Şimdi Ara

TANER TOLGA TARLACI İNTİHAR ETMİŞ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
126
Cevap
3
Favori
11.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanınınca g.tü kalktı. Başlarda seviyordum ama bu adamda ortam hippisi oldu.

Edit:Şimdi okudum twitleri harbi çok sinirlenmiş la

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mob Associate -- 25 Haziran 2012; 16:31:02 >
  • Magandalık yapmasaymış.
  • Sazan.avi olabilirz beyler dikkat Eğer gerçekse ne kadar salakmıs, otelden kovulduysan gıt baska otele arkadasım ne kadar malsın İnsanın ınanası gelmıyo, o delı ıntıhar etmez lan
  • PROGRAMI BAŞLAMADAN BİTTİ

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasının ardından sunuculuğunu Taner Tarlacı'nın üstleneceği "Taner Firarda" adlı programın çalışmalarına başladığını açıklamıştı. Ancak program Taner'in disiplinsiz davranışları nedeniyle başlamadan sona ermişti.

üstteki yazı hürriyet kelebekten alıntı, bence adamın attığı tweetler tamamen doğru, acun medya tanerin ciddiyetsizliklerine dayanamayıp birdaha görüşmeme kararı aldı büyük ihtimal, bunun üzerine tanerde sinirlendi, hani yaşlanınca bunalıma giren ünlüler varya onun gibi oldu adeta.
  • Umarım doğru değildir.
  • acunun yakasına yapıştı bırakmıyo acunun belası oldu :D
  • quote:

Taner Tolga Tarlacı @3T1984

Survivorda SMS hikaye sakin oy yollamayin kafalarına göre istediklerini birinci getiriyorlar gecensene bana yaptıkları gibi akıllı olun

Helal adam tüm foyalarını ortaya döküyor Acun yandı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghosturk

quote:

Taner Tolga Tarlacı @3T1984

Survivorda SMS hikaye sakin oy yollamayin kafalarına göre istediklerini birinci getiriyorlar gecensene bana yaptıkları gibi akıllı olun

Helal adam tüm foyalarını ortaya döküyor Acun yandı.

Niye yansın adam.Sıyrılması çok zor sanki.Taner ile böyle bir bilgiyi paylaşırlar mı sence.Elendiği için böyle zırvalıyor demesi yeter de artar acunun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blue DOGO

PROGRAMI BAŞLAMADAN BİTTİ

Acun Ilıcalı, Survivor yarışmasının ardından sunuculuğunu Taner Tarlacı'nın üstleneceği "Taner Firarda" adlı programın çalışmalarına başladığını açıklamıştı. Ancak program Taner'in disiplinsiz davranışları nedeniyle başlamadan sona ermişti.

üstteki yazı hürriyet kelebekten alıntı, bence adamın attığı tweetler tamamen doğru, acun medya tanerin ciddiyetsizliklerine dayanamayıp birdaha görüşmeme kararı aldı büyük ihtimal, bunun üzerine tanerde sinirlendi, hani yaşlanınca bunalıma giren ünlüler varya onun gibi oldu adeta.

Sen kimsin pisikolokmusun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook hesabında neden yazmıyor birşey ? hacklemişler twitini.
  • bu kim ya?
  • Çok mühim bir şahıs mı arkadaş bu? Şöhreti bulunca şımaran, büyük ihtimal bir süre sonra unutulacak tiplerden birisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gael

shaggy ölmüş beyler

bayadır ölmüyordu iyi oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

/>

İzlemiştim bu bölümü
  • Zaten eğer intihar etmediyse acun onu intihar etmekten daha beter yapar. Büyük ihtimal söyledikleri için dava açar ona varını yoğunu alır elinden
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkA

Ekşi sözlükte de intihar ettiği doğrulanmıştır yazıyor. ( Kesin bir bilgi gelmedi tabi. ) Ama değişik bir adamdı, twitter'da bu kadar yazdığına göre gerçekten dediğini yapmış olabilir.

Ayrıca

Gerçekten intihar etmediyse

quote:

https://twitter.com/3T1984/status/217041792200224769

Bu da gündeme bomba gibi düşecek bir iddaa.

Hepsi zaten kurgu bunu neden anlayamadınız(kızmayın genel konuşuyorum)

• ilgi çekmek için ölmüş olmasın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.DanGeR

Harbiden intihar etmiş cesedini kıbrısta kayalık bi yerde bulmuşlar.
    Kaynak:Tıkla

Kardeş artık yemiyoruz biliyor musun?

TANER TOLGA TARLACI İNTİHAR ETMİŞ
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.