Şimdi Ara

Tanıştığım kız buluşmuyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
669
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ağabeyimin sevgili tanışmam için bir kız numarası verdi tanıştık bugün buluşacaktık ama dün bana mesajda şöyle söyledi "beni sakın yanlış anlama yarın buluşacaktık ya.Anneme anlattım gidemezsin babana telefon ederim dedi gerçekten özür dilerim ailevi sorunlar çok olduğu için bana bir şey olacak diye korkuyor tekrar özür dilerim" dedi . Dün 10 dakika için gelir misin demiştim tamam demişti.Bugünde 10 dakikalık için gelemem dedi keyfine bak dedi Bende keyfimde kalmadı sağol dedim dahada konuşmadık acaba gerçekten gelmek istemedi yada gelmek istedi ama gelemedi mi aklım karıştı dostlar ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 26 Nisan 2012; 17:25:29 >

• Kızın kafasında sorular vardır? Anlatmak ister misin de gir konuya gir. Çekiniyodur belki
  • kız namuslu demekki
  • Hiçbir kız annesine bir oğlanla buluşacağım demez. Çok gördük biz onları. Yok babam kızıyor, yok derslerime çalışcam..
  • ya istemiyordur yada cidden annesi izin vermemiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Where Is My Mind ?

Hiçbir kız annesine bir oğlanla buluşacağım demez. Çok gördük biz onları. Yok babam kızıyor, yok derslerime çalışcam..

ciddi bir birliktelikse anlatır bu durumdayken anlatmaz tabikidide sunmuş olduğu tam bir bahane
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

Arkadaşlar ağabeyimin sevgili tanışmam için bir kız numarası verdi tanıştık bugün buluşacaktık ama dün bana mesajda şöyle söyledi "beni sakın yanlış anlama yarın buluşacaktık ya.Anneme anlattım gidemezsin babana telefon ederim dedi gerçekten özür dilerim ailevi sorunlar çok olduğu için bana bir şey olacak diye korkuyor tekrar özür dilerim" dedi . Dün 10 dakika için gelir misin demiştim tamam demişti.Bugünde 10 dakikalık için gelemem dedi keyfine bak dedi Bende keyfimde kalmadı sağol dedim dahada konuşmadık acaba gerçekten gelmek istemedi yada gelmek istedi ama gelemedi mi aklım karıştı dostlar ,

Kesin mesajlaşırken falan saçma hareketlerle kendini kıza tanıtmaya, kızın gözünde büyültmeye çalışırken saçmalayıp hava falan atmışsındır o da senden soğumuştur o yüzden gelmek istemiyordur. Ailevi sorunlar çıktı lafı kızların en büyük bahanelerindendir çünkü. Ha eğer kız doğru söylüyorsa daha yazma kendisi dönerse döner. Dönmezse ilk dediğim kanıtlanmış olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulp.Fiction

quote:

Orijinalden alıntı: Profesör Extreme msp06

Arkadaşlar ağabeyimin sevgili tanışmam için bir kız numarası verdi tanıştık bugün buluşacaktık ama dün bana mesajda şöyle söyledi "beni sakın yanlış anlama yarın buluşacaktık ya.Anneme anlattım gidemezsin babana telefon ederim dedi gerçekten özür dilerim ailevi sorunlar çok olduğu için bana bir şey olacak diye korkuyor tekrar özür dilerim" dedi . Dün 10 dakika için gelir misin demiştim tamam demişti.Bugünde 10 dakikalık için gelemem dedi keyfine bak dedi Bende keyfimde kalmadı sağol dedim dahada konuşmadık acaba gerçekten gelmek istemedi yada gelmek istedi ama gelemedi mi aklım karıştı dostlar ,

Kesin mesajlaşırken falan saçma hareketlerle kendini kıza tanıtmaya, kızın gözünde büyültmeye çalışırken saçmalayıp hava falan atmışsındır o da senden soğumuştur o yüzden gelmek istemiyordur. Ailevi sorunlar çıktı lafı kızların en büyük bahanelerindendir çünkü. Ha eğer kız doğru söylüyorsa daha yazma kendisi dönerse döner. Dönmezse ilk dediğim kanıtlanmış olur

Alıntıları Göster
    quote:

Öyle bir mesajım hiç olmadı kendimi büyütmeye hiç çalışmadım konuştuk sadece şöyleyim böyleyim asla demedim saçma bir konuşmamda olmadı kız benimle cnmlı cicimli tatlımlı konuşuyordu buluşmaya bir gün kala böyle dedi heralde bahane etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Profesör Extreme -- 26 Nisan 2012; 18:49:14 >

• yazık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dx.Rai

ya istemiyordur yada cidden annesi izin vermemiştir

Zaten hangisi olduğunu düşünüyor arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abra.Kadavra

quote:

alimmiyim ben 2sinden biridir dedim akşam akşam sinir etmeyin ya.
  • seni beğenmemiştir
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Abra.Kadavra

quote:

alimmiyim ben 2sinden biridir dedim akşam akşam sinir etmeyin ya.

Niye sinir oldun ki, ne dedim ...

• şık 1 beğenmemiştir ayıp olmasın diye bahane uyduruyordur .
    şık 2 kendine güvenmiyordur . faceden falan gördüysen o fotolardan farklıdır şişman asosyelin biridir .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.