Şimdi Ara

Tanımlayamadığım Garip Duygu (ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bazen içimi garip bir duygu kaplıyor. Üzüntü sevinç özlem korku yalnızlık falan değil, ne olduğunu bilmediğim garip bir duygu. Bazı şeyleri gördüğümde hissediyorum ama ne olduğunu bilmiyorum. Gerçekten çok garip bir duygu. 2 yıldır falan var hatırlayabildiğim kadarıyla, az önce yine oldu ve niye konu açmıyorum dedim

Dediğim gibi çok garip bir his, sevinç değil de daha çok özlem duygusu gibi özlem duygusu değil kesinlikle). Korku da değil, hatta korku ile hiç alakası yok, üzüntü de değil ama korku kadar uzak değil üzüntüye. Ama hissettiğim zaman üzülmüyorum. Garip birşey yahu anlatılacak gibi değil.

Kesinlikle dalga geçmiyorum veya eğlence çıksın diye açmadım konuyu.

Bu duyguyu farkettiğim kadarıyla bazı şeyler aklıma gelince, görünce vs. yaşıyorum. Bana bu duyguyu yaşatan şeyleri hatırlayabildiğim kadar aşağıda veriyorum.

1. Requiem for a Dream filminde şu sahne (sırf bunun için filmi açıp o sahneden SS aldım)

Tanımlayamadığım Garip Duygu (ciddi)

2. Battlefield 2'de Project Reality adlı bir mod var. Bu modda Muttrah City diye bir harita vardı. Haritada Amerika ve Orta Doğu Ordusu savaşıyordu. Harita bir liman şehri ve ona gemiden saldıran amerikalılar şeklindeydi. 2-3 katlı binalarla kaplı harita ve bir liman var. Neden bilmiyorum ama bu hatırlatıyor biraz. Ancak 1. madde kadar değil. Bu arada bu haritada hava oldukça güneşli ve 1 tane bile bulut yok.

3. Kendimi gökyüzünde 1 tane bile bulut olmayan güneşli bir havada, gökdelenlerle kaplı bir yerde dolaşırken hayal ettiğimde. Bu hayalde görüş alanımda 1 kişi bile yok. Hava son derece güneşli, gökdelenler oldukça yüksek. Ben ise tek başıma ve yolun ortasında, güneşin altında duruyorum. Bunu hayal ettiğimde nedense bu duyguyu hissediyorum bazen. Garip olansa her zaman hissetmemem.

4. Inception filminde (izlemeyen için spoiler olabilir) hani rüyalarda derine iniyorlar. Kaç kattı hatırlamıyorum ama 3-4 kat sonra sahilde uyanıyorlar ve her taraf gökdelen dolu. Leonardo di Caprio ve yanındaki kız hariç himse yok etrafta. O sahne biraz hissettiriyor ama söylediğim gibi bu duygu ne, bir adı var mı, neden hissediyorum hiçbir fikrim yok.

Aklıma bunlar geldi şimdilik. Ve gariptir bunu yazarken gözlerim doldu hatta gözümden 1-2 damla yaş süzüldü, ama en ufak bir üzüntü duymuyorum şuan, hatta dün olan bazı ufak olaylar yüzünden oldukça mutluyum . Biri beni bu halde görse ağlıyorum sanır, ancak dediğim gibi aslında mutluyum, şuanda neden gözlerim doldu anlamadım

İşte böyle garip bir duygu. Olunca aslında çok hoşuma gidiyor. Ne kadar garip olduğunu kelimelerle anlatamam.

Maddelerdeki ortak noktalar bulutsuz açık bir hava ve gökdelenler sanırım. Ama onları tek başına düşündüğümde bu duyguyu hissetmiyorum.

Neyse fazla uzattım çoğu kişi okumayacak bile belki Bu kadar yeter şimdilik.

• Banada uykusuz falan kalınca kafam iyiymiş gibi geliyor
  • Okudum, bana da oluyor arada, böyle kendimi gece vakti bir sahil kenarında bir bankta yaz aşkımla beraber otururken yüzüme çarpan hafif rüzgarı hissediyorum.

Hiç olmayacak belki ama en çok istediğim şeydir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Seks yapmak nasıl bir duygu?
    2 yıl önce açıldı
    Bir garip Sistem Davranışı
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.