Şimdi Ara

Tanımadığım numaralar arıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar delireceğim. Bilmediğim numaralar arıyor. Biri numaramı bir yerde paylaşmış. Bulamıyorum delireceğim. Savcılığa başvursam başvuru olarak kalır ileriye gitmez bakmazlar. Gay misin bilmem ne bu sorulara maruz kalıyorum. Birinden kurtuluyorum diğeri geliyor. Lütfen yardımcı olun. Konu yanlış yerde açılmış olabilir, çaresiz kaldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tanımadığınız Numaralar Arıyor: Bilmeniz Gerekenler

Bilmediğiniz numaralar tarafından sürekli aranmak can sıkıcı bir deneyim olabilir. Bu aramaların ardındaki nedenleri anlamanın ve bunlarla başa çıkmanın çeşitli yolları vardır.

Neden Tanımadığınız Numaralar Sizi Arıyor Olabilir?

• Tele Pazarlama: İşletmeler, potansiyel müşterilere ulaşmak için sıklıkla soğuk arama yaparlar.
    • Doluluk Aramaları: Dolandırıcılar, kişisel bilgilerinizi çalmak veya para almak için sizi arayabilirler.
    • Otomatik Aramalar: Otomatik mesajlaşma sistemleri, pazarlama veya bilgi amacıyla metin mesajları veya sesli mesajlar gönderebilir.
    • Yanlış Aramalar: Bazen bilinmeyen numaralar, yanlışlıkla sizi arayabilir.
    • Tanıdıklarınızın Farklı Numaraları: Tanıdığınız kişiler bazen farklı numaralardan arayabilirler.

Tanımadığınız Numaralardan Gelen Aramalarla Baş Etme

• Numarayı Engelle: Çoğu akıllı telefon, sizi rahatsız eden numaraları engellemenize olanak tanır.
    • Aramaları Otomatik Olarak Reddet: Bazı telefonlar, bilinmeyen numaralardan gelen aramaları otomatik olarak reddedecek ayarlara sahiptir.
    • Mesaj Göndermeyin: Bilinmeyen numaralara asla kişisel bilgilerinizi içeren mesajlar göndermeyin.
    • Dikkatli Olun: Dolandırıcıların sıklıkla güvenilir kurumlarmış gibi davranarak kişisel bilgilerinizi istediğini unutmayın.
    • Numarayı Rapor Edin: Sürekli taciz veya rahatsız edici aramalar alıyorsanız, numarayı ilgili yetkililere bildirmeyi düşünün.

Bilinmeyen numaralardan gelen aramalarla başa çıkmak kolay görünmeyebilir, ancak yukarıdaki adımları izleyerek rahatsız edici aramaları en aza indirebilir ve korunabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sen savcılığa git bir yere gider o iş merak etme .
  • Ya internetten araştırdım çok uzar diyorlar

• Sürekli aynı numaramı arıyor ? savcılıkla filan uğraşamam diyorsan ,telefonun bir akıllı telefon ise engelliyebilirsiniz
  • farklı numaralar arıyor :(
  • kardeş fb 'de yeni özellik var. Arama kutusuna numaranı yaz sonra daha fazla sonuç de ve en son seçeneğine tıkla kimlerin paylaştığını görürsün
  • Sorunu hallettim biri instagramda bir fotografın altına numaramı yazmış yorum şikayetle silindi başka yerde paylaştığını düşünmüyorum teşekkürler herkese

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arayan numara yok ben arıyor?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • thug.life kullanıcısına yanıt
    Fb ne

• Aaiakos A kullanıcısına yanıt
    4 yıllık konuyu hortlatmışsın. 😭😭

Facebook demek

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.