

    Diyelim ki yukarıdaki ciddi sorunları ben görmedim ya da görmezdem geldim. 


    Bu sıkıntılar yok diyelim; 


    Kulaklığın müzik ses kalitesi, bass kalitesi ve ses yüksekliği gayet tatmin edici. Gerçekten fiyatına göre (537Tl'ye aldım) başarılı. Müzik, film izlemek için çok iyi. (Birden stereo dengesi bozulmaz veya kulaklıkların birinde frekans kalite kaybı olmazsa tadından yenmez.)


    Mikrofon ile konuşurken gelen ses kalitesi 5 üzerinden 4, Giden ses kalitesi şu an için şikayet almadım normal sessiz ortamlarda konuşuyorum (çok gürültülü ortamlarda henüz test edemedim) 


    Arada YouTube'da stereo testi yapın. sağ veya sol kulaklık dengesiz olabilir. Ses hangi tarafta ise sadece o taraftan gelmeli. Bu sorun kulaklıkları kutusuna koyup bir süre kullanmayıp tekrar kullanınca veya sadece tekini kullanıp sonradan ikisini de kullanınca olabiliyor. Bunu her seferinde kontrol etmek sıkıcı. Bu sorunlar olmasa ses kalitesi ve seviyesi fiyatına göre çok başarılı. 


    Kullanıp denediğim cihazlar; Huawei Mate 10 Pro ve Xiaomi Mi 10t pro da denedim. 


    Son olarak mağazadan (hepsiburada) kıllandım. Umarım kısa süre kullanılmış veya iade ürünleri çakmıyorlardır bize.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhanercan -- 19 Şubat 2022; 22:17:48 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.