Şimdi Ara

Tanklar birden kayboluyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yahu bu neyin nesidir ? tankı görüyorum ateş ediyorum birden kayboluyor?

oyuna yeni başladım biri anlatabilir mi neyin nesidir bu ? çalılıkların içine gömülüyorum adamlar yinede beni görüyor.

bu gizlenme saklanma olayı nasıl işliyor ? bu arada biri bizi gördüğünde bir uyarı felan çıkıyor mu?

bu bir grafiksel hata felan mı acaba ? ayarlar fullde görüş mesafesi en yüksekte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyWorldLife -- 6 Temmuz 2014; 2:12:10 >

• 2 yolu var 1.yi yazayim 2.ye zaman kalirsa yazarim
    -Oncelikle her tankin kendine ozel gorus mesafesi vardir.
    -bu mesafedeki tum tanklari gorebilirsin ama bazen dusman bina arkadsina gecerse kayip olabiliyor birde kamo degeri yuksek ise kayip oluyor
    -gorus mesafeni 500.000 kredi vererek 500m kadar artirabilirsin baska yol olarak bazi taretler 20 30m artiriyorlar gorus mesafesini ama yeni basladim demissin tier 5-6 ya kadar hizlica gelmeye bak
    -bazen sen dusmani goremeden o seni gorebilir dikkatli olmalisin karsindakinin deneyimli biri ise paletine vuracaktir bunu unutma
    -usteki sey senin icinde gecerli bazen o goremiyebiliyor seni
    -hizla bir arac sana geliyorsa onceligin paletlerini vurmak olsun
    -direk on zirha vurma yanlar ve arka en iyi yerdir
    -zirhini delemedigin tankla ugrasma kac oradan
    -oyun stilini belirle scout arty med gibi
    iyi oyunlar
    edit:zamanim yok yoksa iyice anlatirdim
    oyundaki adim TheTankHunterTR Ekle beni detaylica anlatirim ogretirim sana
    "Taret 0 puan On 1 puan Yanlar 2 Puan Arka 3 puan"
    benden birkac ss;

Tanklar birden kayboluyor Tanklar birden kayboluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_Bros2000 -- 6 Temmuz 2014; 3:00:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• PC_Bros2000 P kullanıcısına yanıt
    eyw hocam sağolasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyWorldLife

Yahu bu neyin nesidir ? tankı görüyorum ateş ediyorum birden kayboluyor?

oyuna yeni başladım biri anlatabilir mi neyin nesidir bu ? çalılıkların içine gömülüyorum adamlar yinede beni görüyor.

bu gizlenme saklanma olayı nasıl işliyor ? bu arada biri bizi gördüğünde bir uyarı felan çıkıyor mu?

bu bir grafiksel hata felan mı acaba ? ayarlar fullde görüş mesafesi en yüksekte

Tanklar görüş alanından çıktığı zaman kayboluyordur.Ayrıca bazen senin görüş alanın içinde olmayan bir tankı takım arkadaşının aracılığı ile görebiliyorsun.Arkadaşının gördüğü bir düşman tankı telsiz-radyo sistemi ile belli bir mesafe içerisindeki diğer takım oyuncularına iletiliyor.Tankındaki komutanın eğitim oranı %100 ulaştığı zaman 6.his denilen bir özelliği kullanabileceksin.Bu özellik sayesinde rakip takım tarafından görüldükten 3 saniye sonra ekranında bir işaret çıkıp seni bilgilendiriyor.Son olarak tankının gizlenme özelliğini arttıran beceriler ve ekipmanlar var biraz araştırırsan söylediklerimden çok daha fazlasını bulacaksındır.İyi oyunlar

• Burak81s kullanıcısına yanıt
    hocam birde şunu merak ediyorum.

bazen "E7 Bölgesine dikkat" felan gibi uyarılar geliyor.Ben nasıl yapabilirim bunu ?
  • MyWorldLife kullanıcısına yanıt
    Ctrl tuşuna basılı tutarak mini map daki bir noktaya tıkla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak81s

Ctrl tuşuna basılı tutarak mini map daki bir noktaya tıkla

eyvallah hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.